Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מנוע 8V לדודג +יעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי דודג' דארט 73 מנוע 6טורי CASTOM

אני רוצה לשדרג ולהרכיב מנוע 8V , מישהו מכיר את העבודה? זותומרת מה צריך להחליף?

הגיר שלי הוא 6טורי (3הילוכים אוטומטי) יחזיק? אם אפשר לשדרג כבר ל4 הילוכים אני ישמח.

לפי מה שהבנתי המנועים של הצבא (D-200\D-500) היו 8V של דודג' זה יתאים? איזה גיר יש להם ביכלל?

אפשר לאשר ברישיון כזה דבר? ומה התהליך ?

ואת הסיבה אני לא צריך להגיד :cry:

תודה לעונים.

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם

המנועים של הצבא של הרכבים שהזכרת היו 6 צילינדרים . לD200 היה גיר רגיל 3 הילוכים שהיה מחובר למוט ההגה . לD500 היה גיר של 4 הילוכים רגילים כשהמוט יוצא מהרצפה .כך שכדאי לך לחפש במקומות אחרים .

פורסם

הגיר שלי הוא 6טורי (3הילוכים אוטומטי) יחזיק? אם אפשר לשדרג כבר ל4 הילוכים אני ישמח.

לפי מה שהבנתי המנועים של הצבא (D-200\D-500) היו 8V של דודג' זה יתאים? איזה גיר יש להם ביכלל?

תודה לעונים.

לי דווקא הסיבה לא ברורה.

ה-6 3700 הטורי שלך היה מנוע מוצלח שהלך מהוליאנט והדארט עד הפולרה של הרמטכל,הנ.נ ,אביר, וה- D400 .

בקרייזלר אין מבחר מנועים שיש לך ב GM (היה V8 442 של הפיורי 3,צ'רגר והברקודה,קשה להאמין שתמצא).

בנוסף , יש לך זמן ועצבים לעמדה 1 ?

פורסם

תודה לעונים.

תיקח בחשבון שאתה צריך קורת רוחב שונה, תבת הילוכים שונה ורצוי גם בקאקס יותר חזק. כמו כן עניין הרישוי (אפשרי) הוא סיפור מסובך ו/או יקר.

אם יש לך דודג' דארט 4 דלתות, ערכו בשוק לא מצדיק הוצאה כזו.

יש בשוק כמה וכמה דארטים עם 8 ציל. מקורי

אתה גם יכול לשדרג את האוטו לסווינגר או דארט ספורט, שניהם קרובים של האוטו שלך.

אשמח לעזור לך, במידע, אם אתה רציני בעניין ההשתדרגות.

פורסם

לחבר שלי יש מנוע 318 במצב חדש שהוצא מפיורי 3, אם תהיה מעוניין בפרטים צור קשר בה"פ.

בהצלחה.

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם
תיקח בחשבון שאתה צריך קורת רוחב שונה, תבת הילוכים שונה ורצוי גם בקאקס יותר חזק. כמו כן עניין הרישוי (אפשרי) הוא סיפור מסובך ו/או יקר.

אם יש לך דודג' דארט 4 דלתות, ערכו בשוק לא מצדיק הוצאה כזו.

יש בשוק כמה וכמה דארטים עם 8 ציל. מקורי

אתה גם יכול לשדרג את האוטו לסווינגר או דארט ספורט, שניהם קרובים של האוטו שלך.

אשמח לעזור לך, במידע, אם אתה רציני בעניין ההשתדרגות.

איזה קישקוש זה שערכו בשוק לא מצדיק הוצאה כזאת!? זה מה שהבן אדם אוהב או מה שמתאים לכיס שלו .. .

דרך אגב לא שסיוונגר או דארט ספורט בעלי ערך גבוה או בעלי איזה שינוי מהותי בניהם או לבין הרכב שלו או שהן איזה סוג של נצר לצארג`ר.

