Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהספקתי לראות,לבחון,בארץ ובחו"ל הגעתי ל 3 סאבים שאני רוצה לשמוע עוד פרטים עלייהם למי שיש או ניסה.

הסאב הראשון הוא Peerless XLS\XXLS12\10,נייר? אלומיניום?

השני Genesis Audiohiple

השלישי Xetec G12 XLS

מחפש אך ורק סאב מדויק ולא "מורח",אם כן אז כמה שפחות,כשאני מפעיל מוזיקה שלא יורגש שהסאב מאחורה,שישתלב כמה שיותר עם הקידמה.

אני לא כזה מבין גדול בסאבים לכן אני פונה לאלה שניסו ושמעו,אולי גם ימליצו.

המונו שיגביר את זה JBL GTO3501,החלפת מונו לא בא בחשבון,לפחות לא כרגע.

ב 4 אום 225RMS

תודה.

Scan Speak

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיע למפגש צפון תוכל לשמוע את שתי האופציות הראשונות אם אני לא טועה בדגמים, לארזה יש זוג אודיופילים וליבגני יש את הפירלס אם אני לא טועה, שניהם מומלצים ונשמעים טוב.

שניהם גם אתה יכול למצוא ביד שנייה פה בפורום.

פורסם

איפה אני איפה מפגש צפון,הסיכויים כמעט אפסיים שאני אגיע לשם.

בקשר לסיז לפי מה שהבנתי אין אותו במלאי ואין דיבור של מלאי חדש בזמן הקרוב לפי מה שהבנתי מישראל,לכן לא הוכנס לרשימה גם.

Scan Speak

פורסם

כול הסאבים הנ"ל מבוססים על האב טיפוס שהוא הפירלס

סאב נוסף מבוסס הפירלס הוא ה-Exact PSW308

את הזיטק לא יצא לי לבחון אבל הבנתי שהוא אמור להיות גרסא חזקה יותר של הפירלס

בפירלס נתקלתי מספר פעמים והוא יופי של סאב ניתן לרכוש אותו במחיר ממש אטרקטיבי

בכול מיניי חנויות בחול ,את הגנסיס יצא לי לבחון לעומק והוא לדעתי גירסא משופרת וטובה יותר

לטעמי מהפירלס.

פורסם

אם אתה הולך על הפירלס תלך על האחד עם ממברנת האלומיניום

גם יותר עמיד לתנאי רכב.

וגם לסאבוופרים מאותן סדרות - אם יש אחד עם ממברנת קרטון ואחד עם ממברנת אלומיניום - לא יודע למה זה אבל בד"כ לממברנת אלומיניום תהיה טונאליות יותר טובה בעוד לממברנת קרטון יהיה קצת יותר עומק.

אני באופן אישי, מהנסיון שלי, מעדיף את האלומיניום.

סאב נפלא, תענוג אמיתי. אבל אם אתה הולך על 10 אינטש - אם אתה יכול, לך על דאבל סאב אחרת, ממליץ לך לעלות ל12 אינטש, גם ירד יותר נמוך בין היתר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם זאת הייתה בחירה שלי הייתי הולך על הזטק 12 אינץ שייבגני מוכר ( אם לא מכר עדיין ) , מבוסס על הפירלס ויכול לספוג כפול ממנו בעוצמה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

שגיא ואיך הג׳נסיס שלך?

תכלס לא אכפת לי כמה יכולת הספיגה שלו כל כך.. אני ממש לא עובד עם עצמות כאלה וגם אין לי מונו שיכול לעשות את זה

Scan Speak

פורסם

אם אינך מתעתד לקנות בעתיד הקרוב-רחוק מונו חזק יותר,לך על הפירלס.

אם כן, לך על סאב הזטק .

ולמרות שיש קונצנזוס לגבי איכותם ממליץ לך לשמוע תחילה כי אולי דווקא אתה לא תאהב?

לשמוע את זוג הסאבים אצלי או שגיא לא בר השוואה לסאב אחד.גם ההגברה שלהם היא בהתאמה כפולה ומכופלת ממה שאתה מתכנן כנראה.

מונו 1.6 של הסלסטרה מגביר אצלי ואצל שגיא מונו הסאן דאון 1500.

יש לרומן פירלס למכירה ביד 2 .דבר עימו.אולי הוא קופץ לאזור שיתאים לשניכם שם תוכל להאזין לסאב שלו.

בהצלחה

ליאור

פורסם

אני דווקא חשבתי שהג׳נסיס תהיה האופציה הכי טובה בגלל ההספק שלו,זה תואם בול למונו.

ייצרתי קשר עם רומן והוא גר רחוק מאוד ממני ככה לנסוע לשם לשמוע לא בא בחשבון.

לפי מה שאני רואה הזטק זה אופציה הכי טובה כלפי? למרות שהוא כפול בהספק מהמונו שלי..

Scan Speak

פורסם

הזטק יכול לספוג כפול ממה שהמונו שלך נותן ( גם הג'נסיס ד"א ) אני בטוח שהוא ינגן מעולה גם במצב הנתון.

תבקש לחבר אותו לשמיעה אצלך לפני הקניה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

יכולת ספיגה שלו זה שהיא כפולה לא כ"כ עוזר לי אם הוא לא נציל,אם הוא לא יישמע טוב עם ה 100-150 שאני אתן לו אז למה לקנות?

אין לי סיבה להחליף מונו כרגע,וגם אין מזומן.

Scan Speak

פורסם

אז אין שום סיבה טובה ללכת על הזטק.

הסאב וופרים שנמכרים במדיסאונד קרי פירלס XXLS או אאורה סאונד סדרה 5 שהיתה נמכרת שם והסקאן ספיק רווליטור והסיז ROY מה שמשותף להם זה שהם כולם סופגים איפשהו בין ה180 ל200 וואט מה שאומר שמונובלוק של 150-200 RMS זה כל מה שאתה צריך.

הJBL CS300.1 שלי הוא מונובלוק מאוד פשוט וזול והוא עושה עבודה מדהימה על האאורה. הוא גם עשה עבודה נהדרת על האינפיניטי קאפה שהיה לי.

אפרופו גם הסיז לוטוס הוא סאב שמסוגל לספוג 180 וואט ולא יותר.

הסאן דאון 1000D שיש לי שמוצהר על 300 וואט ב4 אוהם עושה עבודה מדהימה ביחד עם הסיז לוטוס.

הפירלס עם ממברנת האלומיניום עולה משהו כמו 160 דולר לפני משלוח ומיסים - זה מחיר בדיחה לסאב שכזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

די אני אשמח אם תראה לי איפה מוכרים אותו במחיר הזה כי במדיסאנד הוא עולה מעל 200$ עשיתי חישוב קליל באוויר וזה יצא 1300-1400 לסאב,בלי תיבה. יקר ולא יודע אם משתלם.

לכן חשבתי התחלה יותר לכיוון הג׳נסיס,הוא 250rms,נציל,נמכר עם תיבה.

אבל לפי ההמלצות כאן אני רואה שלא כל כך ממליצים.

Scan Speak

פורסם

ואללה - המחירים עלו, בחיי.

כנראה בגלל מה שקורה לדולר.

בכל מקרה תרכוש את הזטק מיבגני, הוא רוצה להרוג אותי אחרי ההודעה האחרונה שלי :-P

אתה יודע איך זה כשציפור אדומה גדולה וכועסת רודפת אחריך? :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...