Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט קרוז 2011, ביטוח לכל נהג מעל 35, 1400 ש"ח חובה, 1800 ש"ח מקיף.

פיאט פונטו שנת 2000, ביטוח לכל נהג מעל גיל 17, כולל נהג חדש וצעיר, חובה 2900 ש"ח, צד ג' 1400 ש"ח.

שני הרכבים מבוטחים בביטוח ישיר.

על היום הראשון בביטוח של הפיאט, נתקעתי עם הרכב במרכז בשעות הערב כשהלכה חגורת טיימינג. אחרי 3 שעות המתנה הגיע גרר, העלה את הרכב ולקח אותו לשמירת לילה ובבוקר הביאו אותו הביתה. הגרריסט אפילו נתן לי טרמפ עד חדרה בשביל שאוכל לחזור לצפון.

היות ושני הרכבים על שמי, הציקו לי כמה פעמים בטלפון עם הצעות לביטוח חיים והטבות בכל מיני ביטוחים אחרים. אבל זה הפסיק אחרי שניתקתי להם בפנים בפעם האחרונה.

שונא גזענים !.

פורסם

פוקוס 2001, ביטוח ישיר, 1294 חובה+ 2140 מקיף, סה"כ 3434

החזר הוצאות ביטוח ממקום העבודה... ביטוח לכל נהג מעל 24

סעו בזהירות ושלא נצטרף את חברות הביטוח

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

IS 250 שנת 2007 - 2500 ש"ח למקיף (שני נהגים נקובים בשם ללא תאונות).

3 ספורט ספיריט 2010 2.0 ליטר - 2800 ש"ח למקיף (תנאים כנ"ל).

קורולה RUNX 2005 GLI 1.6 - מקיף 3500 ש"ח לכל נהג מעל גיל 21

ביטוחי החובה הם בתעריף אחיד למדי שניקבע לפי פרופיל הנהג.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

1590 חובה, 2580 מקיף.

כיסוי עד 1,000,000 שקל לצד ג' (שימו לב! חברה שתתן לכם ביטוח מקיף במחיר מחשיד תיתן בד"כ כיסוי נמוך לצד ג').

לנהג יחיד בן 25 .

אצל אמנון קלוגמן ברשל"צ.

*הרכב שבחתימה אגב*

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
כיסוי עד 1,000,000 שקל לצד ג' (שימו לב! חברה שתתן לכם ביטוח מקיף במחיר מחשיד תיתן בד"כ כיסוי נמוך לצד ג').

צודק, בד"כ הכיסוי נע בין 400-700K, והמחיר עולה בהתאם.

מיליון זה יפה מאד, ובכלל המחיר שלך די טוב בשביל גולף (יש לי גם אחת במשפחה).

פורסם

זה הזמן לסנגר על ביטוח ישיר.

כל הביטוחים האלמנטריים שלי יושבים שם למעט רכב הנוכחי שלי אישי. עדיין יש לי שם כמה ביטוחי חיים, כמה פוליסות משכנתא וכמה רכבים.

השרות מצויין, המחיר תחרותי גם כשהעלו לי את המחיר תמיד ידעתי לעמוד על שלי ולקבל מחיר שנראה לי הוגן ונכון.

כשעשיתי טוטאל לוס עם סוזוקי הייתי המום מיעילות השרות.

היה קטע בעייתי עם רכב חילופי. כי כשהרכב הגיע למוסך, המוסך לא רצה לתת לי רכב חילופי, למרות שהוא חייב לתת לי מפתח תמורת מפתח. הטענה שלו הייתה שהוא לא בטוח האם הרכב לתיקון בכלל ובמקרה הזה אני אמור לקבל רכב חילופי מחברת הביטוח ולא ממנו.

כאשר יום למחרת שמאי אישר שהרכב לא לתיקון קבלתי טלפון מביטוח ישיר : מזל טוב, עשית תאונת טוטאל לוס ומגיע לך רכב מאיתנו. גש לקבל. גם קבלתי רכב משודרג ולא מה שהגיע לי לפי פוליסה.

הכסף הגיע בזמן ולפי מחירון משוקלל. אנקדוטה קטנה: הייתי צריך להעביר אליהם מפתחות בצירוף ייפוי כוח נוטריוני לטובתם לעשות העברת בעלות. אמרתי שאני לא מוכן לבזבז זמן על נסיעה לתל אביב לעורך הדין שלי ולשלם על זה כסף. אמרו לי שאין בעיה, אם אני מוכן לבוא אליהם הם ישמחו שיועץ משפטי שלהם יעשה את זה. וכך היה. הגעתי לשרות לקוחות. העורך דין בא אלי, לזהות אותי. ( לא אני עליתי אליו, אלא כבודו בא אלי) והכל נגמר תוך פחות מחצי שעה.

הם גם מאוד השתדלו להשאיר אותי בבית עם רכב הבא, אבל כאן היה להם יותר קשה אחרי שגרמתי להם נזק של 150 אלף שקל. לכן רכב נוכחי מבוטח במגדל. יענקלה שחר גם לא רוצה שאני אבזבז כסף בחוץ. הוא מכר לי את האוטו הוא גם נתן ביטוח הכי משתלם לרכב הזה.

• תוכן חדש...