כל הפלטפורמה של ה ABODY עממית זולה וחולקת את אותם מינוסים וגם כמה פלוסים וברמה העקרונית בסיס מעולה להכנס אליו לעולם של האמרקאיות הישנות וגם בסיס מעולה למשחקים.

kMemeber להסבה לא בעיה למצוא וגם גיר.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
איזה קישקוש זה שערכו בשוק לא מצדיק הוצאה כזאת!? זה מה שהבן אדם אוהב או מה שמתאים לכיס שלו .. .

דרך אגב לא שסיוונגר או דארט ספורט בעלי ערך גבוה או בעלי איזה שינוי מהותי בניהם או לבין הרכב שלו או שהן איזה סוג של נצר לצארג`ר.

כל הפלטפורמה של ה ABODY עממית זולה וחולקת את אותם מינוסים וגם כמה פלוסים וברמה העקרונית בסיס מעולה להכנס אליו לעולם של האמרקאיות הישנות וגם בסיס מעולה למשחקים.

kMemeber להסבה לא בעיה למצוא וגם גיר.

חבל שאתה מלכלך, טועה ומטעה, אבל בשביל החברה הסבר:

הבחור רוצה להגביר את עוצמת רכבו ומכאן הרצון למנוע יותר חזק. מה שאתה מכנה: "זה מה שהבן אדם אוהב" עלולה להיות טעות עקב חוסר ניסיון, ואנו רוצים לעזור בנקודה זו, ולמנוע ממנו לבצע צעד לא נכון, הן פיננסית והן אמוציונאלית, כאשר יבין את טעותו(אם הייתה), אם כי, ההחלטה הסופית, ממילא, שלו.

סווינגר, או דודג' דארט ספורט הם בעלי ערך מינימום כפול מדודג' דארט 4 דלתות, וגם מהווים "נכס אספני" גדול בהרבה מהנ"ל.

ההשוואה לצ'ארג'ר (שהוא E-BODY) לא רלוונטית, במיוחד לאור, הסיפור שלך על ה-A-BODY, שמגיע במשפט הבא.

וכאן אנו מגיעיםלמשפט האחרון מטעה שלך :" kMemeber להסבה לא בעיה למצוא וגם גיר", להסב K-MEMBER מ-6 ל-8 אפשרי, כמובן, אך דורש עבודה מדוייקת כדי שהמנוע יישב טוב ונכון. גם הגיר ש"קל למצוא" אינו "מוכן להשתלה" שכן, אם כבר אתה עושה את כל השינוי הזה, תבצע לו שיפוץ. כל הפעולות האלה, ועוד שחייבות להתבצע (קניית אביזרים משלימים כגון מאייד, מפלג, אולי הדרים, תושבות וכו', שיפוצי מכלולים שונים ועוד) עולות כסף רב.

השינוי שליאב רוצה לבצע, שהוא רציני ויקר, צריך לבחון את כל האופציות, זה לא "צ'יק-צ'אק" כמו להחליף כיסוי למושב.

בסכום שהוא ידרש להשקיע (ומדובר בעבודה רצינית וטובה), בגדול,לדעתי, הוא יכול לשדרג את כל הרכב, למשהו יותר עוצמתי , מקורי ויותר פופולארי מבחינה אספנית.

פורסם

אתה מתכוון ל B-BODY... אבל לא נורא אולי התבלבלת :lol:

סיווינגר ודארט ספורט לא מהווים שום נכס אספני נכון שהרכבים הללו עם יותר סקס אפיל אבל על טעם וריח אפשר עד מחר להתווכח

אם כבר ABODY בעלות יותר ערך כספי יהיו ה דאסטר ו הדימון.

השורה התחתונה היא ששווי הרכב אינו אמור להיות הפאקטור להשקעה או שידרוג אלה האהבה לרכב או תקציב.

בקשר ל K MEMBER ההחלפה שלו אינה דבר שמצריך פרופסור למדעי האטום אלה מכונאי שיודע לפרק ולהרכיב ברגים ומכלולים.

