Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחת למושב הנוסע יש מגירה.

לפני כשבוע הוצאתי והכנסתי את המגירה וגם הזזתי את מושב הנוסע כמה פעמים.

לאחר כמה דקות של נסיעה נדלקה נורת כריות האויר בלוח המחוונים.

בספר רכב היה כתוב שאחת מהאפשרויות הן תקלה בקדם מותחן.

מה שגורם לי לחשוב שהתקלה היא באמת שם, זו העובדה שלאחר ״משחק״ עם הכבל שנמצא מתחת למושב, הנורה כבתה.

היום במהלך הנסיעה נדלקה הנורה, אך הפעם לא היה שום טריגר שעשיתי שהיה יכול לגרום לזה.

כל נסיון שלי לשחק עם הכבל לא עזר והנורה נשארה דולקת.

מה עושים?

לאיזה מוסך כדאי/מומלץ לפנות. (בירושלים אני לא אכנס בחיים לאף מורשה יבואן!!).

האם כל חשמלאי יוכל לפתור את התקלה?

תודה ואחלה שבוע!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

כנראה שהתקלה או הנתק בכבל "נרשמו" במחשב כריות האוויר וצריך לאפס אותם. כמובן שקודם צריך לבדוק שכל החיבורים תקינים, אולי מכל המשחקים עם המושב והמגירה גרמו לניתוק שלו.

לדעתי כל מוסך שמחזיק מחשב דיאגנוסטיקה יוכל לעזור לך עם זה. אל תפחד מהמוסכים המורשים של סוזוקי, לפחות לא מאלו שבמרכז. יש לי ניסיון טוב עם רובם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התשובה.

במידה ואכן זה זיכרון של תקלה במחשב הרכב, האם יש סיכוי שהוא יקפיץ את ההתראה כעבור שבוע?

כמו שכתבתי, בפעם הראשונה הנורה נדלקה לפני כשבוע ועד אתמול לא היה לה זכר.

אתה יכול בבקשה לתת לי המלצה (בפומבי או בפרטי), למורשה שאיתו יש לך נסיון באזור המרכז.

תודה!

עודד.

פורסם

טופל.

ניסיתי לבד לנתק ולחבר את השקע שנמצא מתחת למושב, אך הנורה המשיכה לדלוק.

היה לי חשוב לסגור את הפינה הזו כמה שיותר מהר!

בהתחלה ניגשתי למוסך שבו אני מטפל בדרך כלל, אך הוא היה עמוס עד אפס מקום. הוא אמר לי שאין לו אף אחד פנוי כרגע (ובאמת זה היה נראה כך!)

אז עם רגשות מעורבים ניגשתי לאחד ממורשי סוזוקי בירושלים על מנת לפתור את התקלה.

חיברו סורק תקלות, שמו ספריי מגעים, חיזקו את השקע עם אזיקון לתחתית המושב ואיפסו את התקלה במחשב.

15 דק' עבודה (בהגזמה!) = 150 ש"ח :evil::bad-word:

(ועוד אחרי זה הוא מתפלא שאמרתי לו שאני לא אגיע למוסך הזה על מנת לבצע את הטיפולים השוטפים.)

אני בטוח שבמוסך שלי הוא לא היה גובה שקל עבור זה! אך עם בטיחות לא משחקים (אני לפחות).

עודד.

פורסם

מוסכים דורשים על חיבור סורק לרכב לאבחון בין 150-300 ש"ח וזה כולל מוסכים מורשים רגילים ולא של יבואן, כך שקבלת מחיר זול ואין קשר לזמן העבודה שבוצע בפועל ולעבודה עצמה.

זאת עזות מצח מצידך לטעון שעבודה כזו מגיעה לך חינם, מעיד על הזלזול שיש לך כלפי העוסקים בענף שצריכים, כמוך, להתפרנס.

פורסם

אין מה לעשות זה המחיר כמו שדניאל אמר.

הקונקטורים מתחת לכיסא ששיכים למערכת כריות האוויר בעייתית כמעט בכל הרכבים, עם הזמן והזזת הכיסא החוטים נמתחים והמגעים בקונקטור מתרופפים ואז התקלות מופיעות, צריך להיזהר שהנוסעים מאחורה עם הרגליים לא ימשכו את החוטים מתחת לכיסא, ולהשתדל כמה שפחות להזיז את הכיסא קדימה ואחורה ולדאוג שהחוטים תמיד מקובעים למקום המקורי שלהם ולא השתחררו, אחרת מתחילות הבעיות.

• תוכן חדש...