Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי אתה, על מה אתה נוהג, והיכן אתה מבטח את הרכב?

Derish
שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלומות,

ברוח המהפכה הצרכנית, נראה לי שזה דיון חשוב שעוד לא היה לנו פה.

אשמח אם תספרו על איזה רכב אתם נוסעים, אצל מי מבטחים, וכמה זה עולה לכם.

כמו כן, אם למישהו יש התרשמות עדכנית מאיכות השירות בביטוח ישיר או בסוכנות

"רוזין" בכפ"ס, גם זה יתקבל בברכה. לצערי החיפוש מעלה בעיקר תוצאות ישנות.

בתודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי, ברשותך אתחיל עם "ביטוח ישיר". חלק מהמעללים שלהם מפורטים כאן.

שלושה שבועות לפני תום תקופת הביטוח שלי קיבלתי מהם הצעה זולה מאוד. התקשרתי אליהם ועשיתי ביטוח דרך הטלפון. תוך פחות מחצי שעה הויזה שלי חויבה בביטוח החובה+מקיף של "ביטוח ישיר" :evil: .

אחרי יומיים חזרה אליי חברת הביטוח שהייתי מבוטח בה ונתנה לי את ההצעה הכי נמוכה שקיבלתי בחיים שלי לביטוח על הרכב :twisted: . בנוסף, הנציג של "ביטוח ישיר" הסתיר ממני מידע על דבר בפוליסה שנקרא "כינון אוטומטי"-דבר שצריך להוסיף תשלום עליו אך בחברה שאני הייתי מבוטח בה נכנס ללא שום תשלום.

שלחתי פקס ביטול לביטוח ישיר וביקשתי לבטל את הביטוח עקב אי גילוי נאות של הנציג, ועקב העובדה שהפוליסה לא נכנסה לתוקף ולכן אני זכאי לבטלה על פי חוק ביטול עסקה. הנציג הבטיח לי שהביטוח יבוטל תוך 21 ימי עסקים. ליתר בטחון גם דיברתי עמם בטלפון.

אני חוזר אליהם אחרי 21 יום ובשיחה עם הנציגה נדהמתי לשמוע כי "אכן התקבלה בקשה לביטול עסקה אך היא לא הועברה הלאה, אנו מתנצלים ונעשה הכל כדי שזה יעבור עד סוף החודש". מבירור עם מנהל תיקי הלקוחות שלהם נאמר לי שאני אזוכה על העסקה במכה אחת אך אמשיך לקבל חיובים לאורך כל התקופה. דבר זה לא היה מקובל עליי-זכותי לקבל ביטול מוחלט של העסקה והשבת הכספים ללא המשך חיובים (על פי חוק).

בקיצי, חברה שלי גם נכנסה לעניין-היא עובדת בחברת ביטוח ומכירה את כל השטיקים שלהם-והפכה אצלם שולחנות.

החלטתי שזה לא מספיק לי, ופניתי למועצה להגנת הצרכן- כשבינתיים סוף החודש מתקרב והחיובים עומדים לרדת. יומיים אחרי שפניתי למועצה להגנת הצרכן חזר אליי מנהל אחר שלהם ובדחילו ורחימו הבטיח לי שהעסקה מבוטלת ואקבל את כל הכסף בחזרה ולא אראה חיובים יותר, והוא "מתנצל מעומק הלב" על כך התקלה הזו באי ביטול העסקה, ושהם "ישמחו לעשות איתי עסקים בעתיד".

יומיים אחרי השיחה הזו התקשר אליי נציג מכירות חצוף שלהם שאמר לי "בתור לקוח שלנו אני מציע לך ביטוח על תכולת דירה+משכנתא". אמרתי לו שאני סטודנט ושהוא מוזמן להתקשר ליצחק תשובה :lol: .

אחרי שראיתי איזה בלגן הם מעבירים לקוחות חדשים כמוני, לא רציתי לדעת מה הולך אצלם עם לקוחות קיימים :x לא ככה צריכה להתנהג חברה שמכבדת את עצמה וצריכה התערבות של המועצה לצרכנות כדי לפעול על פי חוק. מאז אני בורח מהם כמו מאש ולא רוצה בכלל לבטח אצלם או לשמוע מהם.

