Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי רכב יונדאי אקסנט שנת 2008. עקב בלאי ומשיקולי בטיחות, אני רוצה להחליף את הצמיגים הקיימים בחדשים. הופניתי ע"י מוסך יונדאי למוסך סוזוקי צ'ק אפ, שם קיבלתי 2 הצעות מחיר עבור שני סוגים שונים של צמיגים. אלו פרטי ההצעות:

1) צמיג של טויו, תוצרת יפן - מחיר ל-5 צמיגים כולל מע"מ: 2,057 ש"ח

1) צמיג של הנקוק, תוצרת קוריאה - מחיר ל-5 צמיגים כולל מע"מ: 1.508 ש"ח

לכל אחת מהחבילות נלווים השירותים הבאים בחינם: תעודת אחריות, רוטציה לצמיגים, תיקון תקרים, מילוי צמיגים בחנקן (מה זה? והאם זה דורש טיפול מיוחד בתחזוקה שוטפת?), בדיקת כיוון גלגלים, בלמים ובולמים, וכיסוי נזק לצמיג.

אשמח לדעת איזה סוג צמיג מומלץ יותר ונחשב איכותי ואמין יותר? האם המחיר המבוקש הוא מחיר הוגן/זול/יקר? האם חבילת השירות כדאית או שיש דברים נוספים שעליי לדרוש? - כמו כן, אשמח לקבל מידע לגבי מקומות שנותנים הצעות אטרקטיביות יותר

תודה מראש על כל עצה טובה :)

ברוכה הבאה לפורום, תשתדלי להבא לרשום כותרת לפי הכללים, הפעם ערכתי לך

פורסם

• מילוי חנקן נראה לי מיותר לרכב משפחתי קטן.
  • לא צריך להחליף את הצמיג החמישי אם לא נעשה בו שימוש.
  • כל צמיגאי ייתן לך אחריות ל-4 שנים על הצמיגים.
  • אפשר להשיג 4 צמיגים באיכות סבירה בכ-1200 ש"ח
  • חשוב שתאריך הייצור של הצמיג יהיה טרי (ודאי לא משנת 2010)
  • ההצעה של 5 צמיגי הנקוק ב-1500 ש"ח היא סבירה, אם הם אינם צמיגים ישנים.

פורסם

כפי שנאמר כבר, רביעית צמיגים איכותית אמורה לעלות כאלף עד 1,200 ש"ח - אז כן, יש עסקאות יותר משתלמות. גם תעודת אחריות לארבעה שנים באים עם כל סט צמיגים סביר וגם איזון גלגלים מבוצע בכל הרכבת צמיג.

לגבי הניפוח בחנקן: זה לא ממש נחוץ, אבל אם את משיגה זאת כחלק מעסקה וגם תהיה לך גישה קבועה למתקן ניפוח בחנקן - מה טוב. מה שבאמת חשוב זה ההתחייבות לרוטציה (סבב) של הצמיגים וכן לכיוון הגלגלים ("פרונט") ובדיקת המתלים והבלמים: אלו פעולות תחזוקה שעוזרות להאריך מעט את תקופת השירות של הצמיג ומשמרות את תכונותיו לאורך כל תקופת השירות. כדאי לבצע סבב - מקסימום אחת לעשרת אלפים או שנה - המוקדם ביניהם.

כמו שנאמר, צריך לבדוק שהצמיגים טריים יחסית - פחות משנה לכל היותר. גם הצמיג החליפי מאבד מתכונותיו ולא הייתי מחזיק אותו יותר משש שנים, בערך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יש מבחר גדול של צמיגים איכותיים לאקסנט שלך ב 300-350 ש"ח לצמיג:

PIRELLI P6

GOODYEAR DURAGRIP

CONTINENTAL ECO CONTACT

KLEBER HP3

BRIDGESTONE B250

DUNLOP SP 01

YOKOHAMA A.DRIVE

תבררי בפנצ'ריות באיזור מגוריך, מה יש במלאי, מחיר ותאריך ייצור.

לא כדאי לקנות צמיגים ממוסך יונדאי\סוזוקי וכו..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...