Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה בקישור של .fsound שהמורל נמצאים ברשימה מכובדת.

הערכת המחירים של המערכות שם קצת יקרה יותר מידי, אבל זה היה לפני שנה כך שיכול להיות שהמחירים ירדו.

המחירים המוגזמים זה בשביל לספק את עילית האנשים העשירים שאוהבים לדעת שהם בזבזו הרבה כסף ויקבלו משהו באיכות הכי גבוהה, אין מה לעשות תמיד יהיה שוק של אנשים שירצו את ה-TOP שב-TOP לא משנה מה המחיר וצריך לספק אותם.

נ.ב: שמעתי לפני זה על HERTZ והבנתי שהיא חברה קטנה ומקומית בגרמניה. איכות הרמקולים שלה כל כך גבוהה שאנשים מפרסמים אותה?

פורסם

למורל יש מקום. הELATE החדש גם לא זול בכלל ויש לו איכות טובה.

אתם חושבים שהסכומים האלה מטורפים אבל באודיו הביתי יש סכומים מטורפים בהרבה ויש מספר לא מבוטל של אנשים בארץ שיש להם רמקולים של מעל 30000 ש"ח (והרבה יותר כמובן).

מי שמשלם על הרמקולים היקרים האלו הוא מישהו שרוצה לדעת שהוא קנה את הטוב ביותר.

אם זה שוה או לא נוכל לשמוע אחרי שאני אתקין את שלי (לציין כמובן שלא שילמתי עליהם כזה מחיר) למרות שאצלי הם ינגנו תחום תדרים מצומצם ומאזור ה700-1000HZ ינגנו ההורנים.

אבל תכלס, לדעתי זה אף פעם לא שווה את זה. מי שקונה היי אנד לא קונה את זה בגלל התמורה לכסף.

אצלי ההורנים יקרים אבל בהורנים אין ברירה כי הורנים טובים מתחילים ממחיר בסיס גבוה יותר מרמקול רגיל אבל אם הייתי הולך על סט "רגיל" היה מספק אותי בהחלט סט של 600$ בארה"ב.

HERTZ זו חברת בת של AUDISON או יותר נכון תחת אותו התאגיד. לא שמעתי עליהם הרבה אבל אומרים שיש להם איכות טובה, יש עוד חברות קטנות כמו PHL למשל ועוד פה ושם. אבל מה שרשמתי הן היותר ידועות ואיכותיות.

פורסם

אני יכול להגיד שבעניין הסאבים , גנסיס ברמה מאוד גבוהה.

אני מאמין גם ששאר הסדרות שלהם הם ברמה הכי גבוהה אבל עדיין לא שמעתי אותם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אני יכול להגיד שבעניין הסאבים , גנסיס ברמה מאוד גבוהה.

אני מאמין גם ששאר הסדרות שלהם הם ברמה הכי גבוהה אבל עדיין לא שמעתי אותם.

סתם קקה סאב, הIDMAX יותר טוב :wink:

דווקא מי ששמע את שניהם לא מסכים איתך :lol::lol::lol:

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
לא נכון, זה לא מה שהוא אמר. בכל מקרה בקרוב אני מקווה שנוכל לעשות השוואה רצינית. במקרה הכי גרוע ניקח לך את הסאב :wink:

אם כך , אני לא מתיצב לבדיקה ...

חוץ מזה שאני מתכנן שליטה בלעדית בארץ על הדגם הנ"ל 8)

מעבר לצחוקים לדעתי Scan-Speak היא אחת החברות הטובות ביותר שיש . דוגמא טובה לכך הם הסדרות הגבוהות של אלפיין ,XTEX וגנסיס שמתבססות על הדריברים של Scan-Speak.

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...