Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה לרפד רכב באיזור ת"א כמה שיותר מקצועי

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

המרפדיה הנל בראשון יקרנית יותר מרעננה והתרעתי על כך למנהלי הפורום!

אפילו נבאתי שיום יבוא וימליצו עליהם....

מציע שמנהלי הפורום יפרסמו מה כתבתי....

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

הוא ביקש בת"א, אחד נותן לו בראשון והשני בכלל אומר רעננה, איפה נמצא איזור ת"א בכל זה?

ובקשר ליקרנית, גם אם זה יקר שם, שכל אחד יעשה את השיקול שלו. ולא תמיד מה שזול הוא גם איכותי שזאת גם נקודה למחשבה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני ממליצה לך ללכת לרון קאר בהרצליה פיתוח! הוא מאוד מקצועי!

זה לא ה"חתיכת פח", זה איך שהיא גורמת לי להרגיש!!!

פורסם

450 ש"ח?

מה הוא מלביש ריפודי אוטו דיפו??!!?

נראה לי זול מדי כדי להיות מקצועי..

זה לא ה"חתיכת פח", זה איך שהיא גורמת לי להרגיש!!!

פורסם

אני אפרט ,דרוש תיקון לריפוד בביואיק לה-סייבר

חשוב שיהיה מקצועי!

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

הוא ביקש בת"א, אחד נותן לו בראשון והשני בכלל אומר רעננה, איפה נמצא איזור ת"א בכל זה?

ובקשר ליקרנית, גם אם זה יקר שם, שכל אחד יעשה את השיקול שלו. ולא תמיד מה שזול הוא גם איכותי שזאת גם נקודה למחשבה.

הוא ביקש באזור ת"א. מישהו שמחפש בעל מקצוע באזור ת"א יסע גם לראשון במידה ויש מישהו מומלץ, זה לא אילת, זה ראשון.

ולגבי זה:

אין לי מושג למי התרעת ועל מה יש להתריע כל כך מדובר פה בהמלצה של מישהו על פי עבודה שביצע לו בעל מקצוע. יש לך המלצה למקום נוסף? תמליץ נשמח לשמוע. אפשר להגיד אם הוא זול יותר או לא רק על ביצוע עבודה זהה בדיוק + עדיף להביא תמונות בשביל להתרשם מאיכות העבודה.

גיא

פורסם

הוא ביקש באזור ת"א. מישהו שמחפש בעל מקצוע באזור ת"א יסע גם לראשון במידה ויש מישהו מומלץ, זה לא אילת, זה ראשון.

ולגבי זה:

אין לי מושג למי התרעת ועל מה יש להתריע כל כך מדובר פה בהמלצה של מישהו על פי עבודה שביצע לו בעל מקצוע. יש לך המלצה למקום נוסף? תמליץ נשמח לשמוע. אפשר להגיד אם הוא זול יותר או לא רק על ביצוע עבודה זהה בדיוק + עדיף להביא תמונות בשביל להתרשם מאיכות העבודה.

גיא

ובכן ,התרעת בפניי ,אך לאחר בירור עם הממליץ (DRUGSTORE) הסתבר שאכן המרפדיה בראשל"צ הייתה הכי זולה באותו מקרה.

מכיוון שלא מדובר במשהו שיטתי , אני לא מוצא סיבה לפסול עסק.

יותר מזה - אם אני אמליץ לך על מוסך "דוד את אברם" , אתה תלך ותקבל הצעת מחיר לא הגיונית -האם עדיין תעשה שם את הטיפול רק על סמך המילה שלי או של כל חבר פורום אחר?

אתה לא מכיר אותי אישית , ולא יודע אם אני קשור לבעל עסק זה או אחר והאם זה יחסי חברות/עסקים/משפחה/WHATEVER...

לא נראה לך המחיר ? תבדוק בעוד מקומות. אל תבוא ותסמוך על המלצה בעיניים עצומות. זו עדיין המלצה ,לא פקודה.

פורסם

לא בכוונה אמנם, אבל יש פה הטעייה...

אחד מחפש רפד

גיא מצביע על תרד עם רפד בפורום אבל...ההסתייגות מן הרפד נמחקה בשעתו (ולכן גיא אפילו לא אומר משפט סתמי כמו "יש המערערים על ההמלצה")

כך שהגינות בפירסום אין כאן!

יתרה מזאת כל מי שעשה חיפוש למילה רפד- הוטעה

:evil: .

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...