Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ללאון 2011 יש אזעקה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף פעם לא שמעתי מהרכב צפצוף כלשהו בנעילה וכדומה.

ניסיתי לצלצל לפלאפון שבתוך הרכב כשהוא נעול ולא קרה כלום - כשברכב הקודם שלי זה היה מפעיל את האזעקה

ועכשיו (אין לי מושג איך לא חשבתי על זה בעבר) נעלתי את עצמי בתוך הרכב ושום פעולה לא שינתה כלום. הדבר היחיד ששמתי לב זה שהמפתח לא מסתובב - גם אחרי שפתחתי אותו מהשלט.

אז הרכב מגיע ללא אזעקה קולית כלל ? הרי החוק של האזעקות יכנס ב2013 אז למה מעכשיו להפסיק ? עכשיו כל אחד יוכל לשבור לך את חלון הרכב כדי לקחת במבה שהוא ראה בפנים? :?

פורסם

אני לא יודע אם אצל כולם זה ככה אבל את הלאון שלי קיבלתי אפילו בלי קודן, לעומת חבר עם אביזה שאצלו כן הגיע קודן.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

הלאון מגיע עם מערכת קנבוס שהיא מערכת מיגון אשר מחוברת למחשב הרכב ומחליפה את האזעקה המיושנת,

המערכת הזו היא מערכת אשר נועלת כל רכיב חשמלי ברכב לאחר נעילה.

לדוג' אם תנעל את עצמך בפנים הרכב ותנסה לפתוח את הדלתות או את הסווטץ לא תוכל עד אשר תפתח עם השלט / מפתח...

כך שגם אם יפרוץ פורץ לרכב לא יוכל לפתוח את הדלתות או את הסווטץ.

המערכת הרבה יותר יעילה מאזעקות שהיו עד היום.

החיסרון הוא שאין יותר התראה לבעלים למעט איתורן.

יום טוב

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
אני לא יודע אם אצל כולם זה ככה אבל את הלאון שלי קיבלתי אפילו בלי קודן, לעומת חבר עם אביזה שאצלו כן הגיע קודן.

לחבר שלך הגיע קודן מכיוון שהוא שילם עבורו

פורסם
הלאון מגיע עם מערכת קנבוס שהיא מערכת מיגון אשר מחוברת למחשב הרכב ומחליפה את האזעקה המיושנת,

המערכת הזו היא מערכת אשר נועלת כל רכיב חשמלי ברכב לאחר נעילה.

לדוג' אם תנעל את עצמך בפנים הרכב ותנסה לפתוח את הדלתות או את הסווטץ לא תוכל עד אשר תפתח עם השלט / מפתח...

כך שגם אם יפרוץ פורץ לרכב לא יוכל לפתוח את הדלתות או את הסווטץ.

המערכת הרבה יותר יעילה מאזעקות שהיו עד היום.

החיסרון הוא שאין יותר התראה לבעלים למעט איתורן.

יום טוב

רוני נ.

CANBUS היא לא מערכת מיגון ולא נעליים. זהו תקן תקשורת פנים-רכבי המיועד לתקשורת בין רכיבים (ממוחשבים) שונים במכונית. בהרבה רכבים, ישנם מודולים שמחוברים לרשת ה-CANBUS ושולטים במנגנוני האבטחה\מיגון של הרכב.

אגב, כל המטרה ב-CANBUS היא לייתר את הצורך במחשב "מרכזי" ולאפשר מצב שכל מודול יכול לדבר עם כולם, ללא צורך בריכוז התקשורת בנקודה אחת.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

ולא מפריע לאנשים לדעת שלא תהיה אזעקה אם ישברו להם את החלונות (אפילו סתם ילדים עם אבנים או כדור) ? איך זה הגיוני רכב בלי אזעקה :|

פורסם

רוצים אזעקה? תתקינו אחת. כל ההבדל הוא שהרכב מגיע בלי, מי שרוצה שיוסיף, זה לא שאין אפשרות כזאת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ולא מפריע לאנשים לדעת שלא תהיה אזעקה אם ישברו להם את החלונות (אפילו סתם ילדים עם אבנים או כדור) ? איך זה הגיוני רכב בלי אזעקה :|

מישהו בכלל מתייחס לאזעקות האלה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם יש לך אזעקה עם צליל יחודי או אוזן חדה - ואתה גר בבית קרקע, אז בטח, למה לא.

חוקי להתקין אזעקה קולית היום ? ואם כן אז מתי צריך לפרק אותה ? 2013 ? והיא צריכה חיישנים משלה או שיש חיישנים קיימים שאפשר להשתמש בהם ?

• תוכן חדש...