Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחזיקי מפתחות ועוד..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדמה לי שזה המקום הנכון למצוא להם בית חם. יש ברשותי מספר מחזיקי מפתחות ישנים השייכים לדגמי מכוניות יחודיים... והחלק הטוב שלא תצטרכו להוציא על כך כסף...

מחזיק של Morris Minor 1000 ממש חדש, הוא בצורת "אגס" דמוי עור, כאשר עליו יש מדליון מתכת ועליו סמל עם שור והכתובית. זה נראה מעניין למדיי...

שני מחזיקים מקוריים זהים מלבד המספר, של פג'ו 404 ו-403... אלה שני מגיני "משולש" שחורים עם פלסטיק שקוף שמתכתיו ראש אריה עם הכתובית מזהב...

יש גם מחזיק של משאית Leyland, מגן מתכת מבריק עם מגן קטן יותר בצבע כחול כהה במרכז עם נמר כתום נחמד והכתובית... חפץ פשוט נורא אך חביב...

מחזיק מעניין של Chrysler International, מאחורה כתוב Dodge Dart ו- Plymouth Valiant

מחזיק של Simca 1000 ם מספר טלפון בעל 5 ספרות.

האמת היא שאין לי צורך רב בהם... יש ערך אישי רב, אני שומר עליהם כבר הרבה שנים ולמעשה אני מוכן לתת אותם חופשי ולהסב אושר למישהו... במידה ויימצא אביזר נחמד אחר, כלשהו, לדוגמה של פג'ו או סתם משהו מעניין אשמח לאמץ אותו ולהינות ממנו באותה מידה :)

כל מי שמעוניין מוזמן לפנות אלי בה"פ או בשרשור הזה, כאשר אני מציע לכל מי שיש לו משהו דומה ששוכב ללא שימוש ומוכן למסור אותו או מה שלא יהיה - לפרסם כאן.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

חשוב חשוב חושב! חשבתי לשניה שיש לי עוד צרור והנה מה מצאתי, שימו לב!

Herald Triumph מדהים, הוא כמו המוריס מיינור, "אגס" רק בצבע חום הפעם, עם גלובוס באמצע שעליו הכתובית טריומף ומלמטה הראלד... ממש מדליק!

עוד סמל של ליילנד, מפלסטיק, פחות מעניין כי כתוב ליילנד אשדוד

בנוסף לכך מספר מחזיקים של מוסכים ישנים, מספרי טלפון מאחורה וסמל מקדימה, של אופל, ישן ודי עלוב...

מה שכן, יש עוד אחת עם סוגר מוזר, של פולקסוואגן, ממש ישן שכנראה הגיע מברלין לפי הכתוביות... מצד אחד המעגל בצבע אדום, בפנים יש אות W מעוותת עם E בצד וכתוב Edward Winter Berlin, בצד השני סמל כחול של VW וכתוב Kundendienst 9104 51

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

יש לי מחזקי מפתחות של פיז`ו טלבוט ספורט.

יש לי של מוסטאנג מקורי... (חח זה על הצרור).

עוד כל מיני של פיזו וסיטרואן מכל מיני שנים.

ושל אלפה וחברות של חלקים מצברים וכו...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...