Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מקרוב שלי קנה השבוע מולטיפלה טורבו דיזל (105 כ"ס) בלי בדיקה.

בעבר יצא לי לנהוג על פיאט דובלו בעלת אותו מנוע והוא זכור לי מאד לטובה.

היום עשיתי סיבוב על הרכב והוא פשוט לא סוחב, מרגיש כאילו אין טורבו בכלל.

כאשר אני נותן גז בניוטרל אני מצליח לשמוע שריקת יניקה אבל לא בזמן נסיעה והרכב מרגיש כמו קנגו 1.9 דיזל.

אין עשן לבן מהאגזוז.

השערה שעלתה לי (ואין לי ידע נרחב במכונאות) היא שאולי הפורק כל הזמן פתוח ואז נוצר מצב שהגדישה בורחת?

מה יכולה להיות הבעיה והאם זה קריטי להמשיך לנסוע ככה?

תודה!

עריכה:

ניסיתי לחבר לו את המתאם OBD2 לבלוטוט' אבל משום מה הוא הפסיק לעבוד לי (גם ברכב שלי) ורק מאוחר יותר הוא פתאום התחיל לעבוד שוב :S

פורסם

יתכן ואתה צודק לגביהפורק בטורבו . אבל יתכן והטורבו לא מקבל מספיק סיבובים כתוצאה מאספקה לקויה של גזים כתוצאה מחוסר דלק .בדיקת מחשב פשוטה צריכה לאתר את הבעיה .

פורסם

רוב הסיכויים שמדובר בחיישן מד זרימת האויר . הבדיקה הכי טובה זה לנסות לנתק אותו.

אם האוטו סוחב אז מדובר בחיישן .

ואז לדעתי מדובר בעלות של חיישן בין 500 ל 2000+ מקורי .

הניתוק יכול להיעשות על ידך . תסתכל ב :

http://www.nick.hostwith.me.uk/multipla/techfaq.html

תחת :

Problem: Power loss under load on JTD

או

http://multipla.koral.co.il/Front/Files/files.asp

בקובץ של איבוד כח כללי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אומנם אני מקפיץ אבל אכן זאת הייתה הבעיה, ניקיתי את החיישן והאוטו התחיל לנסוע כמו שצריך!

נשאר רק להזמין חלק חדש.

מוזרי תודה רבה!

• תוכן חדש...