Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת שאלה בעיקר לאלו שיש להם רמקולים של החברה.

לאחר חיפוש וקריאות רבות על החברה בפורום הגעתי לשאלה

מה באמת שווה מוראל?.

הרבה שיבחו את החברה ואת האיכות שלה

וחלק טענו שהחברה היא בינונית עם מחירים יקרים

מנסיון אישי שלי לכמה חברים שלי שהיה ברשותם סטים של החברה שטענו בהתחלה שהרמקולים מצוינים ולאחר זמן מסוים הרמקולים נשרפו בהשוואה לרמקולים אחרים שהחזיקו יותר

ולאחר קנייה של רמקולים אחרים באותו סכום היו אף יותר מרוצים מהרמקולים החדשים

שהחזיקו יותר זמן.

התעניינתי ושאלתי כמה וכמה אנשים מתקינים וכו ,מכיוון ששאלה זו מטרידה אותי מאוד

והרבה ענו לי שזו חברה מעולה ויותר

וחלק טענו ההפך

אז מה לעז**** באמת שווה מוראל?

לכול העונים למניהם

1)תודה

2)אל תשבחו סתם כי זה הסט הראשון שלכם או שבעבר היה לכם סט ב 200 שח וכיום ב1000 של מוראל ומשום מה הסט החדש יותר טוב מהישן.

3)מי שמגיב שיהיה בעל נסיון של שמיעה של רמקולים מחברות שונות

בתודה מראש

ומקווה לתשובה חד משמעית

ADVANT

פורסם

הפורום מפוצץ בתגובות על מורל. בתור אחד שהיה לו את המילניום, את ההייבריד, קנה לאחיו את הדוטק (ושמע גם את האלייט, סופרימו וכו') אני יכול להגיד שהחברה טובה מאוד ונותנת תמורה מעולה למחיר.

האמת שיותר מזה אני לא חושב שיש מה לומר, בטח לא משהו שלא נאמר בפורום. אני לא אנעל כי אולי בכל זאת יהיה למישהו משהו לחדש אבל אני ממש בספק. כולי תקווה שזה אחד הת'רדים האחרונים בנושא (לפחות לזמן הקרוב).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...