Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מקדימה זוג (קומפוננט) Tempo 6 Morel

אחורה זוג רמקולים GTO938 JBL

סאב וופר ‏12 ‏אינטש GT51204BR JBL

דאבל די של pioneer avh2300dvd

אני רוצה מגבר.

חשבתי לקנות מגבר 4 ערוצים לחבר את הסאב לשתי ערוצים ואת שתי הערוצים הנותרים לשתי הרמקולים מאחורה והמורל לdvd

מה אתם חושבים ? אולי אופציה אחרת

יש לי תקציב למגבר עד 1500

חשבתי עליו JBL GTO75.4 אני מפחד שהוא לא מספיק איכותי

Rockford P450 על הרוקפורד שמעתי דברים נהדרים יש לו גם אפשרות שליטה על הסאב בשלט אבל הוא מוציא רק 60rms יש כאלה שאומרים שהוא מוציא יותר

פתרון מישהו תודה מראש ?

פורסם

יש לך תקציב טוב אתה יכול להביא ב1000 עגול להביא GBL GTO 1004 ועוד נשאר לך עודף לחייוט איכותי אל תשכח חייוט זה חשוב .לקנות כבלים בנפרד ולא תסט של ה70 שקל זה לפי דעתי עדיף

פורסם

היה לי jbl gto1004

הוא עשה לי בעיות בגלל זה אני מפחד לקנות jbl.

jbl לא מה שהיו פעם הם גדלו בשנים האחרונות הם התחילו ליצר בסין ןפה מתחילו הבעיות

איך הרוקפורד ?

והאם זה נכון לחבר שתי רמקולים ל-dvd וכל השאר למגבר ?

פורסם
היה לי jbl gto1004

הוא עשה לי בעיות בגלל זה אני מפחד לקנות jbl.

jbl לא מה שהיו פעם הם גדלו בשנים האחרונות הם התחילו ליצר בסין ןפה מתחילו הבעיות

איך הרוקפורד ?

והאם זה נכון לחבר שתי רמקולים ל-dvd וכל השאר למגבר ?

רוקפורד גם לא מה שיהי פעם.. עד 2004 בערך,הם הורידו מאיכות שלהם לטובת מכיר כדי למכור יותר מוצרים. אם לדבר לגבי איכות אז אולי עדיף לחפס יד שניה משהו טוב?

לדבי שאלה שלך,כן, במצב שך פיתרון טוב לחבר כמו שgeorge אמר ואני אישית הייתי מנתק רמקולים אחוריים, כי יש סאב

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

באמת שאני לא יודע מה לקנות האשקול הזה בלבל אותי עוד יותר

בעיקרון אתה יודעים איזה רמקולים יש לי אני רוצה מגבר 4 ערוצים שיהיה אמין מדוייק

ובמחיר סביר, לדעתי 700-1500 למגבר זה יותר מידי

חבר המליץ לי על mac audio

פורסם

אם אתה לא מתכנן שידרוגים והמערכת מספקת אותך ואתה יודע שתישאר ככה, הJBL 1004 או רוקפורד R3004/ P4004 יספיקו לך, הם גם יעלו קצת פחות.

אם אתה כן מתכנןשידרוגים עתידיים אני יגיד לך שאכן עדיף לך להוסיף כמה מאות ולקנות מגבר איכותי הרבה יותר. זה חשוב.

• תוכן חדש...