Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש תיבה מקורית לסאב זה?

האם אפשר לקנות תיבה פשוטה וסטנדרתית?

מה ההבדל בין אם הסאב יהיה בתיבה סגורה או פתוחה???

תודה לכם

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

תבנה תיבה לפי הורואת יצרן, היה פה מישהו שדחפו לו תיבה לא מתאימה אחרי שימוש קצר הסאב הלך לעולמו.

בקשר להבדלים תריץ חיפוש בפורום. יש חבר בשם אודי הוא יכול לעזור לך בקשר למידות של התיבה

A3

K04 Inside

פורסם

מישהו מכיר מקום שבונים בו תיבות לסאב?

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

כל נגרייה.

הכי טוב שתיגש עם איור של תיבה (אפשר למצוא באינטרנט) ורק תציין את המידות. עד היום תיבה מ MDF בעובי 17 מ"מ לא עלתה לי יותר מ 250 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מישהו יודע מה המידות של היצרן?

פורסם

למיטב זכרוני יש המלצות מדוייקות ב PDF של הסאב. תמצא אותו באתר של מורל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא יודע למה, אבל בbassbox 6 pro לפי הנתונים של מוראל, יצא לי גרף שבכלל אל דומה לזה.

יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון?

מחשיבים קאבין גיין בגרפים האלה??

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
מישהו יודע מה המידות של היצרן?

המלצת היצרן היא :

לתיבה פתוחה בין 30-60 ליטר עם המלצה לנפח אופטימאלי של 45 ליטר

לתיבה סגורה בין 20-50 ליטר עם המלצה לנפח אופטימאלי של 28 ליטר

אני הייתי הולך על תיבה פתוחה איכותית בנפח של באזור 45 ליטר

לא חייב לייצר ,כזו תיבה ניתן לרכוש בכול מקום שמכבד את עצמו.

פורסם

היי לכולם אני הייתי הבחור שהסאב שלו נקרע

היום התקשר אליי מנכ"ל מורל ודיבר איתי באופן אישי על מה שקרה

בסאב שלי היה פאק ייצור וההדבקות לא היו טובות, הוא החליף לי את רוב הסאב ובימים אלה שולח אותו חזרה אליי בלי לשלם על התיקון וכו'

שירות מצויין יאמר לזכות מורל.

דרך אגב סאב מטורף

תיבה מקורית היא יקרה, באזור שלי היא עולה בסביבות ה 600 ש"ח.

נ.ב אני משתמש בתיבה הזאתי :

http://www.techronics.com/caraudio_10223_Ground-Shaker-SQ112-12-inch-Pro-Single-Sealed-Box.html

33L

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

עם הרוחות הקרות המנשבות לאחרונה בפורום אכן נעים לראות קרן שמש מציצה מבעד לעננים קודרים ולשמוע על שירות טוב עם טלפון אישי מהמנכ'ל שטרח להסביר ולהתנצל.

כל הכבוד לחברת מורל! :mm_yeah:

ליאור

פורסם

גם לי יש התנסות אינטימית עם השירות שלהם וזו עוד אחת מהסיבות שאני ממליץ על מוצרי החברה הזו בחום.

איתמר.

פורסם

כל הרמקולים באוטו הם של חברת מורל...תשאלו אותי למה ו...וואלה לא יודע באמת למה.

אני קונה רק כחול לבן :wink:

• תוכן חדש...