Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי היום טיפול 10000 לאופל אסטרה דיזל אוטומט 2000 שקניתי השבוע, לפני הטיפול נסעה מצוין וסחבה יפה מאוד, אחרי הטיפול שנעשה במוסך מורשה UMI (שמן, פילטר אוויר+שמן) נדלקה נורת הצ'ק אנג'ין באופן קבוע!! וכעת האוטו בקושי סוחב! המוסך מתנער מאחריות בטענה שהוא לא נגע ברכיבים שקשורים לזה, וכעת אני לא יודע מה קורה שם! אשמח לכל עזרה או תיאוריה אפשרית...

העצה שקיבלתי מהם היא לעזוב את הרכב ל12 שעות כדי שהמחשב יאתחל את עצמו מחדש, זה נשמע לי שטות גמורה.

רעיונות מישהו?

תודה ראש לכל המשיבים

פורסם

גש למוסך שבו בוצע הטיפול ותתעקש שיטפלו בבעיה. ייתכן שזה צירוף מקרים או כפי שנהוג לומר בפורום יד אלוהים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז ככה: הבעיה נפתרה, ולהלן התקלה: חיישן זרימת אוויר הורכב הפוך!!!

הלכתי לאותו מוסך שבו עשיתי טיפול, הם הסתכלו על המנוע וביטלו אותי ואת התקלה

כמשהו מכני שלא קשור לטיפול שעשיתי אצלהם, לא ראו אותי ממטר, או כך הרגשתי בכל אופן.

בלית ברירה נפרדתי מ300 שקל לבדיקת מחשב במוסך מורשה UMI, רק כדי

שמכונאי שעבר ליד האוטו בדרכו לרכב אחר, קלט בזווית של העין שהפילטר הורכב הפוך!!

הפכנו בחזרה וכעת האוטו נוסע בדיוק כמו לפני הטיפול! סה"כ בזבוז של כ550 שקל

ו2 בקרים יום אחר יום בשביל ... שום דבר למעשה!!

בעל המוסך שעשה את הטיפול (מוסך מתמחה באופל בצ'ק פוסט חיפה)

לא מוכן להחזיר לי שקל בחזרה למרות שאני בזבזתי זמן, כסף,וחרדה על כך שאני

כנראה אקנס בכמה אלפים טובים על תיקון מיותר, בגללל חוסר תשומת לב של המכונאי שלו..

יש לי מכתב מהמוסך המורשה שטיפל ברכב וסידר אותו שמתאר את התקלה...

מה דעתכם חברי הפורום? מה לעשות?

אני לא מה"תובעים" למיניהם ,אבל הפעם באמת אני מרגיש שרמסו אותי מכל הכיוונים...

תודה מראש

פורסם

אני לא מבין מה זה "התובעים למיניהם". אם גרמו לך נזק כספי ומתנערים מאחריות, הפתרון היחיד הוא תביעה. הגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות היא הליך קל ופשוט. מתיאור הדברים על ידך עושה רושם שיש לך "קייס" וגם ראיות מספקות. אני לא הייתי מהסס לתבוע.

• תוכן חדש...