Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שהוא לא קרא את הכתבה.

קראתי את הכתבה - המצלמה הזאת חדישה ועושה וידיאו רציף, וקשה לי להאמין שדווקא מהירות היא לא קולטת , בלי שום קשר כתוב שיוסיפו עוד 200 מצלמות , אה כיף .

אוטו-מאניה :-)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חשבתי לפני הרבה זמן על יוזמה עסקית שיכולה להיות מעניינת.

למה לא להתקין אצל ברכבים פרטיים מערכת DVR, שכל פעם שרואים עבירה מסוכנת, לוחצים על כפתור וזה מקליט באופן אוטומטי 20 שניות קדימה ו20 שניות אחורה?

ככה אפשר שהנהג יתעד עבירות בכיף, לפי מה שהוא מבין שהן עבירות מסוכנות (ערסים למיניהם).

אז אפשר לעשות מערכת תגמולים שעושה שדרכה פעם בחודש אפשר להגיע לתחנת משטרה, שם מישהו צופה בקלטות ודופק דוחות על ימין ועל שמאל.

התגמול לנהג זה שמשלמים לו את כל הביטוחים של השנה על חשבון המשטרה.

מה כבר צריך בשביל זה?

- המערכת יכולה לעלות בהגזמה 1000 ש"ח (אפילו ל2 מצלמות, קדימה ואחורה).

- את הרכב כבר יש.

- נהג כבר יש.

- ביטוחים זה בין 3000-10000 ש"ח לשנה.

אפשר לייצר כמות דוחות שתכסה את זה תוך יומיים.

מה שטוב זה שאלו לא דוחות סתם לפי מה שהמשטרה מייצרת, אלא לפי מה שאזרחים רואים כמסוכן.

זה לא יכול לאכוף מהירות אבל כן השתוללות של ערסים, או התנהגות שמאיימת על אחרים על הכביש.

חשבתי על זה כבר לפני שנתיים אבל אין לי את הקומבינות המתאימות עם המשטרה.

בכל אופן, אם מישהו כן גונב לי את הרעיון, יש לי את זה רשום מול נוטריון אצל העו"ד שלי עם תאריך מ2009 :twisted: ופירוט טכני מלא.

כבר יותר שווה לי שיגנבו לי את הרעיון וישלמו פיצויים.

כי נראה לי שצילום כזה זה לא ראיה קבילה.

הרי לא קשה לצלם נסיעה רגילה, ול"המהיר" אותה שייראה כאילו הנהג נוסע בצורה מטורפת, שיקבל קנס על השתוללות.

הייתי עושה את זה לאויבים שלי.

פורסם
כי נראה לי שצילום כזה זה לא ראיה קבילה.

הרי לא קשה לצלם נסיעה רגילה, ול"המהיר" אותה שייראה כאילו הנהג נוסע בצורה מטורפת, שיקבל קנס על השתוללות.

הייתי עושה את זה לאויבים שלי.

לא הבנת.

יש הבדל בין השתוללות ובין נסיעה מהירה (ועזוב את זה שמי שמצלם לא שולט על זה בכלל).

אם איזה אידיוט נדבק אליך מאחורה (לא משנה אפילו באיזו מהירות אתה), ואז עוקף מימין ובולם לך בפנים רק כדי ש"תלמד לקח" אחרי שהוא חתך אותך באלימות, לדעתי מגיע לו איזה קנס עסיסי.

ומה עם אלו שנדבקים למסלול השמאלי ולא חוזרים?

זו גם עבירה שאפשר לאכוף בכיף.

100 ש"ח קנס לכל אחד שנדבק לשמאל ותראה איך אני עושה 1000 ש"ח בנסיעה מחיפה לתל אביב.

עקיפה על קו לבן?

בכיף!

אורות ערפל באמצע הקיץ?

אפשר ואפשר!

לא מאותת וסתם נדחף לנתיב תוך שמזגזג כמו שמוק? (כן, אתה! האידיוט בקורולה של אלביט! :evil: )

אותם בכלל צריך להוריד מהכביש.

יש כל כך הרבה דברים מציקים שאפשר לאכוף אבל המשטרה לא מעוניינת, שזה פשוט מביך.

