Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת לא בדיחה.

קראתי בכמה מקומות באנטרנט על אנשים שהסבו את הרכב שלהם פיג'ו 107 למערכת גז.

מישהו יכול להאיר את תשומת ליבי ולתת לי פרטים נוספים מנסיונו , או אם הוא קרא זאת גם ?

תודה

פורסם

בשביל מה להסב רכב שעושה 1:20 לגפ"מ ?

עלות המערכת תכוסה רק אחרי מאות אלפי ק"מ, כשהרכב כבר יהיה בפח הזבל

בקיצור - לא כלכלי

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

עוד היבט, הוא הביצועים, שהם גם ככה לא משהו, אז עוד להחליש את המנוע?

(נסיעת מבחן על ידנית, קשה לו להגיע ל100.)

ברצינות, תקנה כבר ג'סטי (ביצועים קרובים ל107 גפ"מ) ב5K, וב45K הנותרים שים דלק, אתה תצא יותר מורווח מבחינת דלק.

פורסם
עוד היבט, הוא הביצועים, שהם גם ככה לא משהו, אז עוד להחליש את המנוע?

(נסיעת מבחן על ידנית, קשה לו להגיע ל100.)

ברצינות, תקנה כבר ג'סטי (ביצועים קרובים ל107 גפ"מ) ב5K, וב45K הנותרים שים דלק, אתה תצא יותר מורווח מבחינת דלק.

כמה שטויות אתה מדבר...

נסעתי פעמיים נסיעת מבחן על 107 ידנית , כל פעם בסוכנות אחרת. ובשניהם האוטו הרגיש כמו אוטו סופר מיני או משפחתי.

בליל התאמץ הוא טיפס ל 110,120,130,

וישב על הכביש בצורה הכי רכה שיכולתי לדמיין.

לפני שאני מבצע רכישה, בדקתי בכמה אתרים ובלוגים בחו"ל וראיתי שמלא רוכשים הסבו את האוט לפג"ם לכן תהיתי מה היתרון .

פורסם
כמה שטויות אתה מדבר...

היית על כדורים או מה...?כל קשר בין נוחות למכוניות המיני המקפצות, מקרי בהחלט! :lol:

פורסם

הרכב מאיץ ל 110, 120, 130, אבל לא יותר מזה...

הוא גם די מקפץ בדרך לשם :)

אבל ה 1:20 רציני בהחלט

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
כמה שטויות אתה מדבר...

נסעתי פעמיים נסיעת מבחן על 107 ידנית , כל פעם בסוכנות אחרת. ובשניהם האוטו הרגיש כמו אוטו סופר מיני או משפחתי.

לפני שאני מבצע רכישה, בדקתי בכמה אתרים ובלוגים בחו"ל וראיתי שמלא רוכשים הסבו את האוט לפג"ם לכן תהיתי מה היתרון .

לפי הדיבור שלך עד עכשיו היית נוהג על עגלות סופר:lol:

תמיר.

פורסם
כמה שטויות אתה מדבר...

תראה אני רגיל לנהוג בשברולט, שברבע גז מגיע ל100 בקלות.

שעליתי עליו, עד ל100 הייתי בפול גז כל הזמן ומחליף הילוכים ב4K, לוקח לו זמן יחסית.

לא דיברתי על אופן הישיבה שלו על הכביש, אבל אני מאוד התלהבתי ממנה, כמה קטנה אבל יושב כמו שצריך!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לפי הדיבור שלך עד עכשיו היית נוהג על עגלות סופר:lol:

האוטו האחרון שלי פיג'ו 306 קבריות 1.8 גיר ידני.

אם זה שווה ערך לעגלה אז אתה צודק

בכל מקרה התכוונתי שבאמת עד 120-130 האוטו יושב בצורה מדהימה על הכביש , מעבר לכל הציפיות.

אני לא צריך מהר יותר מזה

• תוכן חדש...