לגבי הרכב-אני נוהג בטויוטה יאריס 2009. מבוטח בחברת "מנורה". מקיף-1900 ש"ח לכל נהג מעל גיל 21. חובה 1800. לגבי השירות? למזלי לא הזדקקתי להם (טפו טפו טפו חמסה חמסה שום בצל בן פורת יוסף) ואני מקווה שגם לא אזדקק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יופי, פתאום כולם נהיו פה ביישנים.

לכתוב בפרטים גרפיים על איך כמעט הכנסנו את החברה שלנו להריון זה בסדר, אבל לשתף קצת מידע שעשוי

לעזור לחברי פורום אחרים זה סוד כמוס, שחס וחלילה אף אחד לא ידע על מה אנחנו נוסעים בחיים האמיתיים.

בסדר, אין בעיה.

בכל אופן, המשפחה שלי בארץ נוסעת על מיניוואן דייהטסו גראן מוב 97' ומבוטחת ב"הראל". ביטוח חובה עולה

בערך 1400 ש"ח, מקיף וצד ג' משהו כמו 1800. הנהגת העיקרית היא אמא שלי (+50) אבל הפוליסה תקפה

לכל נהג מעל גיל 30. מקווה שזה יתן אינדיקציה למי שיחפש מידע רלוונטי בעתיד.

לגבי ביטוח ישיר - אני מתרשם שמדובר בקצר תקשורת בין מחלקת המכירות לשאר החברה, קורה בכל תחום.

ההתנהלות שלהם במצב הזה אכן מחפירה, אבל אני תוהה איך הם ברגע האמת, במצב של תאונה או גניבה.

לא ברור לי גם מדוע הם ממשיכים לקרוא לעצמם "ביטוח ישיר" כאשר כיום הם מציעים בדיוק את אותו מערך

כמו כל חברת ביטוח אחרת (כולל סוכנים, אנשי שטח והרבה כ"א אחר שחברה "ישירה" לא אמורה להעסיק).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל נהג מעל גיל 21. חובה 1800.

זה מריח לי מסריח.

חובה לנהג מעל גיל 21 ועד 24 עולה סביב ה2600. יש מדרגות מחיר שדי קבועות ונקבעות ע"י משרד האוצר.

תבדוק שלא מקמבנים אותך: עד לא מזמן הביטוח של הרכב שבו נהגתי כנהג חדש עלה 1300 ש"ח (חובה לבני 50 פלוס). המשכנו אצל אותו סוכן בגלל המחיר הזול להדהים ולא ידענו שאנחנו (צעירי המשפחה) בעצם נוהגים בלי ביטוח. לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם... גילינו את הטריק הזה של למשוך לקוחות באמצעות ביטוח שהוא כביכול מכסה כל נהג, וזה נכון, אבל בתנאי שמדובר בנהג מזדמן. אמר לי זאת מי שהייתה עובדת משרד האוצר באגף ביטוחי חובה ועברה למקצוע אחר.

ולחלק שלי: פולו SDI (דיזל).

חובה: 2700 לכל נהג קבוע מעל גיל 21 (הראל ביטוח) ומכסה גם כל נהג מזדמן (גם חדש). וכאשר הפוליסה רשומה על שם בעל הרכב וגם על שם הנהג הצעיר.

מקיף: 4000 ש"ח (הכשרה ביטוח).

סה"כ: 6700 ש"ח.

מתחת לגיל 21 החובה היה עולה 3300 והמקיף 4600, סה"כ 7900 ש"ח.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי, טעות שלי.במקרה שלי הנהג הצעיר ביותר הוא לא בין 21 ל24. המחיר הזה נקבע כי ביטחתי את החברה שלי (בת 28 ) והיא נהגת מזדמנת. זה המחיר שניתן עפ"י משרד התחבורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי קרה מקרה דומה עם "ביטוח ישיר" לפני פחות מחודש. הביטוח שלי אצלם מהשנה שעברה נגמר, והם התחילו להפציץ אותי במייל עם הצעות מחיר לחידוש. לא הייתי מעוניין להמשיך איתם ובינתיים עשיתי סקר שור מול חברות נוספות. סגרתי עם חברה אחרת "הפניקס", ולפני כשבועיים צץ לו החיוב הראשון של "ביטוח ישיר". לא ביקשתי מהם ביטוח, לא דיברתי עם אף אחד, ואפילו התעלמתי מכל המיילים שלהם - והם עדיין החליטו לבטח אותי כביכול על דעת עצמם. מה שמעניין זה שאת התשלום הראשון עבור הביטוח הם הספיקו לקחת, אך אם כביכול רכשתי מהם ביטוח, אז איפה הפוליסה? בקיצור, תתרחק מ"ביטוח ישיר".