פורסם

תשובות שלי באדום

לא הבנת.

יש הבדל בין השתוללות ובין נסיעה מהירה (ועזוב את זה שמי שמצלם לא שולט על זה בכלל).

אם איזה אידיוט נדבק אליך מאחורה (לא משנה אפילו באיזו מהירות אתה), ואז עוקף מימין ובולם לך בפנים רק כדי ש"תלמד לקח" אחרי שהוא חתך אותך באלימות, לדעתי מגיע לו איזה קנס עסיסי.

רק על עקיפה מימין אפשר לתת קנס - אבל בינינו, לא עדיף לנסוע במהירות סבירה לכביש ולא ליצור פקק תנוע מלאכותי?

100 ש"ח קנס לכל אחד שנדבק לשמאל ותראה איך אני עושה 1000 ש"ח בנסיעה מחיפה לתל אביב.

קל מאוד לזייף: על כל אחד שיוצא לעקיפה, אני נותן גז ויוצר אל האשליה (האופטית) שהוא נע במהירות זהה לזו שלי במסלול השמאלי, ולא למטרות עקיפה (שזו הייתה למעשה מטרתו הראשונית).

עקיפה על קו לבן?

בכיף!

מסכים פה ב 90% מהמקרים אולי, אני חסיד של הגיון בריא ולא חוקים נוקשים - אם שדה הראייה טוב, אין סיבה לציית להמלצה כזו.

אורות ערפל באמצע הקיץ?

אפשר ואפשר!

לא מכיר על מה אתה מדבר, חוץ מזה איך תמדוד סינוור עם מצלמה? זה לא אינדיקטור טוב, לא חושב שזה יהיה קביל.

לא מאותת וסתם נדחף לנתיב תוך שמזגזג כמו שמוק? (כן, אתה! האידיוט בקורולה של אלביט! :evil: )

גם אני מזגזג לפעמים כשמשעמם לי כדי לא להירדם ואולי להשתחל בין הטורים, ההבדל הוא שאני תמיד עושה זאת עם איתות - אז כן פה אני מסכים אפשר לתפוס על זה

לדעתי, ה"חיתוך" שדיברת עליו כשלעצמו הוא חוקי כל עוד לא נגע בך, והפעיל איתות (אפילו אם רק לשנייה).

פורסם

1) אפשר לתת קנס על בלימה בלי סיבה, סיכון משתמשי דרך וחוסר התחשבות.

מה קשור פה פקק תנועה מלאכותי?

זה יכול לקרות ב20 קמ"ש וגם ב140. ככה ערסים מגעילים מתנהגים כשהם לא מבינים שלא לכולם יש 200 כ"ס או יותר ושלא כולם צריכים להאיץ כל כך מהר כמו שהם רוצים (למרות שיכולים).

הם חייבים להראות שיש להם יותר גדול\חזק, אז הם עוקפים מימין וחותכים גם כשלא צריך.

2) אין סיבה לזייף.

בגלל זה אפשר לצלם במשך הרבה זמן כדי להיות בטוחים שזה מה שבאמת קורה ושהנהג הוא לא שמוק וזהו.

3) אתה בעד עקיפה על קו לבן אם יש ראות?

ממש מפחיד אותי שאתה נוהג באותה יבשת שבה אני נוהג.

4) אתה לא צריך למדוד סינוור, אלא האם אור הערפל דלוק.

מי שנוהג עם אורות ערפל במהלך היום הוא ערס, אידיוט או שניהם.

5) ראה סעיף 3.

אתה באמת סוציומט, כמו שראינו בשרשורים של השבועיים האחרונים ואולי גם לפני (לא בדקתי).

אתה לא מכיר את חוקי התנועה, ומשתין בקשת על אלו שאתה כן מכיר.

"חוקי לחתוך כל עוד הוא לא נוגע בך?"

What the fuck is wrong with you?

שמעת על שמירת מרחק אי פעם?

אני מתחיל לחשוב כבר שהבעיה הגדולה בנהיגה היא לא טיפשות נטו אלא חוסר אכפתיות ובורות (כי אתה באמת לא מבין את החוקים).

פורסם

1) אפשר לתת קנס על בלימה בלי סיבה, סיכון משתמשי דרך וחוסר התחשבות.

