Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני רוצה לדעת מה זה פנס דהוי והאם זה קשור לגוון שמתקבל מהמנורה.

אז ככה, בעיקרון שמתי לב שהפנס טיפ טיפה הצהיב אבל ממש לא הרבה, דבר שני שאני מסתכל מבחוץ על העדשה(אני עדיין לא מבין, סליחה על האי קשר לנושא, למה היפנים שמו פנסים כאלה עגולים ומפחידים לאוטו הזה)אני מצליח לראות רק את הלדים הקטנים שיש לי שם, כל השאר די מכוסה. אבל שוב, בעיקרון העדשה לבנה. לפעמים ממש, לפעמים רגילה, לפעמים טיפ טיפה צהובה כמו שציינתי, אבל עדיין די לבנה באופן כללי.

אני רוצה לדעת מה זה דהוי והאם זה קשור כי אני פשוט שובר את הרא ש על ימין ועל שמאל כל פעם לחפש נורה שתיתן סופית גוון לבן ויפה , מה שהיה לי בהתחלה עם האוסרום קול בלו אבל זה השתנה ועד היום אין לי מושג למה, בגלל הנורה הזבל הזאת או בגלל הפנס עצמו.

תודה לכם:-D

פורסם

זה פנס דהוי:

attachment.php?attachmentid=136449&stc=1&d=1227871827

ניתן לשייף אותו עם נייר זכוכית ואז לכסות בלקה חדשה (תערובת כלשהי, פורסם בעבר בפורום), כדי להחזיר אותו לחיים.

אם הפנס מאד דהוי, הוא יכול לא לעבור טסט רישוי, כי הוא פוגע באור שעובר דרכו. לגבי שינוי הגוון, לא יודע.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה.

דבר שני אצל הקורולות זה זכוכית, ככה שכבר זה מבטל פוליש וכאלה. האם הספריים המוזרים שיש באוטו דיפו וכאלה יכולים לעזור?אולי כל הבעיה בעוצמת האור בשנים האחרונות ברכב הזה זה בגלל פנס דהוי?

פורסם

בוודאות זכוכית - גם בקורולות עד 2002 (כולל).

ייתכן והעכירות בפנס נובעת מלחות שחדרה ופגעה בציפוי הפנימי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לדעתך זה משפיע על גוון האור?

זאת אומרת שאם אני אכן אשיג נורה שנותנת גוון לבן חזק וודאי , זה יכול להשפיע על הגוון?

כי לדעתי זה לא כזה חמור, הוא עדיין נראה לבן, פשוט אי אפשר לראות כל כך כבר את הבפנים של הנורה עקב טשטוש כזה.

פורסם

אני לא ערס לשעבר, למה שלא תעלה תמונה?

כמו כן לאחר שהחלפת נורות, האם ביצעת כיוון אורות אצל חשמלאי?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במידה והפנס פלסטיק, עניין של 40-50 שקל אצל בעל מקצוע לשיוף וחידוש פנסים.

אם הפנס זכוכית, כנראה הבעיה ברפלקטור, עסק יקר יותר..

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

האמת שזה אכפת לי בגלל הגוון האור , האם זה משפיע.

ואיתמר לא חשבתי על זה אולי בהזדמנות אני אצלם ואעלה , אם אני לא אשכח.

דבר שני, זאת הבעיה שעשיתי לפני כמה חודשים עם הנורה הזו כיווני אורות והוא הוציא את העדשות\עדשה ואיך באותו יום שכבר חזרתי לעיסוקיי ואיך שהדלקתי שוב את הנורות פתאום אני קולט שהלבן נהפך לצהוב כתום, אני יוצא מהרכב ורואה שהמנורה פשוט שינתה צבע לצהוב רגיל. וזהו שאוסרום קול בלו זה לא לבן לתמיד, זה גם אני יודע אבל אני יודע שהיה לי לבן חמוד מאוד , במיוחד באור הגבוה ואז זה נהיה צהוב רגיל. וגם אני אעז להגיד שמאז הפנס נהיה טיפ טיפ צהוב כזה.

לדעתי משהו קרה שם ואני עד היום מנסה להבין מה. כבר פתחתי כאן כמה שרשורים על זה אבל לא קיבלתי מענה לעניין.

עכשיו אני רוצה לרכוש נורות של פיליפס אולי הן יביאו לי את הגוון הלבן היפה.

פורסם

קח בחשבון שהנורות בעלות האור "הלבן" מצופות בציפוי דק של חומר כחול, שעם הזמן מתקלף בגלל החום והתנאים של הנורה, ואתה נשאר עם נורה רגילה.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

• תוכן חדש...