Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, סוף סוף המשתמש הישן שלי חזר לשימוש.

שאלה, האם אפשר להגביר רק טוויטרים דרך המגבר הפנימי של הר"ד וככה לעשות הגברה אקטיבית?

תודה מראש.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא. אין לך יכולת חיתוך כלכך מתקדמת ברדיודיסק. טוויטר צריך להיחתך באיזור ה3000 הרץ ומעלה. מה שכן אתה יכול לשים קרוס פאסיבי לפני הטוויטר ולחתוך אותו לבד. אבל זה כבר נקרא Bi-amping

פורסם

תקן אותי אם אני טועה אבל בX OVER, יש לי HIGH MID ו SUB, אז למה אתה מתכוון שאין לי את האפשרות?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

יחידת ראש של אלפיין? אני לא אומר אתזה בוודאות, אבל אני בטוח שהקורסים ברדיו דיסקים המתקדמים שתומכים ב 3 way אקטיבי מלא, תקפים ליציאות הrca. אם לא אתה מוזמן לנסות ולשלול את מה שהרגע כתבתי. אולי יש פה מישהו אחר עם יותר ניסיון   שיכול לתקן אותי בבקשה?

דיוויד

פורסם

בוריס לא הרגו, אבל יש קטעים שהם צורמים לי קצת.

וREZ0, רדיו של קלריון שתומך ב3WAY.

פורסם

תוריד כמה טונים מהאינטרנט של 2k, 3k וכו.. תחבר את הטוויטרים ליציאה של הHigh במגבר הפנימי של הקלריון, תחתוך ב3K ותנגן טון 2K. אם אתה שומע את הטון בטוויטרים סימן שהחיתוך לא תקף למגבר הפנימי, אם אתה לא שומע את הטון סימן שהקרוס כן תקף למגבר הפנימי :)

פורסם

אאל"ט הקרוס הפנימי משפיע על יציאות ה RCA במכשיר.

גם אם כן, ממש לא מומלץ לחבר טוויטר (ועוד כזה, שהוא לא הכי פשוט, חלש ולא איכותי שיש) להגברה של ר"ד.

אתה רוצה לעשות זאת לצורך בדיקה איך נשמע הסטאפ שלך באקטיבי או באופן קבוע?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם אני עובר לאקטיבי אז זה יותר טוב או שזה לא תמיד ככה?

פורסם

מנסיון על הסט הזה כבר כמה שנים טובות,תבדוק טוב מאוד אם זה הטוויטר שצורם לך ולא המידבאסים.

נתק את הטוויטרים ונגן שיר שאתה שומע בו צרימה,תבדוק שזה לא המידבאס.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא הייתי אומר באופן גורף שתמיד אקטיבי יותר טוב ושתמיד הוא שווה את ההשקעה הנוספת (ר"ד, מגבר, חיווט וכו').

אבל בעיקרון, אחרי שיש לך את הסט פאסיבי כבר כמה זמן ואתה יודע בדיוק מה אתה רוצה ממנו ואיך אתה מתכוון להשיג את זה- אקטיבי יעזור לך להגיע לשם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם יש לך מגבר 4 ערוצים למה שלא תחבר הכל כבר אקטיבי ותעבוד כמו בנאדם?

עשיתי את מה שאמרת עם הטוויטרים שלי לפני כמה שנים והתוצאה..ישראל תגיד לו :roll:

עדיף לחבר הכל למגבר ולעבוד אקטיבי מלא,רק בגיינים עם הטוויטרים צריך להיות זהירים מאוד.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

אם אני יעבוד אקטיבי על המגבר הנ"ל, זה לא יספיק למידים לכן עכשיו הוא אצלי בתור 2 ערוצים מגושר.

האם הוספת מגבר קטן רק לטוויטרים באה בחשבון?

• תוכן חדש...