Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AlfaSud חגגה 40 השבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער שאני לא כל כך מבין על מה השמחה.

רוב הסודים שראיתי היו ערמות של חלודה שלא ניתן לשקם. באחת, של חבר מתלהב, גם נהגתי - מזמן, כשהיא הייתה די מודרנית - איפהשהו בסוף שנות השמונים - וזאת הייתה חתיכת גרוטאה מצרצרת ומקרקשת שלא ברא השטן.

משום כך כל השמחה למצוא סוד במצב נורמלי קשה מאןד בגלל בעיות החלודה במיוחד של שנות ה70

לגבי הנהיגה או שנהגת ברכב במצב ירוד מאוד או שאין לך את חדוות הנהיגה

בברכה,רפי

נהג מתחיל

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתחילת שנות ה 90 כבר אז היתי משוויץ שיש לי רכב עם 4 דיסקים, הגה מתכוונן, שיודע להוציא ממנוע 1200 מהירות מירבית של 180קמש עם היגוי חד , וצליל מנוע סוף הדרך.

ועל מה אתה נהגת אדון יקר בסוף שנות ה 80??

פורסם

האמת שמנסיעה על ספרינט 1300 (שהיא באמת עגלתית לעומת 1700 שהייתה לי) קשה לי לתאר את המנוע 1200 נוסע בצורה מטורפת או קרובה לזה. מה שכן החל מ 1500 זאת אמורה להיות חיה לא רעה בכלל.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
האמת שמנסיעה על ספרינט 1300 (שהיא באמת עגלתית לעומת 1700 שהייתה לי) קשה לי לתאר את המנוע 1200 נוסע בצורה מטורפת או קרובה לזה. מה שכן החל מ 1500 זאת אמורה להיות חיה לא רעה בכלל.

תחשוב יותר לכיוון 1700

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

רפי בגלל זה רשמתי החל מ 1500 :)

לי בספרינט היה 1700 8 שסתומים עם זוג קרב' כפולים שעד היום אני נזכר בתגובות המהוללות שלו לדוושת הגז.

כמובן שיש גם את 1.7 16V שזה מפלצת בפני עצמה במיוחד על סוד ובמיוחד עם קרב'.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
רנו קראוול קבריולט שנת 66 מושלמת . חבל על הזמן. לא מגיעה ל180 אבל מלאת חדווה. אשים לך תמונה מחר.

מלאת חדווה אבל לא דואטו תיסע פעם באלפא תבין את ההבדל ואת ההתרגשות שלנו

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם
מלאת חדווה אבל לא דואטו תיסע פעם באלפא תבין את ההבדל ואת ההתרגשות שלנו

ישנם אנשים (לאו דווקא אדון וולוופורלייף) שגם אם יחיו פעמים ויסבירו להם כל יום כל היום - לא יבינו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ואי התמונה שלך הזכירה לי את סבא שלי , צילמתי אותו בפוזה דומה , אז הלכתי למגירה שלפתי את התמונה ,וכמובן שהתגעגעתי בעקר לסבא כמובן. (: הוא נורא אהב את הרכב אלפא סוד והיו לי המון בתקופה ההיא, כל כמה חודשים היתי בא לו עם סוד בצבע אחר, וסבתא שלי היתה קוראת לזה "אלפא מורנו"

זאת סוד צהובה 82 שהיתה אצלי מספר חודשים. בדיוק החלפתי לה את הדלת האחורית.

IMG_1203.jpg

פורסם

איזה תמונות יפות..... ממש נוסלגיה, זו גם הייתה האלפא הראשונה שלי..... געגועים....

אפרופו סוד צהובה, עוד מעט תחזור למחוזותנו סוד צהובה 81 , ממתינים לה בסבלנות :wink:

שי ורד

פורסם
הרכב הזה הוא הפנטזיה המוטורית שלי.

מקווה שמי שיש לו סוד שומר עליה טוב בכמה שנים הקרובות.

עידן

עידן יקירי,

ולחשוב שאתה חיפאי :-(

לפני כחצי שנה שכן שלי מכר את הסוד שלו, שנת 1981, יד ראשונה עם 134,000 ק"מ - מכונית במצב מדהים!!!

פרסמתי עבורו את המכונית בפורום, דיברתי עם ראובן זומר ועם שי ורד בתקוה שהמכונית תגיע לחובב אלפא אמיתי. נאדה. בודדים צלצלו, אף אחד לא בא לראות את המכונית.

לאחר חודשיים שהיא עמדה ברחוב עם שלטים רכש אותה בחור משפרעם, אשר אני מקווה שישמור עליה כפי שנשמרה עד היום.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
עידן יקירי,

לפני כחצי שנה שכן שלי מכר את הסוד שלו, שנת 1981, יד ראשונה עם 134,000 ק"מ - מכונית במצב מדהים!!!

פרסמתי עבורו את המכונית בפורום, דיברתי עם ראובן זומר ועם שי ורד בתקוה שהמכונית תגיע לחובב אלפא אמיתי. נאדה. בודדים צלצלו, אף אחד לא בא לראות את המכונית.

לאחר חודשיים שהיא עמדה ברחוב עם שלטים רכש אותה בחור משפרעם, אשר אני מקווה שישמור עליה כפי שנשמרה עד היום.

אתה כל כך צודק לא פעם אני נתקל במכוניות שיכולות להגשים חלומות של כמה חולמים אבל הם ממשיכים לחלום ולאחר מכן אני קורא איך הם פיספסו את החלום שלהם ונקווה שהבחור שקנה את הסוד ישמר אותה ונראה אותה במפגשים

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם
עידן יקירי,

היתי איתו בקשר בהתחלה הוא דרש 15 ואחר כך ביקש יותר, והרכב עם כל הכבוד צבע קרם שדורש פחחות ולא מעט השקעה מכאנית. בסכום שביקש אפשר להביא סוד ti חתיכה מצרפת (:.

והצהובה אם אני לא טועה שיכת לבחור מבת ים והיא אצלו לא מעט שנים, גם הצהובה שלי היתה בת ימית.

• תוכן חדש...