Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

למרות שאני חולה צרפתיות נפלה לידי הזדמנות לקנות אודי A4 מנוע 3.2 שנת 2008 קוואטרו טיפטרוניק אני חושב במחיר שחבל להפסיד ואני מאד מתלבט בגלל זה.

עשיתי סיבוב על רכב ולמרות הנתונים שלו הוא נוסע כבד משהו, ואני פשוט לא חושב שצריך להחזיק רכב רק בגלל הסמל או הפוזה אם אני לא צריך אותו, אני ממש צריך שבשביל שאני יקנה אותו הוא יסע לטעמי.

עכשיו אם אני לוקח את הרכב בעסקה הנ"ל נשאר לי קצת כסף בצד, זה לא רכב טורבו לכן השאלה המתבקשת היא איך אני יכול לשפר לו את הכוח והמומנט? האם התוכנה תיתן הרבה? פשוט אין לי ניסיון עם מכוניות אתירות חשמל אלקטרוניקה וג'אגאטס, כי הצרפתיות הרבה יותר פשוטות

תודה לכל העוזרים.

פורסם

מקפיץ כי עברו כמה ימים הזמן אוזל כמו החבעלה שאני יכול לעבד, נו באמת ברגע שזה לא TSI אף אחד לא ממליץ איפה כל הסדנאות המהוללות שלנו?

פורסם

האוטו הזה באמת לא הכי מהיר. אני הייתי מתקין צנרת מלאה כדי לקבל שיפור

אבל בארץ העסק הזה יקר מידיי לדעתי ולא שווה את ההשקעה ביחס לתמורה שתקבל מבחינת כוח.

הסאונד יהיה מדהים. באירופה/ארה"ב בונים על המנועים האלו טווין טורבו והם נוסעים באמינות יחסית גבוהה.

תקרא ב-vwvortex מה אפשר לעשות ומה תקבל +-.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לפותח,אין קשר ל TSI,פשוט הם מנועי טורבו ולכן הכי קל לשפר אותפ רק לידי תוכנה.אצלך הנושא הרבה יותר מורכב והרבה הרבה הרבה יותר יקר.החל מצנרת,תוכנה.שגם אחרי שתשלם הון תקבל בקושי 20 כ"ס ואולי 3-4 קג"מ.זה בקצרה.ראיתי מישהו בפורום אחר בעולם,שמנסה להתקין סופרצ'רג'ר על מנוע כמו שלך בדומה ל 3.0T החדש.אבל לא נראה שתרצה להכנס לפרוייקט שכזה.במקרה ששלך באמת יצא הרבה יותר זול לקנות את גרסת ה 2.0T ומשם .......

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפותח,אין קשר ל TSI,פשוט הם מנועי טורבו ולכן הכי קל לשפר אותפ רק לידי תוכנה.אצלך הנושא הרבה יותר מורכב והרבה הרבה הרבה יותר יקר.החל מצנרת,תוכנה.שגם אחרי שתשלם הון תקבל בקושי 20 כ"ס ואולי 3-4 קג"מ.זה בקצרה.ראיתי מישהו בפורום אחר בעולם,שמנסה להתקין סופרצ'רג'ר על מנוע כמו שלך בדומה ל 3.0T החדש.אבל לא נראה שתרצה להכנס לפרוייקט שכזה.במקרה ששלך באמת יצא הרבה יותר זול לקנות את גרסת ה 2.0T ומשם .......

העניין הוא שאני יכול לקנות רכב ממש שמור קלומטרג נמוך ופחות הרבה פחות מהמחירון אני לא יכול להגיד כמה אבל אני יודע שזה משתלם בכל מקרה. פשוט כמו שרשמתי איני אוהב להחזיק רכב יקר רק בגלל הסמל, אלה אם הרכב נוסע טוב אז שווה להחזיק

העניין הוא שאם אני לא יקח את העסקה הזאת אני בכלל לא צריך אוודי כי טוב לי עם הפגיו פשוט ברכב הספציפי הזה יש רווח מזה שהרכב שמור וטוב וזול ביחס למחירון בהרבה, אבל מבחנתי לא "לא מספק את הסחורה" שבגללה אני צריך להחזיק רכב כזה.

אם היה נוסע כמו שאני חושב שנוסע רכב עם מנוע כזה כלומר התחושה שלי כשאני ברכב והמחוג של הספידומטר היה עולה יותר מהר אז כבר אני רוצה להחזיק ברכב הזה אני ימחיש טיפה הרכב הזה יכול להיות בXX.000 מהמחירון.

תראה לי אוודי A4 2.0T במצב הזה שיורידו כל כך הרבה במצב הזה קלומטרג נמוך קצת פחות מ70000 ק"מ וללא מכות ושריטות.

פורסם

MiT5 - זו הכלה. אתה יכול לעשות איתה דברים נפלאים אבל העלות היא הרבה יותר משמעותית ממנוע מוגדש.

ה A4 3.2 Q לא אמורה להיות מפלצת מכנית, היא חבילה שלמה. אם כמו שאתה מציין הכוח כל כך משמעותי בעבורך, המכונית הזו היא לא תתאים לך אלא אם יש לך תקציב גדול מאוד.

פורסם

יש גם כמה A6 2.7 טווין טורבו והמחיר שלהן לא בשמיים.