שאר המכלולים שציינת בדרך כלל מגיעים עם המנוע והגיר ומה שלא. קונים.

קיצור.

מה אתה נכנס לבן אדם לכיס ומפחיד אנשים סתם בדיסאינפרומציה

הדבר נעשה לא פעם בעבר ואפילו יש בארץ דארט 4 דלתות שמשאירה ל 2 דלתות שלך פס באורך של 4 קילומטר.

פורסם

קובי צודק לא צריך מדען טילים להפוך דודג' מ 6 ל 8 צילינדר.

הוא גם לא טען שזה זול.

מה שהוא אומר ואני בדיעה אחת איתו שזה מצריך מזומנים ומכונאי טוב (איציק לדוגמא).

את ההנעה וההנאה שאחרי ההסבה אי אפשר להסביר בפורום.

פורסם

תשובה לקובי, וע"מ לדייק, אגיב בתוך הודעתך:

אתה מתכוון ל B-BODY... אבל לא נורא אולי התבלבלת-לא התבלבלתי, צ'רג'ר,ברקודה ודומיהם זה E-BODY.

סיווינגר ודארט ספורט לא מהווים שום נכס אספני נכון שהרכבים הללו עם יותר סקס אפיל אבל על טעם וריח אפשר עד מחר להתווכח- אין קשר לטעם וריח, אנחנו מדברים על תנאים אובייקטיביים: אם יש בהם יותר סקסאפיל אז הם יותר ערכיים (נכס)לאספנים.

אם כבר ABODY בעלות יותר ערך כספי יהיו ה דאסטר ו הדימון-לידיעתך - הדימון והדארט ספורט הינם אותו אוטו (מ-1971, נדמה לי) והדאסטר גם הוא מאותה משפחחה מבית פליימוט

השורה התחתונה היא ששווי הרכב אינו אמור להיות הפאקטור להשקעה או שידרוג אלה האהבה לרכב או תקציב.אתה סותר את עצמך אם אתה לא כולל את שווי הרכב ב"תקציב" כלשונך.

בקשר ל K MEMBER ההחלפה שלו אינה דבר שמצריך פרופסור למדעי האטום אלה מכונאי שיודע לפרק ולהרכיב ברגים ומכלולים.

שאר המכלולים שציינת בדרך כלל מגיעים עם המנוע והגיר ומה שלא. קונים. שוב, יש צורך בעבודה טובה כי על ה"שינוי" יושב המנוע שהוא עוצמתי ומפעיל לחץ על שתי הנקודות שהוא יושב עליהן ומכונאי "טוב" זה , שוב, כסף. מנוע לא "בא" עם החלקים, ואם כן אוי לצורתם, ויש צורך בשיפוץ, וזה, שוב, כסף, אלא אם אתה מדבר על מנוע חדש, ואז זה הרבה כסף.

קיצור.

מה אתה נכנס לבן אדם לכיס ומפחיד אנשים סתם בדיסאינפרומציה - אני לא "נכנס לבן אדם בכיס" ולא מפחיד אנשים עם דיסאינפורמאציה - זה מה שאתה עושה עם ה"מומחיות" המוטעית שלך, ולראיה שגיאותיך הרבות.

הדבר נעשה לא פעם בעבר- אני לא מכיר אף דארט 4 דלתות שעשה הליך זה ואשמח אם תפרסם פה את ה"לא פעם" כלשונך, ולו רק כדי לקנות מהם דעת. ואפילו יש בארץ דארט 4 דלתות -אכן יש דארטים 4 דלתות עם מנוע 8 ציל. אך למיטב ידיעתי, כולן עם מנוע מקורי. שמשאירה ל 2 דלתות שלך פס באורך של 4 קילומטר- כל הכבוד לפראזה הנבובה, אבל אני מניח שהכעס דובר מגרונך...

