Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן במים בפיגו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הכל התחיל ליפני שבוע שבאתי לבדוק מים ושמן ברכב. איך שפתחתי את המכסה של המים ראיתי סימנים כמו קצף שומני כזה על המכסה ובתוך המיכל של הנוזל קירור זה ממש צף.

הלכתי היום למוסך מורשה ששמה נאמר לי ש99 אחוזים שזה אטם ראש וצריך לפתוח את המנוע ולסדר! איך ששמעתי את זה קיבלתי חום!!! טיפלתי באוטו הזה כמו אישתי טיפולים בזמן הכל בזמן! מיד אחרי הלכתי למוסך שאני מטפל וששם הוחלף לי הרדיאטור ליפני כחצי שנה וביקשתי שינקו לי את המערכת מכל הכתמים של השמן! עכשיו הכל נקי.

האם יש סיכוי שזה יחזור?

האם מישהו נתקל בבעיה? אני לא כזה מבין בזה רק מסיפורים של אנשים שאומרים שעדיף למכור את האוטו מהר ולא לפתוח ראש מנוע.

האם יש סיכוי שאחרי שעשו לי ניקוי במערכת הקירור הנוזל הזה לא יחזור?

אפשר להיות אופטימי או שלחשוב על למכור את האוטו מיידית?

בבקשה שמישהו ייעץ לי !!!

• ספונסר פורום
פורסם

יש סיכוי קטן שניקוי המערכת יפתור את הבעיה אבל יש גם סיכוי שהניקוי רק יחמיר את המצב.

בכל מקרה לא ברורה לי הפאניקה שלך. תיקון של ראש מנוע ברוב המנועים של פיג'ו אינו בעייתי כלל וכלל, ברוב המקרים הוא דווקא מתבצע בצורה מוצלחת והרכב "חוזר לנעוריו". ממש אין צורך להיפטר מהרכב כל כך מהר. רק תקפיד לבצע את התיקון אצל בעל מקצוע יסודי ומקצועי והכל יהיה בסדר.

פורסם
יש סיכוי קטן שניקוי המערכת יפתור את הבעיה אבל יש גם סיכוי שהניקוי רק יחמיר את המצב.

בכל מקרה לא ברורה לי הפאניקה שלך. תיקון של ראש מנוע ברוב המנועים של פיג'ו אינו בעייתי כלל וכלל, ברוב המקרים הוא דווקא מתבצע בצורה מוצלחת והרכב "חוזר לנעוריו". ממש אין צורך להיפטר מהרכב כל כך מהר. רק תקפיד לבצע את התיקון אצל בעל מקצוע יסודי ומקצועי והכל יהיה בסדר.

שלום איתמר

אני לגמרי מחזק את דעתו של עזרה, אין לך מה לחשוש מפרוק ראש במנוע שלך, בהרבה מקרים נמצאו ראשים תקינים והספיק רק החלפה של אטם הראש כדי לפתור את הבעיה.

רק תבחר מוסך שאתה סומך עליו ויודע שאיננו עושה קיצורי דרך.

בהצלחה

בברכת הנותן מקבל

פורסם

השאלה האם התיקון לא יגרום לי לבעיות עתידיות במנוע?

האם כאשר ארצה למכור את הרכב זה לא יקשה עליי?

תודה לכם עזרה ומוסך אם הדרך

• תוכן חדש...