Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלפא 147 1.6 משנתון 2002 נכנסת לך בתקציב.

אלגנטית מאוד מבפנים ומבחוץ ועם התנהגות מצויינת ומהנה לנהיגה.

צריכים לבדוק אותן בשבע עיניים: מתי הוחלף וריאטור, היכן טופלה?, מה מצב המשולשים?

עידן

איפה יש וריאטור ב 147 ?

פורסם
הבחור שהמליץ על הקאווליר ועל הגולף MK2 , אני מתאפק בדר''כ אך איכשהו בכל פעם שאתה ממליץ על רכב זה נראה כאילו שאתה חי בגלקסיה אחרת או פשוט מתקיים על קרטונים טבולים אסיד(רכבים שכמעט לא ניתן למצוא אותם בארץ,מודלים ישנים או סתם המלצות חסרות הצדקה או התאמה לבקשת השואל ועוד...).

אם הדגש הוא על עיצוב חיצוני אז מאזדה 323F 96-98 ישאיר עודף רב מתקציבו,רק שיחפש אקזמפלר שלא "יופיף",שופר או עבר הרבה ק''מ וידיים.

במידה והדגש הוא על אבזור ואיכות פנימית אמליץ לחפש בכיוון האירופאיות אך בעלות סיכוי גבוהה יותר לכשלים טכנולגיים המתורגמים לאמינות נמוכה יותר מהמתחרות היפניות באותן שנים שהציעו אמינות וספרטניות.

סיטרואן קסרה,,פיג'ו 306,פולקסוואגן פולו...

אני לא רואה שישנו ביקוש לרכב חזק או ספורטיבי מצד פותח השרשור,קאווליר איננה רכב ספורטיבי,חזק או חורך אספלט ,בסה''כ רכב משפחתי ממוצע מינוס.

לגמרי!

אני אישית חושב שמגאן קופה אוטו' יכולה להתאים,בנוסף ל306 קבריו או גולף דור 4 באיבזור גנריישן (סאן רוף וחישוקי סגסוגת)

Porsche 944 turbo

פורסם

אני חייב לחזק את קנוורת'

באמת אם קוואליר ולנטיס עולות אותו הדבר - אם הייתי בוחר בלאנטיס, הייתי מעדיף כבר לקחת LSD בשביל להנות מהנהיגה אפילו רק קרוב לרמת ההנאה שאפשר לקבל מקוואליר.

ולמדתי לנהוג על קוואליר.

וכן - אני מכיר את הלאנטיס היטב וגם לי היה מקרר יפני מעולה ומדהים בשם קורולה 96 אבל בין זה לבין קוואליר המרחק שנות אור ואם היום הייתי יכול לבחור בין שתיהן - הקוואליר מנצחת בגדול למעט צריכת הדלק ואמינות מופתית - אבל זה לא שקוואליר לא אמינה - היא דווקא כן.

גם איזה פוזה יש בדיוק למאזדה לאנטיס? - פוזת ברירת מחדל של ארץ ישראל?

פחות או יותר אותה הפוזה שיש למיצובישי סופר לאנסר 98 באמצע כפר ערבי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce עזוב... בארץ לא יודעים להעריך מכוניות.

נדמה שהבחור הנ"ל ראה קוואליר רק מזווית העין, ולא באמת מכיר

את הרכב מבפנים על כל מכלוליו. - אני מודה, יש לקוואליר את המגרעות שלה,

אבל המעולות שלה עולות על המגרעות, וזה רכב שאני מצטער עד יום שמכרתי אותו

לפני 5 שנים (אני הייתי היד השניה) - לפני שאנשים מכפישים לרעה את שמה של הקוואליר,

תעשו טובה, קחו עליה סיבוב ואח"כ תגידו את שעל לבכם בנוגע לרכב,

הקוואליר קופה כן ספורטיבית (לטעמי) היא ללא ספק רכב חזק (לקחה אאודי A3 1.8) הייתי גורר איתה

לפעמים אופנוע-ים ולא הרגשתי בכלל שיש לי עגלה מאחור, - היא מאיצה בקלות, תנוחת הישיבה בה מדהימה

ביחס למחיר שלה, הגיר האוטומאטי מגיב מדהים, אל תגיד בכלל "קאוואליר" ו-"לאנטיס" באותה נשימה, זאת

ליגה אחרת לגמרי. עבור GTI33 מדובר ברכב ממוצע מינוס, ועל פי מה הוא פוסק את זה?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אתה יודע, אולי אני צריך לחזור בי במשהו

מאזדה לאנטיס (שלא לדבר על ה3) זה בהחלט רכב פוזה - אבל זה ואמינות זה בעצם כל מה שיש ברכב הזה - אפילו לא צריכת דלק שהיא יותר טובה מהממוצע.

בקאווליר יש פוזה והרבה מעבר לזה.

אני זוכר שבלימודי נהיגה התחלתי ללמוד על סובארו לגאסי ידנית שהיתה סה"כ רכב אלגנטי נוח ומפנק

ואז באמצע השיעורים המורה החליף אותה לקאווליר ופתאום הסובארו הרגישה לי כמו עגלה עצלה, לא נוחה ועם אבזור בסיסי ולא יותר.

