Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים..,

אני די בהתלבטות בחודש האחרון ואחרי שירדו כמו אופציות מהפרק נשארתי עם שתי מכוניות אידיאליות מבחינת המחיר ומבחינת הכל..,כמה שאלות לי אליכם..

המכוניות הם פורד פוקוס שנת 2007 5 דלתות והמכונית השניה היא מאזדה 3 שנת 2004 קומפורט/ספורט 5 דלתות..

השאלות שלי הן כאלו..,מבין שני המכוניות האלו מה יותר עדיף מבחינת דלק,טיפולים,חלקי חילוף ומבחינת איכות של הכל מנוע,נוחות,בטיחות.

השאלה השניה שלי היא אם יש לכם מושג בערך מה טווח המחירים של הביטוח של כל אחד מהרכבים האלה,ביטוח מקיף וחובה ביחד.

אני ממש בהתלבטות וחייב את העזרה שלכם לעזור לי לבחור בין שני הרכבים האלה,

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

מחירי ביטוח אתה יכול לבדוק במדויק דרך אתרי אינטרנט שמבצעים השוואות מחירי ביטוח, כמו למשל b2bit.

באופן כללי, המאזדה זריזה יותר וזה פחות או יותר היתרון הגדול היחיד שלה על פני הפוקוס. אני לא זוכר בעל-פה את המחירונים, אבל אם המחירים של שני הרכבים דומים אז אני לא רואה שום סיבה לרדת שלוש שנים אחורה במודל רק בשביל מאזדה 3.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מחירי ביטוח אתה יכול לבדוק במדויק דרך אתרי אינטרנט שמבצעים השוואות מחירי ביטוח, כמו למשל b2bit.

באופן כללי, המאזדה זריזה יותר וזה פחות או יותר היתרון הגדול היחיד שלה על פני הפוקוס. אני לא זוכר בעל-פה את המחירונים, אבל אם המחירים של שני הרכבים דומים אז אני לא רואה שום סיבה לרדת שלוש שנים אחורה במודל רק בשביל מאזדה 3.

ההבדל בין המאזדה לפורד במחיר הוא משהו בסדר גודל של 10 אלף שקל,בלי שום קשר יש לך מושג לגבי הצריכת דלק של כל אחד מהרכבים ולגבי איכות הרכבים כמו ששאלתי ?

פורסם

צריכת הדלק שלהם דומה, בערך 1 ל-8 בעיר ו-1 ל-13 בחוץ.

למאזדה יש שרשרת טיימינג, לעומת רצועת טיימינג בפוקוס. חוץ מזה, העלויות אחזקה דומות.

המאזדה זריזה יותר והפוקוס בעלת אחיזה טובה יותר.

פורסם
צריכת הדלק שלהם דומה, בערך 1 ל-8 בעיר ו-1 ל-13 בחוץ.

למאזדה יש שרשרת טיימינג, לעומת רצועת טיימינג בפוקוס. חוץ מזה, העלויות אחזקה דומות.

המאזדה זריזה יותר והפוקוס בעלת אחיזה טובה יותר.

יש אולי מכונית אחרת שאתה ממליץ עליה בתור מכונית חסכונית אוטומטית ונראית טוב יחסית בסדר גודל של 50 אלף שקל ?

פורסם

אם המרווח פנים פחות חשוב לך, יש מגוון רחב של מכוניות סופר-מיני בתקציב הזה, כמו: הונדה ג'אז, טויוטה יאריס, דהייטסו סיריון, פיג'ו 206, פיאט פונטו גרנדה, פולקסוואגן פולו.

ההונדה ג'אז והטויוטה יאריס הם רכבים עם סחירות טובה ולכן מה שנכנס בתקציב זה שנתונים נמוכים יחסית.

פורסם
אם המרווח פנים פחות חשוב לך, יש מגוון רחב של מכוניות סופר-מיני בתקציב הזה, כמו: הונדה ג'אז, טויוטה יאריס, דהייטסו סיריון, פיג'ו 206, פיאט פונטו גרנדה, פולקסוואגן פולו.

ההונדה ג'אז והטויוטה יאריס הם רכבים עם סחירות טובה ולכן מה שנכנס בתקציב זה שנתונים נמוכים יחסית.

עד כמה צפיפות יש ברכבים האלו ומה הצריכת דלק של כל אחד מהם..,ועד לאיזה שנתונים מדובר ?

פורסם
הרכבים האלו לא יהיו נוחים ל-5 מבוגרים.

את הצריכת דלק אתה יכול לבדוק פה: http://www.kml.co.il

השנתונים - יאריס וג'אז 2004/5 כל השאר 2006+

אני נראה לי שבכול זאת אלך או על הפוקוס או על המאזדה שרשמתי בהתחלה..,הצריכת דלק של המזדה כמו שראיתי באתר שהבאת לי היא 11.6 זה יחסית טוב..,יותר טוב מהפוקוס השאלה היא מבחינת הדברים האחרים מה כדאי לי לקחת...

פורסם
קח בחשבון שנהגתי על מאזדה 3 ומאזדה 2 תקופה של כ 3 שנים

בחיים לא הצלחתי להגיע לצריכת הדלק שרשמו לך כאן. המקסימום היה 1 ל 10.

ואם מדברים על המאזדה מבחינות אחרות של איכות,מנוע,אחיזה כל הכביש,בקיצור איך המאזדה מבחינת רכב בלי קשר לצריכה ?

פורסם

תלוי מול מה אתה משווה אותה כמובן.

מהמקום שאני בא ממנו (רכבים גרמניים) המאזדה 3 כמו הפורד היא מכונית בינונית.

מצד שני אני חושב שזה אחלה אוטו שעושה את העבודה ולא מתיימר להיות משהו שהוא לא.

זה לא רכב נוח במיוחד, זה לא רכב איכותי במיוחד וזה לא רכב חזק במיוחד אבל כנראה שהוא יתאים ל 90% מהאנשים.

פורסם
תלוי מול מה אתה משווה אותה כמובן.

מהמקום שאני בא ממנו (רכבים גרמניים) המאזדה 3 כמו הפורד היא מכונית בינונית.

מצד שני אני חושב שזה אחלה אוטו שעושה את העבודה ולא מתיימר להיות משהו שהוא לא.

זה לא רכב נוח במיוחד, זה לא רכב איכותי במיוחד וזה לא רכב חזק במיוחד אבל כנראה שהוא יתאים ל 90% מהאנשים.

אני יודע שהמאזדה קצת זריזה יותר מהפורד יש לה 7 כוחות סוס יותר ואני חושב שהמומנט גם יותר טוב..,מה שכן אני יודע שהפורד יותר נוחה ומרווחת ויושבת יותר טוב על הכביש..,השאלה מה כדי לבחור..,מה יתן לי חוויה יותר נוחה ומהנה על הכביש..,

שאלה שעלתה לי עכשיו היא שני המנועים גם של המאזדה וגם של הפורד הם 1600 סמ"ק זה מספיק בשביל לסחוב את הרכב נכון ,הוא לא יהיה עגלה או משהו כזה ?

פורסם

עוד שאלה שעלתה לי לראש עכשיו,

יש רכב של טויוטה שנקרא קורולה Run-x איך הוא בתור ראשון,ראיתי גם שיש לו כמה דגמים מה ההבדל בין כל אחד מהם והאם או שווה את המחיר שלו-בסביבות 50-60 אלף לשנת 2004-2005

• תוכן חדש...