מה קשור פה פקק תנועה מלאכותי?

זה יכול לקרות ב20 קמ"ש וגם ב140. ככה ערסים מגעילים מתנהגים.

2) אין סיבה לזייף.

בגלל זה אפשר לצלם במשך הרבה זמן כדי להיות בטוחים שזה מה שבאמת קורה ושהנהג הוא לא שמוק וזהו.

4) אתה לא צריך למדוד סינוור, אלא האם אור הערפל דלוק.

מי שנוהג עם אורות ערפל במהלך היום הוא ערס, אידיוט או שניהם.

5) ראה סעיף 3.

אתה באמת סוציומט, כמו שראינו בשרשורים של השבועיים האחרונים ואולי גם לפני (לא בדקתי).

אתה לא מכיר את חוקי התנועה, ומשתין בקשת על אלו שאתה כן מכיר.

"חוקי לחתוך כל עוד הוא לא נוגע בך?"

What the fuck is wrong with you?

שמעת על שמירת מרחק אי פעם?

1) הכוונה שלי הייתה למצבים המרגיזים האלו שמישהו (אתה לדוגמא) נוסע ממש לאט יחסית, ואז כשכבר מצליחים לעקוף, עושים את ה"עונש" שאותו בדיוק אתה רוצה לתעד (חיתוך ובלימה).

2) נכון לאדם רגוע, רציונלי ואובייקטיבי לא תהיה, אך יש מספיק אנשים שירצו להפליל סתם בשביל הקטע (שלא לדבר על אויבים) - היית רוצה ליפול קורבן לדוח כזה?

3) למה זה מפחיד אותך? הרי אם יש ראות טובה אין שום סיבה שלא.

4) סבבה, קיבלתי לא מכיר את החוק הזה (למה בכלל פנסי ערפל בישראל?)

5) שמירת מרחק היא האחריות של הרכב מאחור (שלי היא כלפי הרכב מלפניי).

חובת ההוכחה שהבלימה הייתה לא מוצדקת היא עליך, לא עליי - ולי יש שלל תירוצים (רכב לפניי בלם, הייתי חייב להתעטש ולכן באינסטינקט עברתי לבלימה, חתול בר בסכנת הכחדה חצה לפניי - תבחר תירוץ).

לסיכום, כשמישהו חותך אותך, המשך לנסוע כרגיל, וסמוך עליו שהוא חישב הכל בהנחה שאתה לא תעשה משהו מפתיע.

להרגשת ביטחון די להעביר רגל לדוושת הבלם לכל מקרה, שכן אחרי הכל אתה מאחור וחייב בשמירת מרחק.

אגב, החיתוך הכי מרשים שלי היה פעם בכיוון העליה לתחנה מרכזית החדשה - היה התפצלות ימין נסיעה ישר, ושמאל עלייה לגשר.

מצד שמאל היה טרנזיט קצת איטי - חתכתי אותו מימין, בדיוק עם כמטר מההפרדה בין שני המסלולים באמצע מקדימה, ו כ 20 סמ ביני לטרנזיט - האנשים באוטו כמעט קיבלו התקף לב טוב :twisted:

זו דומא טובה, שכן אני נוסע עם מראה פנורמית של יותר מ 180 מעלות, ככה שאני יכול לעשות חיתוך כזה בבטיחות של קרוב ל 100%, ולכן אין פה שום קלות ראש וכו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

yo-dawg-youve-been-trolled-so-im-asking-umad-bro.jpg

אני לא חושב שיש טעם להתייחס:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
1) הכוונה שלי הייתה למצבים המרגיזים האלו שמישהו (אתה לדוגמא) נוסע ממש לאט יחסית, ואז כשכבר מצליחים לעקוף, עושים את ה"עונש" שאותו בדיוק אתה רוצה לתעד (חיתוך ובלימה).

2) נכון לאדם רגוע, רציונלי ואובייקטיבי לא תהיה, אך יש מספיק אנשים שירצו להפליל סתם בשביל הקטע (שלא לדבר על אויבים) - היית רוצה ליפול קורבן לדוח כזה?