הרכב - C-קלאס מודל 2006 דיזל

המחיר - קצת פחות מ-7K בסה"כ

לא נהג חדש ולא צעיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא זוכר כמה שילמתי על הביטוח לרכב שלי בארץ אבל אני כן יכול לומר שהיה לי נסיון טוב עם שומרה (הפעלת הביטוח בפריצה לרכב ובתאונה של אבא שלי).

גם עם חברת ביטוח מגדל היה נסיון מצויין, שירות אישי וטיפול מהיר ויוצא דופן בתאונת טוטל לוסט רצינית שאבא שלי היה מעורב בה (סך כל הנזקים שנתבעו מחברת הביטוח היה מעל 250,000 שקלים, לא הציקו לאבא שלי וטיפלו בהכל בצורה כמעט אוטומטית, אבא שלי הגיע לחניון חברת הביטוח יומיים לאחר התאונה ומסר מפתחות הרכב וחתם על טופס, כעבור חודש הגיע צ'ק בגובה מחירון משוקלל של הרכב של אבא שלי).

כרגע הרכב שלי מבוטח ב-AXA ואני משלם 4k שקלים, אבל זה כבר לשרשור "מי אתה, היכן בחו"ל מתגורר וכמה משלם על ביטוח הרכב".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, ואם כבר נגעת בנושא הזה... האם בהונג קונג עשו לך בעיות עם סעיף "ללא תביעות קודמות"?

אני מבטח כיום ב-Allianz, וזכור לי שבשנה הראשונה בספרד שילמתי מחיר גבוה על ביטוח הקטנוע,

כי לא היה לי רקורד קודם להראות להם. מהשנה השניה ואילך זה כבר ירד בגדול, כמעט ב-40%.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קליאו ספורט 2001, שירביט במסלול לעובדי מדינה.

3200 ש"ח למקיף + חובה לנהג מעל גיל 24 (כל נהג, לא יחיד), המון הטבות כמו השתתפות עצמית במוסך שלא בהסדר על סך 500 ש"ח וכיסויים בסכומים גבוהים בפגיעה בצד ג' והוצאות משפט.

3 שנים איתם, בנתיים מרוצה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דריש,אל תתעצבן, יש גם מובטלים שעובדים הרבה יותר קשה בבית מאשר בעבודה.

אישתי קורעת אותי!

תעשה את זה ואת זה, ומה עם זה? וההוא?! מה ההוא? האו האו!

אני מבוטח מיום שקניתי את הרכב לפני 6 שנים בביטוח רוזין.

את החובה אני עושה איפה שהכי זול לפי המחשבון {השנה זה יצא לי ב555}

318 1800CC 1992

יוצא לי 880 שקל לשנה ביטוח צד ג'+שמשות+גרר+ביטול השתתפות עצמית {אני עושה את זה קבוע, זה עוד 200 שקל בשנה ואם תיהיה לי תאונה,אני לא חייב כלום,לבינתיים לא הייתה לי שום תאונה ב6 שנים האחרונות למעט זאת שנכנסתי בוו גריריה של מישהו,לו לא קרה כלום,והוא בחר ללכת מכות עם השוטרים שבהם הוא נכנס.}

לצערי אני לא יכול לעשות מקיף :-(

אני בן 27 וחצי,ללא תאונות או דוחות או שלילות ב6 שנים האחרונות

נהג עיקרי,אישתי נהג משני,בת 28

לגבי ביטוח רוזין, לא הזדקקתי לשירותם עד היום לשמחתי.

