Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו, ובין החברים שלי אני יכול לחשוב רק על אחד שיש לו אייפון. מה אתה מנסה להגיד פה? הוואטסאפ אולי לא רלוונטי לך, אבל ל90% מהאייפוניסטים הוא עדיין נשאר רלוונטי.

המטרה הייתה להראות שהאיפון הוא איננו מכשיר איזוטרי כמו שאייל מנסה להציג אותו, ככזה שלאחד מתוך מיליון אנשים יש.

אבי.

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע בקשר לאנשים שמקבלים מכשירים סלולריים מהעבודה שלהם אבל האייפון, לפי מה שאני רואה שולט באוכלוסיה. בכל פינה אני רואה בנאדם עם אייפון. רוב האנשים שמוציאים פלאפון בטווח הראייה שלי - מוציאים אייפון. גם אנשים בגילי(חיילים וכן הלאה) וגם אנשים מבוגרים יותר. אני מופתע עד כמה זה נפוץ. כמעט בכל מקום שאני נמצא יש לפחות לרבע מהאנשים אייפון.

פורסם
אייל אני יכול למנות לך לפחות 3 חברות בסד"ג גדול (מעל 500 עובדים) בישראל, כולל חברה ביטחונית אחת שמחלקת אייפון לעובדים שלה.

ומבין החברים שלי אני יכול לחשוב אולי, על אחד שאין לו אייפון (אני כרגע לא מסוגל לחשוב על אחד אבל כנראה שיש כזה)

אז כן, זה די הופך את הוואטסאפ ללא רלוונטי.

אבי.

אייל, אתה טועה ובגדול.

רוב החברים שלי שעובדים במקומות גדולים כמו בנקים וחברות הייטק אשר איפשרו לעובדים שלהם לבחור בין אייפון, בלקבארי וסמסונג וכמו שאתה כבר יודע האייפון כבש את לב האנשים.

אני מבין שיש לכם מניות באפל ? :)

התכוונתי שiMessages לא מכסה את כולם לכן הוא לא רלוונטי אלא אם כן 100 אחוז מהמכרים שלך עם אייפון וזה דבר מאוד נדיר.

ממה שאני מכיר, בשל סוגיית הביטוח ,הרבה מאוד חברות לא מאפשרות לקחת את המכשיר הזה כטלפון חברה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני לא חושב שאפשר לפספס. ב SMS זה עובד מצוין. כשהמכשיר נעול, ההודעה מתקבלת כרגיל.

כשאתה באמצע משהו, ההודעה פשוט מופיעה למעלה ולא מפריעה לך. בכל מקרה עדיין יש צליל ורטט, אין מצב שאתה מפספס.

לפי דעתי זה היה אמור לפעול גם בקבלת שיחה, הרי זה מופיע בהגדרות, אבל משום מה זה לא עובד.

btzudinjzwnk.png

איך הגעת לעמוד הזה?

ועוד כמה שאלות על הדרך:

--איך ניתן לעשות גלישה פרטית בספארי, וכמו כן איך ניתן לפתוח טאבים ברקע?

-- ניתן להגדיר רטט מותאם אישית להודעות?

ועוד משהו נחמד שמצאתי: ניתן לגרום לפלאש להבהב כאשר נכנסת שיחה או הודעה.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

לא זוכר לא יודע האם האפשרות הזו הייתה קיימת אבל מצאתי אפשרות באייפון להגדיר שבאופן אוטומטי האייפון ייכנס למצב SLEEP לאחר זמן שנקבע מראש במידה ומתנגן שיר או סרט

כנסו לתפריט של השעון---ספירת זמן אחורה וסמנו 'וי' ליד ה-IPOD.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם כך אני אחכה לפריצה לא קשורה ואשדרג.

בנתיים השוואה קצרה בין אייפון 4 ל 4S

נראה שה4S בעבודה רגילה לוקח במקצת בלבד את ה4.

פורסם

נוצר תפריט חדש, בדומה לאנדרויד - זה שיוצא מהחלק העליון של המסך במשיכה כלפי מטה.

כרגע מופיעים בו תחזית מזג אוויר, יומן ומניות.

ניתן להוסיף/להוריד דברים משם?

פורסם

מן הסתם כן.

אמרו את זה בערך 3 פעמים.

Settings

Notifications

ושם אתה יכול להגדיר את סוגי ההתראות ואיפה הן מופיעות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
איזה תמיכה בiCloud בדיוק יש לך?

דרך הiTunes ? לא זאת כוונת המשורר.

בSETTINGS של המחשב יש iCloud החל מ10.7.2 ויש שם את כל אופציות הסנכרון כמו באייפון + עוד כמה דברים.

ליביו

עוד סיבה טובה לשדרג מחשב...

כוונתי הייתה שיש סינכרון עם הענן בגישה לאתר icloud.com, אם כי משום מה לוח השנה לא מסתנכרן.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לוח השנה של הפלאפון או של המחשב?

של המחשב כאמור לא יסונכרן - כי הוא לא תומך בiCloud.

כל המידע שיש לך באתר הוא מהפלאפון אם כך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...