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

לא משנה, אין לזה טעם בגלל שכנראה אף אחד לא הבין, אני לא צריך שום אווד העניין הוא שפה בחיבלה יש לי אפשרות להרווח מהקניה כלומר לחסון בכסף של ההפרש בכדי להגיע למחירון אני יכול לשפר את הרכב כי בסך הכל הרכב טוב אבל כנראה בגלל העלויות אני ירד מהעניין כי זה שהציעו לי לא אומר שאני חייב להסכים פשוט לא לטעמי אך שהרכב הזה זז למרות שלדעתי הוא רכב מצויין ולכן חשבתי שנגיד במקום לקנות במחירון אפשר להרוויח רכב טוב ושמור כבר עם התוספות שיגרמו לו לנסוע כמו שצריך (אני מדגיש הרכב לא עגלה בכלל ויש כאלה שביבילם הוא נוסע ממש טוב, אבל לא לי), אני בחיים לא שכח את הVOLVO T5 850 שלי עם מנוע 2319 וטורבו על אוטומט בפיק גדישה 1.5 באר על סט אפ מקורי הרכב היה נוסע ממש טוב, כמובן שיש הדל בין אוטמוספרי לטורבו אבל גם שם הרכב כבד מאד ולא חדש והאוטומט שלו מיושן לעומת רכב עדכני עם גיר מתורבת והפרש ב1000 סמ"ק מוזר לי שהוא נוסע ככה האוודי הזאת. בכל מיקרה לא מתכוון לעבור את המחיר של המחירון של האוודי רק להוסיף את ההפרש.

כניראה שהסכום לא מספיק, לדעתי זה דפוק במצב שלי עכשיו לשפוך סכומים גדולים כמו 50000 בערך בשביל לגרום לו לנסוע כאן אני כבר בהפסד של כ20000 ש"ח.

פורסם
לא משנה, אין לזה טעם בגלל שכנראה אף אחד לא הבין, אני לא צריך שום אווד העניין הוא שפה בחיבלה יש לי אפשרות להרווח מהקניה כלומר לחסון בכסף של ההפרש בכדי להגיע למחירון אני יכול לשפר את הרכב כי בסך הכל הרכב טוב אבל כנראה בגלל העלויות אני ירד מהעניין כי זה שהציעו לי לא אומר שאני חייב להסכים פשוט לא לטעמי אך שהרכב הזה זז למרות שלדעתי הוא רכב מצויין ולכן חשבתי שנגיד במקום לקנות במחירון אפשר להרוויח רכב טוב ושמור כבר עם התוספות שיגרמו לו לנסוע כמו שצריך (אני מדגיש הרכב לא עגלה בכלל ויש כאלה שביבילם הוא נוסע ממש טוב, אבל לא לי), אני בחיים לא שכח את הVOLVO T5 850 שלי עם מנוע 2319 וטורבו על אוטומט בפיק גדישה 1.5 באר על סט אפ מקורי הרכב היה נוסע ממש טוב, כמובן שיש הדל בין אוטמוספרי לטורבו אבל גם שם הרכב כבד מאד ולא חדש והאוטומט שלו מיושן לעומת רכב עדכני עם גיר מתורבת והפרש ב1000 סמ"ק מוזר לי שהוא נוסע ככה האוודי הזאת. בכל מיקרה לא מתכוון לעבור את המחיר של המחירון של האוודי רק להוסיף את ההפרש.

כניראה שהסכום לא מספיק, לדעתי זה דפוק במצב שלי עכשיו לשפוך סכומים גדולים כמו 50000 בערך בשביל לגרום לו לנסוע כאן אני כבר בהפסד של כ20000 ש"ח.

וכמה תקלות היו לך בT5 ? מליון ? וכמה הם עלו לך???

קובי

:-)

פורסם

לKOBI תאמת נכון שהוולוו בעיתי אפילו מאד, אבל אני החלפתי מנוע ולא היו לי שום בעיות ואת הכסף של ההחלפה תבעתי את הטרייד אין וזכיתי כי הם היו אשמים. חוץ מזה הרכב לא עשה בעיות רק מה שכן הלך לי חישן קאמשאפט ולא מצאו את הבעיה ולכן הרכב פורק למען אוטו כזה בדיוק של חבר. טוב נו רכב יחסית ישן ויקר. לא שאוודי יותר זול.

לCIVIC תקשיב אני בודק אופציה כדאית, אם הייתה אפשרות כזאת עם כל רכב אחר גם הייתי בודק!

חוץ מזה אין אדם שמבין בהכל ולכן רציתי לדעת, אני לא טמבל אם הרכב נוסע לטעמי אני לא משנה בו כלום.

אבל מבחינתי הרכב הנ"ל הוא יותר יפה מאשר יפה ואני לא מוכן לזה, אם מבחינתך לשאול על האופציות האפשריות זה חפירה אז חפרתי ומה זה לדעתך תקנה עדיף רכב אחר אולי הם חפרו?

פורסם

אני מציע שתיצור קשר עם הסדנאות בארץ והם ייתנו לך את כל המידע והתשובות לשאלות שיש לך, כי לרוב חברי הפורום כאן אין נסיון עם המנוע הזה מבחינת שיפורים.

בלי שום קשר, לדעתי בכל זאת אפשרי לשפר את המנוע הזה (בלי לשים טורבו), תלוי כמה אתה רוצה להשקיע...

פורסם

תבדוק ביטוח של הדבר הזה ותראה אם בכלל נשאר לך תקציב לשפר.

לא הייתי נוגע באאודי גם אם היה לי המון כסף פשוט מכיון שזה רכב יקר ומפנק וכי הוא מוגדר רכב יוקרה. לא בטוח שהשילדה שלו כיפית כל כך , או שמעניין לשפר אותו. אם כבר הייתי קונה גולף GTI או רנו מגאן קאפ (אם מתחשק לי משהו ממש חדש). בטוח לא הייתי מתחיל לשפר רכב שאין לו גיר ידני. (שוב, אלא אם הייתי ממש עשיר וחולה על אאודי ספיציפית - וזה לא המקרה שלי או שלך, מסתבר).

במקום זה הייתי קונה איבו ואולי משפר אותה. אבל זה עניין של טעם אישי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...