Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במצב נומינלי הוא רואה 1.3 אוהם. בפועל המגבר יראה יותר רוב הזמן (תלוי בתדרים) אתה מוזמן לקחת רב מודד ולכוון לאוהמים, לחבר אותו ליציאה של המגבר (כששלושת הסאבים מחוברים כמובן) ולהתחיל להריץ טונים שונים למיניהם (לא יותר מ5-10 שניות) ולמדוד את ההתנגדות העולה בכל תדר.

יש אנשים שבסטאפים יום יומיים מחוברים ברבע אוהם על מגברים שיציבים באוהם!! אבל שוב אתה צריך לדעת מה אתה עושה. לכוון גיין כמו שצריך (עם אוסיליסקופ). לא להוסיף טיפת באס בוסט מהמגבר או בEQ של הרדיו, חשמל משודרג שמסוגל להתמודד עם משיכות אמפרים כבדה ושמירה על מתח יציב.

פורסם

בדקתי מקודם עם רב מודד הזה שהיה של אחי מהאלקטרוניקה בבצפר,בטון 60HZ משך 10 שניות הוא הראה לי 2.3אוהם...

כל תדר מתחת הראה לא פחות מ 1.6אוהם..אני כבר לא מדבר מעל 60 שזה כבר רגוע לחלוטין..

נישמע הגיוני? כי אני הופתעתי כזה ציפיתי לראות מספרים לכיוון ה1.. לא יודע איך להסביר,אין באס בוסט דולק ושום שטות,במגבר הסאבים חתוכים ב60HZ..מחכה לתשובות.

ג'ינו

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

כן נורא הייתי שמח בפנים אבל היה בי היסוס חיכיתי לתשובה ממך ידידי הטוב.

בכל מקרה,על מה מעיד זה שהוא היה יציב על 2.3 ב60HZ? שמערכת החשמל טובה? יש לי מצבר ואלטרנטור חדשים שהבנאדם שם חודש לפני שקניתי את האוטו.

אשמח לתשובה דיויד,ולאיזה תכנון לתיבה משולשת אטומה :p

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מה זה אומר שאתה רואה 2.3 אוהם ב60 הרץ? שעליות ההתנגדות שלך לא גבוהות בכלל ושאתה לא מאבד יותר מידי הספק. ככל שעליות ההתנגדות יותר גבוהות, אתה מאבד יותר הספק כי המגבר רואה התנגדות גבוהה יותר, ומוציא פחות כח.

תעשה חיפוש בגוגל - impedance rise

פורסם

אני יחפש את זה פעם אחרת:wink:

בכל מקרה אני רגוע,תודה על העזרה דיויד,ושאלה קטנה מה אתה ממלץ שלישיית GT5 או CVR?

נירא לי GT5 יהיו יותר נצילים כי הCVR כבד..

ג'ינו.

פורסם

אבל הוא לא יהיה יותר מידי כבד למגבר? בכל זאת 3 כאלה.. (שוב אני מדבר על 3 סאבם זהים או CVR או JBL GT5)

GT5 יהיה פחות כבד לא ככה? אני ידוע שCVR ישמע הרבה יותר מפחיד,אבל חשבון עוצמה ונצלות אולי..

מה אתה אומר?

ג'ינו.

פורסם

תוריד WINisd ותעשה סימולציה של שתי תיבות בכל אחד פרטמטרים של זוג הסאבים, על הספק 500 וואט ותראה מה מפיק תוצאה כללית יותר טובה. אם אתה רוצה יותר עוצה עם אותו ההספק, אין ברירה אלא לעבור לפורטד!!

פורסם

זה נירא לי או שאתם עדיין לא קולטים שאני מדבר על 3 סאבים? CVRים או GT5..

פורסם

אני הבנתי, הכוונה שלי פעם אחת סימולציה של שלושה סאבים קיקר ופעם סימולציה עם שלושה JBL.

נפח תנסה בין 100-150 ליטר, הספק 500 וואט

פורסם

אם תוכל לארגן לי הורדה ומדריך אני אשמח כי לא יצא לי להיתנסות עם התוכנה הזאת.

ג'ינו.

• תוכן חדש...