Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור שלי ארוך ולפי הכותרת נגמר בסוף רע

אני אקצר אותו ממש

אני בן 22 סטודנט קניתי את האוטו לפני שנה משלמה סיקסט ,האוטו יד שניה ופשוט התיווך נעשה על ידם זה לא היה אוטו ליסינג

אלא בבעלות פרטית

כשקניתי אותו האוטו ידעתי שיש בעייה בגיר ויש דפיקה בין הילוך ראשון לשני ,המנהל של סניף שלמה סיקסט נתן את מילתו והבטיח לי שהעניין יטופל ומדובר רק בתושבות גיר שחוקות שיש להחליף.

ברוב תמימותי סמכתי עליו

אחרי חודש שקניתי את האוטו הוא נכנס למוסך של שלמה סיקסט "מוסך ברקן" לפי טענת המנהל

האוטו יצא לאחר שבוע וחצי ולא נפתרה הבעייה האוטו המשיך לדפוק

חודש אחרי האוטו נכנס שוב לאחר מאמצים רבים מצידי יצא אחריי שבועיים . וכן, עדיין המשיך לדפוק

ככה 5 פעמים. בממוצע האוטו כל פעם נשאר שם שבועיים

שבועיים של סבל נסיעה באוטובוסים ורדיפה אחריהם כל יום! לצפות לעדכון

לא רק שלא סידרו לי את האוטו הם גם פגמו בו והרסו את הסליל של כריות האוויר שתיקונו בלבד זה 2000 שקל .

ביום בהיר אחד הגיר פשוט הפסיק לפעול! והאוטו לא נסע

אני מצידי כבר שבור מכל היחס המזלזל החלטתי לקחת אותו למוסך "אמיתי"

המוסך נתן לי פירוט שהוא כזה

הגיר פשוט התמלא במים בגלל החוסר ידע של המוסך המורשה

הם פגמו ברדיאטור של הגיר והגרמו לנזק בלתי הפיך לגיר

עניין הדפיקה היה רק בעייה של גומיה קטנה בתוך הגיר שהייתה פוטרת את כל הסיפור

נאלתי לקחת הלוואה של 5800 שקלים כולל מעמ כדיי לשלם למוסך.

כשפניתי לשלמה סיקסט לבקש פיצוי והשתתפות לפחות בנזק הם הציעו לי רק 1000 שקל בטענה שהם השקיעו באוטו עד עכשיו 6500 אלף

לפי דברי המוסך המורשה לא הוחלף שום חלק באוטו וכל החלקים הם מקוריים שבאו עם האוטו ולא הוחלפו עד היום.

אני חסר אונים אין לי עם מי לדבר והם שמים עליי פשוט זין ואפילו לא עונים לפלאפונים

אם מישהו יוכל בבקשה להדריך אותי כיצד אני תובע אותם ומחזיר לי את הכסף

פורסם

עכשיו הקלטתי את המנהל צי רכב שאחראי על השליחה למוסכים שמולו התנהלתי

ובהקלטה הוא מודה שהאוטו היה 5 פעמים במוסכים ומעל חודש וחצי מתוכם בעבודה על האוטו

והוא מודה שהוא אמר לי שהם חאפרים במוסך ולא יודעים לעבוד (מה שנותן לי לגיטימציה לשלוח למוסך פרטי ולא להתעסק איתם)

ו

האם זו עילה לתביעה?

זה מספיק?

אני צריך להוציא ממנו עוד מידע?

פורסם

תביעה תהיה מאוד מסובכת ארוכה ויקרה ויתכן שבסופה תצא עם טעם מר בפה ועוד תחויב בהוצאות משפט עבור הצד השני.

אם תגיע למשפט תצטרך לאמת את ההקלטה (עד מומחה שעולה כסף), להביא מומחה חיצוני שיאמר שהמוסך שלך לא ניפח בחשבון ושהם התרשלו בתיקון וכו' וכו' וכו'...

עצתי היא, מצא עורך דין לענייני נזיקין, סגור איתו שיכתוב להם מכתב מאיים במיוחד עבורו תשלם לו כמה מאות שקלים, שיציין כי יש בידך הקלטה מרשיעה במיוחד על ההתנהלות החובבנית שלהם ויציע להם לסגור את החשבון + עלות המכתב עצמו + קצת.

זכור כי החברה אינה מעוניינת בתביעה, אבל מצידם שתתבע, כי הם מצויידים בעורכי דין. עורכי הדין שלהם מתעשרים מגרירת ההליכים וניפוח ההוצאות.

• ספונסר פורום
פורסם
הסיפור שלי ארוך ולפי הכותרת נגמר בסוף רע

אני אקצר אותו ממש

אני בן 22 סטודנט קניתי את האוטו לפני שנה משלמה סיקסט ,האוטו יד שניה ופשוט התיווך נעשה על ידם זה לא היה אוטו ליסינג

אלא בבעלות פרטית

כשקניתי אותו האוטו ידעתי שיש בעייה בגיר ויש דפיקה בין הילוך ראשון לשני ,המנהל של סניף שלמה סיקסט נתן את מילתו והבטיח לי שהעניין יטופל ומדובר רק בתושבות גיר שחוקות שיש להחליף.

