Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

יש לי רועה גרמני בן חמישה חודשים ואני רוצה לספק לו את המזון הכי איכותי ביחס למחיר שאני יכול להוציא. הגעתי למסקנה שצריך לעשות דוקטורט כדי להגיע לפורמולה המתאימה.

אני פשוט אובד עצות, הצלחתי להבין שרוב החברות המסחריות שאנשי מקצוע מנסים לדחוף שווים לתח* כגון: פרו פלאן, רויאל קנין, יוקונובה וכמעט כל מזון אחר שאותם בעלי ידע מנסים לייחצן.

אני כרגע מאכיל אותו במזון לגורים מגזע גדול של חברת אקאנה, שק של 18 ק"ג בעלות של 320 ש"ח. הבנתי שמדובר על מזון איכותי, אבל הצואה שלו יוצאת לפעמים רכה וחשבתי לנסות אוכל אחר. אני מאכיל אותו 550 גרם ביום, האם זאת כמות מספיקה לדעתכם..?

אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מזון איכותי במחיר של עד 350 ש"ח.

תמונה מגיל שלושה חודשים:

dy1memug2mwn.jpg

פורסם

אקאנה נחשב למזון מצויין! אך אם אתה רוצה איכותי יותר, אתה יכול לקנות את האח הגדול של האקאנה, ״אוריג׳ין״.

זה נחשב ללא ספק לאחד מהמזונות הטובים בעולם!

המחיר הוא כ350 ש״ח ל13.5 ק״ג (אל תתפוס אותי על הש״ח או על הק״ג).

לגבי כמות האכלה, זה משתנה מגזע לגזע.

תראה מה כתוב על האריזה ולפי זה תאכיל.

המשקל שכתוב זה המשקל של הכלב כבוגר.

תנסה לברר מה המשקל של האבא והאמא של הגור וכך תדע בערך לאיזה גודל הו אמור להגיע וביחס לזה תדע את כמות ההאכלה הרצויה.

קח בחשבון שהקיבה של הגורים רגישה ולכן לא צריך להתרגש אם פעם ב יוצא לכלב קקי רך.

דרך אגב, גם האכלה מעבר לכמות הרצויה תגרום לקקי רך.

עודד.

נ.ב

הכלב מדהים!!

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...