Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברג Tri-Wing

ירחמיאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מעונין לרכוש מברג או ביט לבורג כזה http://tamperproof.com/categories/tri-wing.html שסוגר אצלי מפוח אוויר חשמלי, אבל לא יודע לפי מה ממספרים את המברגים הללו? ראיתי שיש מספר מידות, כמו לכל מברג אחר, אבל אני לא יודע למה המידות או המיספרים מתייחסים בבורג? אשמח לשמוע הסבר ממי שיודע - תודה ושבוע יפה.

פורסם

קנה קופסה אוניברסלית (אפורה) של איזה 100 ביטים באייס ודו' - יש שם כל ביצה מרובעת וייצא הכי זול - לא הכי טוב - נשחקים מהר.

פורסם

המספרים הם כמו עם פיליפס, 0 הקטן ביותר דרך 1,2,3,4 (המקס' בפיליפס זה 4), ועד 6 או 8 דומני.

מקווה שתשובות יימצאו כאן.

בכל מקרה, גש עם בורג לדוגמא אם ניתן לחנות אספקה טכנית ושם יתאימו לך מברג או ביט.

או שתקנה סט של "הכל כלול".

היימי, ב"גייס" וב"הומו-סנטר" לא קונים כלים. אלה צעצועים במקרה הטוב ביותר, והעלות שלהם אסטרונומית (מחיר מומלץ לצרכן ברוטו+כמה אחוזי רווח יפים+מע"מ על המחיר היקר יותר). לעיתים נדירות יש להם מבצע מעניין על כלים של בוש, אך לא יותר מזה.

לצערי אני לא יכול לעזור לך יותר מזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם זה משהו קטן ולא דחוף לשימוש חד-פעמי,

בטח אפשר למצוא אוסף ביטים בדיל אקסטרים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קח אתך את כל הכלי...

פורסם
תודה לכם. הבעיה היא שהבורג מוברג, אני לא יכול לקחת אותו כדוגמא או למדוד את הקנה שלו.

תניח דף נייר על ראש הבורג ותעבור עליו עם עיפרון (כמו שהיינו עושים עם מטבעות כשהיינו ילדים). את זה תוכל לקחת לחנות ולחפש ביט מתאים.

פורסם
אם זה משהו קטן ולא דחוף לשימוש חד-פעמי,

בטח אפשר למצוא אוסף ביטים בדיל אקסטרים.

קח את ההמלצה של האנס. דיל אקטרים הוא אתר מצויין לכלי עבודה מזדמנים , גאדג'טים, ציוד קונסולות ומה לא. נדמה לי שיש גם בגדים. קניתי שם פעם טרי וינג כזה עבור קונסולת ווי.

המשלוח חינם. לא תמיד הכי זריז, בין 2 ל-4 שבועות, אבל הם משתדלים. מחירים בריצפה.

תקיש בחלון החיפוש Tri wing והנה דוגמה

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני באמת מעריך את העזרה, אבל כניראה לא היסברתי עצמי טוב: הבורג מוברג למקום ואני רוצה לפתוח אותו. השאלה שלי היא לא היכן לרכוש, אלא איך אני יכול לדעת איזה לרכוש? לפי מה המידה הנאמרת בתיאור של המברג? למה היא מתייחסת? הדבר היחידי שני יודע הוא שקוטר הראש של הבורג הוא 6 מ"מ.

פורסם

אתה יודע מה?

אתה צריך לדבר עם מומחה לברגים. לפחות כדי לקבל ייעוץ.

תבקש לדבר עם צביקה.

פורסם

ירחמיאל, הופתעתי.

אני מחזיק ממנו קליבר רציני.

• תוכן חדש...