ברוב תמימותי סמכתי עליו

אחרי חודש שקניתי את האוטו הוא נכנס למוסך של שלמה סיקסט "מוסך ברקן" לפי טענת המנהל

האוטו יצא לאחר שבוע וחצי ולא נפתרה הבעייה האוטו המשיך לדפוק

חודש אחרי האוטו נכנס שוב לאחר מאמצים רבים מצידי יצא אחריי שבועיים . וכן, עדיין המשיך לדפוק

ככה 5 פעמים. בממוצע האוטו כל פעם נשאר שם שבועיים

שבועיים של סבל נסיעה באוטובוסים ורדיפה אחריהם כל יום! לצפות לעדכון

לא רק שלא סידרו לי את האוטו הם גם פגמו בו והרסו את הסליל של כריות האוויר שתיקונו בלבד זה 2000 שקל .

ביום בהיר אחד הגיר פשוט הפסיק לפעול! והאוטו לא נסע

אני מצידי כבר שבור מכל היחס המזלזל החלטתי לקחת אותו למוסך "אמיתי"

יש מקום לתביעה. לדעתי ולפי הסיפור שאתה מציג,אבל חסרים פרטים לתביעה מסודרת, חשבונית תיקון מהמוסך שלך, תעוד מסודר של השתלשלות המקרא,מגובה שנירת, צור איתי קשר טלפוני אני אנסה לכוון אותך יותר

המוסך נתן לי פירוט שהוא כזה

הגיר פשוט התמלא במים בגלל החוסר ידע של המוסך המורשה

הם פגמו ברדיאטור של הגיר והגרמו לנזק בלתי הפיך לגיר

עניין הדפיקה היה רק בעייה של גומיה קטנה בתוך הגיר שהייתה פוטרת את כל הסיפור

נאלתי לקחת הלוואה של 5800 שקלים כולל מעמ כדיי לשלם למוסך.

כשפניתי לשלמה סיקסט לבקש פיצוי והשתתפות לפחות בנזק הם הציעו לי רק 1000 שקל בטענה שהם השקיעו באוטו עד עכשיו 6500 אלף

לפי דברי המוסך המורשה לא הוחלף שום חלק באוטו וכל החלקים הם מקוריים שבאו עם האוטו ולא הוחלפו עד היום.

אני חסר אונים אין לי עם מי לדבר והם שמים עליי פשוט זין ואפילו לא עונים לפלאפונים

אם מישהו יוכל בבקשה להדריך אותי כיצד אני תובע אותם ומחזיר לי את הכסף

לדעתי יש מקום לתביעה אבל חסרים פרטים, כדי לתבוע תצתרך תעוד מדויק של השתלשלות המקרה מגובה בנירת, צור איתי קשר טלפוני אנסה לכוון אותך יותר

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
לדעתי יש מקום לתביעה אבל חסרים פרטים, כדי לתבוע תצתרך תעוד מדויק של השתלשלות המקרה מגובה בנירת, צור איתי קשר טלפוני אנסה לכוון אותך יותר

אין לי שום תיעוד, זו הבעייה שהם עשו שכונה: פשוט באו, גררו תאוטו (את האוטו) והחזירו, שום דבר לא מתועד.

אין לי כלום מלבד ההקלטה הזו.

בקשר להודעה לפני:

זה כל_כך מסובך ללכת לתביעות קטנות? אני רוצה רק את הנזק שיצא מהכיס שלי, לא מחפש לעשות עליהם כסף.

פורסם

תגיש תביעה

תביא לעדות את המוסכניק שדבר לא הוחלף ברכב.

כדי להתגונן שלמה ייאלץ להראות את כל מה שכן בוצע ברכב, לטענתם, וגם כך ייסתבר שכל מה שנעשה היה לכפרות.

בבית משפט לתביעות קטנות הכניסה לעורכי דין אסורה, אלא רק במקרים מיוחדים ביותר , וזה לא המקרה כאן, ובדיוק מאותם סיבות שכתבת בהודעתך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• ספונסר פורום
פורסם
אין לי שום תיעוד זו הבעייה שהם עשו שכונה פשוט באו גררו תאוטו והחזירו שום דבר לא מתועד

אין לי כלום מלבד ההקלטה הזו

בקשר להודעה לפני

זה כלכך מסובך ללכת לתביעות קטנות? אני רוצה רק את הנזק שיצא מהכיס שלי לא מחפש לעשות עליהם כסף.

לך בכיוון של ישה.

תעד בעצמך תאריכים שהרכב היה אצל שלמה, ומתי נכנס למוסך שלך שמור את חשבונית התיקון עם פרוט העבודות והחלקים שהוחלפו, וכן זמן את המוסך המטפל לעדות.

• ספונסר פורום
פורסם
אין לי שום תיעוד זו הבעייה שהם עשו שכונה פשוט באו גררו תאוטו והחזירו שום דבר לא מתועד

אין לי כלום מלבד ההקלטה הזו

בקשר להודעה לפני

זה כלכך מסובך ללכת לתביעות קטנות? אני רוצה רק את הנזק שיצא מהכיס שלי לא מחפש לעשות עליהם כסף.

אגב החליפו לך גיר אוח שיפצו את שלך, והאם יש למוסך המטפל את החלקים הפגומים,פרט זה יכול לעזור מאוד במקרה של תביעה.

פורסם
אגב החליפו לך גיר אוח שיפצו את שלך, והאם יש למוסך המטפל את החלקים הפגומים,פרט זה יכול לעזור מאוד במקרה של תביעה.

שיפצו את הגיר ויש לי את החלקים שהוחלפו

תודה רבה על העזרה אנשים יקרים

אז ללכת על תביעה בטוח? יש לי סיכוי טוב?

פורסם

לפני תביעה שלח בדואר רשום מכתב התראה ודרוש את הכסף תוך 10 ימים.

לא תקבל תגיש תביעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...