לאלקמינו

אולי אתה צודק, אך אני מצטט מהודעתי הקודמת: " בסכום שהוא ידרש להשקיע (ומדובר בעבודה רצינית וטובה), בגדול,לדעתי, הוא יכול לשדרג את כל הרכב, למשהו יותר עוצמתי , מקורי ויותר פופולארי מבחינה אספנית"

אתה לא חושב שיש בזה משהו ?

פורסם

:lol::lol:

אני אפילו יטרח לענות לך רק כדאי להראות לך כמה אתה מבולבל אבל שוב.. קורה.:-D

נתחיל בסיוויג לפלטפורמות מבית קריזלר השונות כנראה דבר שאינך בקיא בו אך העיקר שאתה מייעץ.

1962-1979

Cars using the rear wheel drive B platform include:

Chrysler used the designation E platform for two separate car ranges.

One was used for rear wheel drive cars in the 1970s:

כנראה שאתה לא יודע להבדיל בין שני הרכבים.. שהם שונים מאד במהות במראה אבל.. נו טוב כנראה שניהם מתחילים באות C

התבלבלת....

נמשיך הדימון ודאסטר הדארט והויילנט חולקים את אותם פלטפורמה מה שאומר שבגדול המכלולים שלהם זהים ודומים וברור לך שלא ציינתי אחרת,כל הנקודה היא שדאסטר ודימון הינם הרכבים היותר יקרים ונחשקים ושווים מדארט ספורט כי דארט ספורט הינה דארט עם 2 דלתות בסה"כ עם חבילה הכוללת בדרך כלל מנוע הכי חזק של מנוע LA (שוב תלוי מה הזמנת) חבילת טרים ובדרך כלל ללא שינוי במתלים. בדומה לנובה לבית GM (רק לאף אלפי הבדלות) כאשר הדאסטר והדימון (שהייתה בהתחלה חבילה לדארט) עברו מתיחות פנים ותחת ושווקו כרכב יותר עם פאן ספורטבי,כמו כן הן יותר נדירות מדארטים 2 דלתות . (לא כל דארט 2 דלתות זה דארט ספורט).

לגבי השינוי,"מכונאי טוב" מדובר במכונאי בסיסי לא איזה מומחה לניתוח מוח,במידה ובעל הרכב קנה מנוע וגיר משומש במצב תקין לא אמורות להיות לו הוצאות כבדות אחרות כמו שאתה מגדיר ומפחיד סתם.

בסכום ההשקעה הוא יכול לקנות משהו עוצמתי?! כמו מה למשל? הוא נזרום איתך רגע ונפריז טואטלית ונגיד שהוא ישקיע 30 אלף שקל על הסבה כזאת

מה בדיוק הוא קונה ב 30 אלף שהוא עוצמתי!? וגם אם כן הוא יהיה במצב כזה רעוע שהוא יכנס לבור של 100 אלף.

מר זלינגר היקר, חבל שאתה מדבר ומבלבל את המוח הסתם.

לך תעשה שעורי בית דבר ראשון על הפלטפורמות השונות לבית קרייזלר, אחרי זה תהיה שותף לתכנון ועשיה של כמה פרויקטים מעניינים בנושא ואחרי זה תבוא תספר סיפורי סבתא.

דבר אחרון חביב אם אתה כולכך משוכנע בצידקך בוא הדגם את הרכב העוצמתי שלך מול ה דארט 4 דלתות מסכנה ולא שווה פרוטה של חבר הטוב מ.

אני משוכנע שהוא ישמח שתראה לו דבר אחד או שתיים

פורסם

אופציה נוספת שלא התיחסו אליה היא שיפור השש שיש לה ייתרון אחד או שניים. 250 כס + 5 הילוכים ויחס העברה נכון בסרן האחורי זה יותר ממספיק לארץ...

http://www.slantsix.org/

http://www.slantsix.org/forum/index.php

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תוכן חדש...