Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מכיר מישהו שמוכר את הג'נסיס + תיבה אז לך עליו , חשבתי שאין כאלה למכירה לפחות לא בזמן הקרוב לכן הצעתי את הזטק.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוסיף 100 דולר תביא סקאנספיק , כזה שהיה לאיתמר , מדובר בסאב הזוי לחלוטין מבחינת איכות ומהירות הבאס אם הוא יושב בתיבה אטומה עם פורטים מיוחדים של סקאנספיק עם שם מוזר , יש להם ספוג כזה מיוחד נקרא prismatic או משהו . זה בא מאדם שבנה כ 200 רמקולים עם כל אלמנט שקיים ... אם אתה צריף פירוט צור איתי קשר. אני דיי בטוח שזאת הקומבינציה הכי טובה שיש מבלי לגלוש למחירים הזויים.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

טל,

תיבה אטומה עם פורטים? תסביר בבקשה

אתה מדבר על תיבת בנדפאס? אתה מדבר על פורטים בתוך נפח סגור? - במה זה תורם כאן?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או קיי - הבנתי אותך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז הדבר הזה מוריד את ההתנגדות בנקודת הרוזוננס של התיבה בכ50 אחוז, ובכך מאפשר (מן ההגיון - פחות התנגדות) יותר כח הגברה.

מגניב ביותר, השאלה היא.. איך זה עובד?:-D מאוד מסקרן.

דיוויד

פורסם

זה פורט עם רשת.

זה נותן לאוויר לצאת ולהכנס. אבל בכמות מסוימת. מזכיר טיפה פאסיב רדיאטור.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ההסבר הוא מסובך שכן עד היום קשה למדוד את התוצאות המדויקות באופן תיאורטי ( כמו שאפשר למדוד את ביצועיו של רמקול בתיבה X לפי נתוני T\S ) . חפש בגוגל ...

בכל מקרא האדם שאני מכיר שהשתמש בזה בהצלחה הוא troel gravesen והוא בונה רמקולים מאוד מוכר בתחום ובעל אתר עצום ועם ניסיון ענק , הוא בנה רמקול 3 WAY עם אלמנטים של סקאנספיק והשתמש בתיבה נפרדת לסאב דגם 26W/8861T00 בנפח עצום של 60 ליטר עם שני "פורטים" כאלה ולהלן ציטוט :

"The level of transparency was almost scary and bass was dry and firm with excellent timing. Not the deep, fat, overhung kind of bass we're used to from some vented systems, but short and firm - almost like a horn loaded bass driver."

אני בטוח שניתן ליישם בתיבה קטנה יותר עם פורט אחד כזה , כמו שסקאנספיק רושמים , גם בסביבת רכב עם קצת משחקים.

זה מה שאני הייתי עושה בכל מקרה במקום לקחת איזה IDMAX לדחוף אותו בתיבה אטומה ופיצית ולשמוע באס נמרח ומחרחר של פטישים שמאפיין 95% מהמערכות באתר ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אתה קצת סוטר את כל מה שנרשם פה באתר..

הIdmax לרוב דעות מדוייק מאוד ועוצמתי, לי יצא לשמוע רק אחד (ברכב של אדי) והתוצאה ממש מהפנטת, אין לי מושג על איזה חירחור ובאס נמרח אתה מדבר.

חוץ מזה אין זה נכון שתיבה אטומה היא התנאי הכי טוב לדיוק? ותיבה פורטד ליותר עוצמה?

(הכל נאמר בנימת שאלה אמיתית מתוך רצון ללמוד)

פורסם

לרוב זה נכון. יש יותר גרופ דיליי בתיבה פתוחה.

אבל לכל סוג תיבה יש את היתרונות והחסרונות. חיפוש קצר בגוגל יגלה לך המון מידע והסברים על סוגי תיבות.

פורסם

זה מה שאני הייתי עושה בכל מקרה במקום לקחת איזה IDMAX לדחוף אותו בתיבה אטומה ופיצית ולשמוע באס נמרח ומחרחר של פטישים שמאפיין 95% מהמערכות באתר ...

מוזר , שמעתי לעומק (שאני אומר שמעתי לעומק זה אומר לשמוע כמה וכמה פעמים , לאורך זמן , בקטעי מוזיקה המוכרים לי היטב) כמה וכמה IDMAXים ולא ניתקלתי בתופעה שאתה אומר.

הניסיון שלי בפועל אומר ההיפך מהדברים שרשמת. הסאב הזה בתיבה אטומה עובד נהדר. לא חירחורים ולא פטישים כמו שאתה טוען.

כמה סאבים כאלו באמת שמעת ואצל מי ומתי ?

בהקשר להודעה המקורית , הייתי הולך על הגנסיסים . הניסיון שלי איתם פשוט מצוין. הפירלס והזטק השאירו רושם טוב , אבל הגנסיס השאיר רושם מעולה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בתור בעליו של פירלס XXLS שמוגבר ע"י JL 250\1 מזה כשנתיים ואולי קצת יותר אני יכול להגיד לך שלא תתאכזב אם תבחר בו.

מבחינת מהירות תגובה הוא מעולה ויודע לרדת מספיק נמוך בשביל סאב מהסוג הנ"ל מבלי ליצור עיוותים או חירחורים כלשהם.

שמעתי גם את הגירסה של ג'נסיס בתצורה כפולה ובודדת ולפי דעתי אין הבדל משמעותי בין הגרסאות של פירלס או של ג'נסיס שיכול להטות את המאזניים כלפי אחד הסאבים, אולי הבדלי מחיר יכולים לשנות את ההעדפה אבל לטעמי לא יותר מכך.

כמובן שבהתקנה הכפולה ששמעתי אצל ארזה זה היה נשמע מעולה ולדעתי יותר טוב מסאב בודד אבל זה מצריך הוצאות גדולות יותר וכאב ראש לא קטן ומקום די גדול בתא המטען.

הסאב שלי מותקן בתיבה אטומה (לא זוכר את הנפח של התיבה מכיוון שרכשתי את הסאב מאחד מחברי הפורום הוותיקים כאן והסאב הגיע עם התיבה לאחר שהוא ניסה כמה תיבות שונות ולאחר שמישהו מקצועי עזר לו לתכנן את התיבה הנוכחית) ואני לא מרגיש חוסר בבאס(אולי כי אני לא מחפש יותר מדי באס) אבל לדעתי יש סאבים בעלי גוון צליל יותר עמוק כגון ID MAXאו JL AUDIO למשל.

בכל מקרה לא משנה איזה מהסאבים תבחר אני לא חושב שתוכל לפספס מכיוון שהם מעולים ונותנים תמורה מאוד טובה למחיר יחסית זול, אם אני זוכר נכון הפירלס היה נמכר במדי סאונד בסביבות ה-250$.

מקווה שעזרתי.

פורסם

תודה על התגובות.

אני שואל לגבי שלושתם כי שלושתם +- אותו מחיר.

עשיתי חישוב קטן כמה יעלה להביא XXLS12 ייצא +- 1300 בלי תיבה :roll: . קצת יקר לא?

Scan Speak

• תוכן חדש...