בקטע של האבזור הקאווליר גם כן היתה בסיסית אבל היא היתה חיה רעה ונוחה מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
איפה יש וריאטור ב 147 ?

אני חושב שהכוונה היתה לרדיאטור

יש וריאטור בדגם ה1.6 120 כ"ס בוודאות.

לגבי דגם ה2.0 אינני בטוח.

בדגם ה1.6 105 כ"ס אין וריאטור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הייתה לך אי פעם קוואליר קופה שאתה מדבר בכלל?

ואתה צודק! מה שאני מייעץ לאנשים לא מתאים להם,,,, זה מסביר את הודעות התודה רבה

שאני שקיבלתי מכל מיני שואלים ( שבעה במספר ) וצודק,,,אני חי על קרטונים טבולים באסיד

עם אל אס די - (bolshit talker!) אתה לא חייב להסכים עם ההמלצות שלי - לכן קוראים

להם ''המלצות'' ולא ''פקודות'' אני לא מכריח אדם לקנות רכב זה או אחר, אני רק ממליץ

לו על פי מה שאני חושב, הטעם שלי ושלך ברכבים שונה, אתה לא חייב להסכים איתי,

אבל לדרדר אשכל לפסים אישיים זה באמת דבילי על סף המטומטם, אני נותן חוות דעת

לפי הראיה שלי, אינך חייב להסכים איתי, נכון שהטעם שלי ברכבים נוטה חזק לכיוון

היפני/אמריקאי ואני סולד חזק מרכב צרפתי - אבל זה רק אני, אתה לא חייב לקבל את

הדיעה שלי כמו שאף אחד אחר לא חייב, בא גולש וביקש חוות דעת ואני מספק אותה ע''פ

מה שאני רואה לנכון ע''פ הדרישות,

ולסיום,,, אני מקווה שלהבא תלמד לכבד את הבריות גם אם הם נוגדות את דעתך

ולא ישר להדביק להם קרטונים ואסיד לאורח חייהם, בחיים לא נגעתי בחומרים האלו,

ואל תנסה להדביק לי תדמית כזאת, תודה,,,,,

כל טוב איש,,,,

ראשית מדובר בצורת התבטאות הומוריסטית,אף אחד לא הצמיד לך את התווית קרחניסט,סטלן נרקומן וכד'...

אני מבין שיש לך בעיה בהבנת הנקרא ולכן נדרש הסבר.

אינני מתחרה על תודות של אנשים,בסה''כ גולש פעיל בקארס-פורום שנהנה לקרוא להגיב ולתרום (שיש לי האפשרות!),הצעת רכבים שאינם עונים לבקשת השואל אינם תורמים לשאלתו ולכן אינם תורמים לשרשור.

קאווליר איננו רכב ספורטיבי! - לא בהתנהגות ולא בביצועים גם אם הוא קופה!

שנית פותח השרשור שאל לגבי רכב אוטו' עם פוזה לא הועלתה הגדרה של ביצועים ואפילו להפך מכך.

מאזדה 323F זאת מכונית מעוצבת ונאה אפילו בקנה מידה של היום ש"נהנית" מתדמית רעה,בגלל רבים ש"שיפרו" אותה קוסמטית ,גם לBMW ישנה תדמית שלילית ועדיין רבים רוכשים אותה.

פורסם

קוואליר אולי לא רכב ספורטיבי אבל בהחלט יש לו קצת יותר מ"טיפה פוזה"

ממתי מאזדה לאנטיס זה רכב ספורטיבי? יש לו פוזה (אם זאת פוזה של רכב עממי בעיניי זו חיה מוזרה), מה הקשר בינו לבין ספורטיבי?

אם אני זוכר נכון פותח השרשיר ביקש רכב עם מעט פוזה ותחזוקה ואמינות שפויים.

הדבר היחיד בקוואליר שהוא יקר עד כמה שזכור לי זו צריכת הדלק - אם זאת, אתה מקבל פלוסים אחרים במקביל.

ולא - אני לא חושב שיש משהו רע בלאנטיס או גולף או קורולה, אלו הם רכבים מעולים ואפרופו - לגולף יש לא מעט קיטים אפטר מרקט כמו גם סובארו אימפרזה והונדה סיוויק.

Pioneer TS-X150

פורסם

בסוף ההיגיון והצורך הדחוף באוטו השפיע על ההחלטה

נקנתה רנו מגאן 2004 האצ'בק מרופא =] עם 80,000 קילומטרים

תודה רבה על העזרה

פורסם

איפה בדיוק הפוזה כאן?

:-D

אני מתאר לעצמי שהפוזה תבוא בתצורת חישוקי מגנזיום.

אל תשכח לעשות טיימינג בעוד כ10KKM.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא לא.. החבר הנשוי קנה לעצמו מגאן

אני חייב לציין שזה אולי רכב בלי פוזה, אבל גרסאת ההאצ'בק יפה מאוד (לטעמי)

יש לה "תחת" מדהים.

• תוכן חדש...