Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רוצה צליל חם ונעים - מוראל דוטק או סיז פרפורמנס.

איך אתה משווה קומפוננט של 800 שקל עם קומפוננט של 3000 שקל?

ובנוסף הוא אמר שהתקציב שלו הוא 4000.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

ההמלצה הכי טובה שקיבלת כאן זה להגיע למפגש ולשמוע בעצמך. כל אחד אוהב סגנון שונה של סאונד, ורצוי מאוד לשמוע לפני קניה.

אתן לך כיוון כללי:

ר"ד- תשקיע בסביבות ה- 1000 שקל, קלריון CZ500/501 או פיוניר 7150/7250/8350/9350 לפי מה שיסתדר בתקציב (ה 9350 הכי טוב, אבל ההבדלים מאוד קטנים).

מגבר- תשקיע באזור ה- 1000 שקל, הJBL GTO1004 מאוד מומלץ וטוב, יש עוד דגמים לא רעים כמו אינפיניטי REF475, רוקפורד P400.4 ועוד.

קומפוננט קדמי- הייתי ממליץ לך לנסות ולגרד עוד כמה שקלים מהתקציב המקורי ולקחת קומפוננט ברמה טובה. הרץ היי אנרג'י, מורל הייבריד, פוקאל VR הם חלק מהדוגמאות לקומפוננטים טובים ברמת מחיר של 1400-1500 שקל אשר כל אחד מהם בעל אופי צליל שונה לחלוטין. אין מנוס משמיעה- אך לדעתי ההיי אנרג'י יהיה הכי מתאים לך מבחינת מגוון סגנונות מוזיקה כשאלקטרונית תופסת חלק נכבד.

סאב- כאן ממש אין מנוס משמיעה. כל אחד אוהב סוג אחר של באס, החל מסאבים דלי הספק שכל תפקידם הוא לתת השלמה עדינה אך מדויקת להפליא, וכלה ברעידות אדירות שמגיעות מסאבים שסופגים עשרות אלפי וואטים.

אדי העלה כמה סאבים שיכולים להתאים, אני אוסיף על הרשימה עוד כמה סאבים: JBL GTO1202- יחסית זול ועושה עבודה מצויינת, הרץ ES- סאב יחסית מדויק וחזק לרמת מחיר הזו.

אם אני הייתי צריך לבחור ברמת מחיר הזו הייתי הולך על הר"ד של קלריון, מגבר של JBL, קומפוננט של הרץ וסאב של הרץ.

קח בחשבון שניתן למצוא גם ביד שניה ציוד טוב ובשפע, מגברי סאונדסטרים טרנטולה, קיקר 650.4, או אם אתה רוצה קלאס D- אינפיניטי מסוים שיש שם. ר"ד כמו קלריון 775 במחיר של פחות מ- 900 שקל, סטים של פוקאל V2 או דגם גבוה יותר- K2P, סאבים כמו רוקפורד P3, הרץ ES, ג'יי אל אודיו W3 ועוד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש כל כך הרבה דברים שאפשר להמליץ עליהם

אני גם שוחחתי בהודעה פרטית (לא אני יזמתי את הפניה) עם פותח השרשיר והמלצתי לו (כן סרול אני מקווה שזה לא מפתיע אותך)

גם על HAT

גם על סלסטרה

גם על TRU

גם על הרץ

גם על מוראל

וגם המלצתי לו על DLS ורוקפורד וקיקר

אני מעדיף קודם כל להמליץ על אופציות שבאות מתוך הבית כי אני יודע שהאנשים שמוכרים את הציוד הזה הם גם אנשים שבאמת אוהבים ובאמת מכירים את התחום.

ולא - לא עשיתי שם איפה ואיפה - אני מתחייב על כך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברור שיש המון דברים, ולכן פתחתי ואמרתי שההמלצה הכי טובה זה להגיע למפגש או לנסות לתאם השמעות עם כמה חברי פורום.

פורסם

כן - אם כי יתכן ופספסתי שם HU...

עכשיו כשאני חושב על זה :shock:

אבל עדיין ישנן המלצות שנתתי שם שגם HU יכנס בתקציב.

המגברים האלה שווים את הכסף - מה גם שהיה כאן מבצע יפה על מגברי DLS שגם הומלצו לו ולפי מה שאני זוכר בהחלט נכנסים בתקציב.

כמו שאמרתי - אני יכלתי להמליץ לו בקלות על דברים מZAP שהם קצת יותר פשוטים אבל עדיין - יספקו את הסחורה אבל אני מעדיף להמליץ על דברים מבית, מאנשים שהם אוהבי התחום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מי שמחפש עוצמה יכול להנות ממנו.

שים לב ש d4 מסמל שני סלילים של4 אוהם דהיינו התנגדות סופית של 2 אוהם.

פורסם
איך אתה משווה קומפוננט של 800 שקל עם קומפוננט של 3000 שקל?

ובנוסף הוא אמר שהתקציב שלו הוא 4000.

3K? אני מדבר על פרפורמנס לא רפרנס

או שמא התבלבלתי בסדרות...

Pioneer TS-X150

פורסם
אנשים, להדבק לסטיגמות, אף פעם לא היה טוב.

אם נלך לפי סטיגמות, אז מי ששומע עומר אדם גם הוא צריך פחות איכות ויותר חוזק, הרי הוא נוסע בשביל ה"דאווין".

בכל אופן, מוזיקה אלקטרונית איכותית, יכולה להשמע ממש גרוע עם המקורות הלא נכונים.

הנה דוגמה לרצועה, שאם לא יהיה בה באס מדוייק (בין היתר, לא נכנס למושגים כי אני לא בקי), היא תשמע זוועה (מניסיון) :

ושמיעה ברמקולים הזוועתיים שיש לרובנו במחשב תמחיש את זה.

אל תזלזל ברמקולים שיש פה לאנשים במחשב, זה אולי פורום אודיו לרכב אבל גם בבית לא חסר. :lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

רוב הרמקולים שיש לך במחשבים היום הם בתכלס פול ריינג'ים קטנים של 2 אינטש או 3 אינטש במקרה הטוב של אאורה או פיליפס - לא כל כך רע כמו שחושבים

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

יש לי 2.1 בבית, שני רמקולים מדפיים 5.25 ו2" שנשמעים מעולה ד"א יחסית לאלמנט 2" פשוט, שמשמש כטוויטר.

וכמובן סאב 12".

הכל מחובר למגבר של JVC (מגבר! לא רסיבר!) וזה נשמע מעולה, קצת איקולציה דרך המחשב והכל בסדר.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...