הם נותנים שירות טוב,מתקשרים לפני שהביטוח נגמר,שואלים אם להמשיך,לא מחייבים אוטומטית כל שנה.

נותנים תשלומים נוחים. והמחיר שלהם יצא לי הכי זול,הפניתי לשם מספר חברים. כולם מרוצים. אף אחד לא הזדקק לשירותם עד היום...

הגרר הוא דרך שגריר, פעמיים הייתי זקוק לעזרתם {פעם הBMW נתקעה במנזר בעין כרם ב3 לפנות בוקר והם הגיעו צי'ק צ'אק-לא ידוע מה הייתה התקלה,היא לא הניעה,גררתי אותה לבית,בבוקר הניעה כמו טייגר!} ובפעם השניה ב6 בבוקר נקרעה רצועת אלטרנטור בירושלים,ב7 כבר האוטו היה על גרר לנירגד. שירות טוב מבחינתי.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי קרה מקרה דומה עם "ביטוח ישיר" לפני פחות מחודש. הביטוח שלי אצלם מהשנה שעברה נגמר, והם התחילו להפציץ אותי במייל עם הצעות מחיר לחידוש. לא הייתי מעוניין להמשיך איתם ובינתיים עשיתי סקר שור מול חברות נוספות. סגרתי עם חברה אחרת "הפניקס", ולפני כשבועיים צץ לו החיוב הראשון של "ביטוח ישיר". לא ביקשתי מהם ביטוח, לא דיברתי עם אף אחד, ואפילו התעלמתי מכל המיילים שלהם - והם עדיין החליטו לבטח אותי כביכול על דעת עצמם. מה שמעניין זה שאת התשלום הראשון עבור הביטוח הם הספיקו לקחת, אך אם כביכול רכשתי מהם ביטוח, אז איפה הפוליסה? בקיצור, תתרחק מ"ביטוח ישיר".

.

נראה לי שהם היו חיבים להמשיך את הביטוח לאחר שלא הגבת להם וכדי לא להשאיר אותך ללא ביטוח בכלל. חבל שלא ביקשת מהם לא לחדש את הביטוח.

יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזו שטות!

1. הם לא עשו זאת מתוך דאגה שאני לא אשאר בלי ביטוח רכב. ביטוח זו אחריות שלי.

2. אם שולחים לי כמה מיילים, ואני לא מגיב אליהם, זה לא אומר שנתתי את הסכמתי לרכישת פוליסה.

3. נניח והם דואגים לי ועשו לי ביטוח על דעת עצמם. למה לא הרימו טלפון? למה לא שלחו פוליסה? להתחיל לגבות כסף הם דאגו לעשות.

נציג החברה יצר איתי קשר בפרטי. אני לא מעוניין להשיב כי אין לי שום רצון ב"עזרה" שיציעו לי, כבר הסתדרתי לבד. בסופו של דבר אני בטוח לא היחיד שביטוח ישיר עשו לו פוליסה על דעת עצמם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, ואם כבר נגעת בנושא הזה... האם בהונג קונג עשו לך בעיות עם סעיף "ללא תביעות קודמות"?

אני מבטח כיום ב-Allianz, וזכור לי שבשנה הראשונה בספרד שילמתי מחיר גבוה על ביטוח הקטנוע,

כי לא היה לי רקורד קודם להראות להם. מהשנה השניה ואילך זה כבר ירד בגדול, כמעט ב-40%.

בגדול יכולתי לשבור את הראש כדי לארגן אישור שלא תבעתי את חברת הביטוח בארץ אבל זה היה כאב ראש גדול עבורי וגם ככה לא ממש היה לי הרבה זמן להתעסק עם זה אז ויתרתי על היעדר תביעות ושילמתי מחיר מלא שיוצא כ-4000 שקלים.

החל מהשנה השנייה ובהנחה ולא אתבע את חברת הביטוח אכן אקבל כ-40% הנחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפונטו מבוטחת אצל AIG חובה + צד ג' בלבד (ככה זה שמדובר ברכב זול).

חובה 1365 ש"ח, וצד ג' 685 ש"ח.

הפנדה מבוטחת אצל שלמה - אבל אני לא זוכר כמה אני משלם :S

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...