חובת ההוכחה שהבלימה הייתה לא מוצדקת היא עליך, לא עליי - ולי יש שלל תירוצים (רכב לפניי בלם, הייתי חייב להתעטש ולכן באינסטינקט עברתי לבלימה, חתול בר בסכנת הכחדה חצה לפניי - תבחר תירוץ).

לסיכום, כשמישהו חותך אותך, המשך לנסוע כרגיל, וסמוך עליו שהוא חישב הכל בהנחה שאתה לא תעשה משהו מפתיע.

להרגשת ביטחון די להעביר רגל לדוושת הבלם לכל מקרה, שכן אחרי הכל אתה מאחור וחייב בשמירת מרחק.

אגב, החיתוך הכי מרשים שלי היה פעם בכיוון העליה לתחנה מרכזית החדשה - היה התפצלות ימין נסיעה ישר, ושמאל עלייה לגשר.

מצד שמאל היה טרנזיט קצת איטי - חתכתי אותו מימין, בדיוק עם כמטר מההפרדה בין שני המסלולים באמצע מקדימה, ו כ 20 סמ ביני לטרנזיט - האנשים באוטו כמעט קיבלו התקף לב טוב :twisted:

זו דומא טובה, שכן אני נוסע עם מראה פנורמית של יותר מ 180 מעלות, ככה שאני יכול לעשות חיתוך כזה בבטיחות של קרוב ל 100%, ולכן אין פה שום קלות ראש וכו.

זה אמיתי זה?

tumblr_lovgkzrIAR1qaw03r.gif

פורסם
לא הבנת.

עקיפה על קו לבן?

בכיף!

אורות ערפל באמצע הקיץ?

אפשר ואפשר!

לא מבין מה הבעיה עם פנסי ערפל בכל מזג אויר?, לשמחתי אני לא חיי בכללים ה&^%$ של ישראל ופה הרוב נוסעים עם פנסי ערפל וכולל אותי. זה לא מסנוור במראות וזה כלל לא מטריד

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אתה עושה צחוק מעצמך ועדיף שפשוט לא תגיב יותר כי אתה יותר מדי חי בסרט, כנ"ל לגבי המכונית שלך שאגב היא לא ה-20VT אז תנחת.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אני אישית בעד פיזור מצלמות ווידאו עם "live feed". תחשבו על העבודה שעושות התצפתיניות בצה"ל. אם וכשהמשצלמה מתעדת עבירה, אתה לא מבזבז זמן, העבירה מתועדת וקבילה כראייה, מה שגם יוריד את העומס מבתי המשפט. מה בעצם אומרות כאלו מצלמות? זה אומר שכ-ו-ל-ם יסעו 90-100. לנסוע יותר מהר בטווחי הנסיעה בארץ גם ככה לא באמת מביא אותך הרבה יותר מהר ממקום למקום (בעיקר לא בשעות עומס). ימנעו עבירות בריונות ובפועל יצרו מצב של תנועה יותר יעילה בכביש (למרות שזה בסימן שאלה). בסופו של דבר, המצלמות האלו ייצרו מערך התרעה יעיל בהרבה מאשר כמות השוטרים שבפועל מסתובבים בכיבישים כרגע (כולנו יודעים איך פתאום אנשים מתחילים להתנהג יפה כשעובר שוטר, אפילו אם מדובר במשטרה "רגילה" ולוא מתנ"ע).

עריכה:

אני חושב שחשוב לא לשכוח את היכלות להקפיץ כוחות עם מצלמות כאלו.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
זה אומר שכ-ו-ל-ם יסעו 90-100.

וגם שיהיו יותר תאונות.

אם כל הקווים הלבנים היו מסומנים כראוי, מה שאמרת היה נכון. למרבה הצער זה לא המצב: יש הרבה מקומות שבהם מסומן קו לבן ללא כל צורך.

ויש גם גרוע מזה: קו מקווקוו במקום שהעקיפה היא הימור ותו לא. פעמים רבות ראיתי אנשים שמחשיבים עצמם נהגים זהירים עוקפים במקומות כאלו.

דני

פורסם
לשמחתי אני לא חיי בכללים ה&^%$ של ישראל ופה הרוב נוסעים עם פנסי ערפל וכולל אותי.

כפר במשולש?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...