Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב..

המצב הנוכחי שלי שאני עובד וחוסך כסף ללימודים ונכון לעכשיו ממש לא נוח לי ואני די מוגבל עם אוטובוסים ומוניות שירות.

לפי בדיקת המצב הכלכלי שלי אני יכול להוציא כ 6K על רכב ועד כמה אלפיות יש לי לביטוח שלו וזהו..

אז אין לי דרישות מיוחדות לא אכפת לי מנוחות יופי או דגם.מה שחשוב זה שהרכב יהיה זול להחזקה אמין אפשרות למצוא חלקיים חילופיים ומעט דלק.

הדגש שלי על אוטו ידני.

לפי מה שקראתי ראיתי הרבה המלצות לפיאט פונטו...עדיין מתלבט..

תודה .

ושבת שלום.

פורסם

הפונטו בהחלט אופציה,אין הרבה אלקטרוניקה,חסכונית,עוד רכבים שאתה יכול לבדוק היא שרייד,סוויפט,DL\ג'סטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במצב שלך הייתי ממליץ על קטנוע... אין משהו יותר חסכוני ופרקטי מקטנוע.

כמאת ולא מבזבז דלק (פי 4 פחות מרכב חסכוני) טיפולים זולים ואפשר לבצע טיפולים בעצמך, תוכל לקנות כלי טוב אמין וחדש יחסית בכסף הזה במקום רכב שחוט, טסט עולה 60 שקל.

הבעיה היחידה היא מחיר ביטוח שיכול להגיע עד ל5000 ש"ח

פורסם

ומה הוא יעשה בחורף?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ומה הוא יעשה בחורף?

חליפת גשם :| לא פעם רכבתי עם קטנוע בגשם זה לא כזה סופר סיוט כמו שכולם מדמיינים ולא משהו אסור... כן עברתי החלקה אך זה היה בגשם הראשון ויצאתי עם שריטות קטנות מאוד בכף היד.

חוץ מלא לרכב בגשמים הראשונים ולסבול שבוע +- מתחבורה ציבורית רכיבה בחורף לא שונה בהרבה מרכיבה בקיץ רק יותר קגועה מתונה ואיטית...

אגב יש מדינות מזרחיות בעולם כגון מלזיה וויאטנאם (טור גיר :-)) שבהם יורד גשם כול השנה וכולם (טוב אני משקר לא כולם אלא 99%) רוכבים על קטנועים ללא כול בעיה.

פורסם

ומה עם רוחות? קור? תיק הלימודים שלו?

ברכב הוא יושב,מדליק חימום ונוסע ברוגע.

פורסם
ומה עם רוחות? קור? תיק הלימודים שלו?

ברכב הוא יושב,מדליק חימום ונוסע ברוגע.

שוב חליפת גשם מבודדת אותך מהקור הרוח וכו... תיק חסין מים או כיסוי פלסטיק לתיק (שקית כולשהיא) יפטרו את הבעיות. אני אישית פשוט הייתי לובש את התיק על הגב ולובש את החליפת גשם מלמעלה. ואל תטעה ממש לא קר בחליפת גשם חליפת גשם מבודדת בצורה כזאת שלפעמים אפלו חם לך.

אין ספק שנסיע ברכב מהנת יותר ונוחה יותר אך הוא ביקש כלי תחבורה זול אמין חסכוני בדלק ולא אכפת לו ממש מהנוחות אין ספק שהקריטנריונים האילו הם ההגדרה של קטנוע.

פורסם
הפונטו בהחלט אופציה,אין הרבה אלקטרוניקה,חסכונית,עוד רכבים שאתה יכול לבדוק היא שרייד,סוויפט,DL\ג'סטי.

גם פג'ו 205 וסיטרואן ZX יכולות להכנס למשוואה.

גם מכאניקה פשוטה בלי הרבה אלקטרוניה, עם עדיפות למנוע 1400.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

קנה סויפט מאזור שנת 1996. קניתי לבני הסטודנט.

אלה המחירים והרכב מאוד אמין וחסכוני בדלק.

נקנה בהמלצת המכונאי שמטפל לי ברכבי אספנות ובעצמו נוסע ברכב כזה.

פורסם
פונטו חלקים זולים חסכונית אמינה יחסית לשנתונים המדוברים.

בינתיים לפי מה שבדקתי לגבי המצב שלי...כנראה קוטנוע אופצייה יותר טובה..אני אחד שלא מפונק אז קצת גשם זה בסדר וגם אני באזור קריות אז הנסיעות שלי קצור יחסים( 5-10 דקות )

אני רק צריך להשקיע על הרישיון לפי מה שהבאנתי כ -1400 שקל (יש לי רישיון רק שנתיים וקצת..)

פורסם

בשלושה שבועות האחרונים מתנייד עם פיג'ו 205 של אחי, את האמת די הופתעתי שמתי דלק 100 שקל ונסעתי לפחות 250 ק'מ (ויש עוד במיכל), הרכב גם מאוד זריז (מאוד), הרכב אצלו כבר יותר מ-5 שנים והאחזקה דיי זולה והוא דיי אמין חוץ מטיפולים שוטפים ומצבר, באמת ממליץ על רכב במחירים כאלו ובתור אחד שתמיד נוסע ברכבים חדישים.

פורסם
בשלושה שבועות האחרונים מתנייד עם פיג'ו 205 של אחי, את האמת די הופתעתי שמתי דלק 100 שקל ונסעתי לפחות 250 ק'מ (ויש עוד במיכל), הרכב גם מאוד זריז (מאוד), הרכב אצלו כבר יותר מ-5 שנים והאחזקה דיי זולה והוא דיי אמין חוץ מטיפולים שוטפים ומצבר, באמת ממליץ על רכב במחירים כאלו ובתור אחד שתמיד נוסע ברכבים חדישים.

ה205 זה אחד הרכבים היותר אמינים שיש לפז'ו, אמינות מופתית, שמהרושם לא מביישת אפילו יפניות.

אפשר גם את ה106.

רק לשים לב - אם קונים 205 אז לקחת עם מזגן מקורי ולא עם התקנה חלטוריסטית בארץ. לראש שקט ולמזגן טוב יותר. חוץ מזה שהיו רכבים ששירתו בצבא (ותאמין לי שאתה לא רוצה רכב כזה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ניסן סאני ממש מומלצת יש בו כל מה שיש ברכב מודרני הגה כוח, ח"ח, מזגן וכו' אמין מאוד מכוון לרכב אין שוק הא נמכר היום במחיר מצחיק!

תסתכל כמה כאלה שמרות נכסות בתקציב!

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=25&SubModelID=224&FromYear=&UntilYear=&Auto=-1&fromPrice=5000&untilPrice=6500&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=3&Info=

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...