Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד הצעה שקצת קשה למצוא אבל אפשרי, היא סקודה פליסיה 1600 שנמכרת בגרושים.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
איזה אמינות ב-3000 שקל אתה רוצה? תגיד תודה שנוסע וזהו.

אני מכוון יותר לגבול העליון של התקציב שלי - כ8000 ש"ח, כשאני מדבר על אמינות כלשהי.

האם בגבול העליון שווה לי ללכת על הצרפתיות או שהם פחות אמינות וכדאי ללכת על הפונטו?

ראיתי כמה פונטו ספייס אפילו שנכנסות לתקציב, או פונטו רגילה מהשנתון האחרון (2000) לפני שהספייס נכנסו.

אגב איך ההבדלים בין פונטו 2000 לפונטו ספייס 2001? עיצוביים או שזה יותר מזה?

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

הפונטו עדיפה על הצרפתיות לדעתי.

חפש פיאט פונטו דגם XTZ מסוף שנות התשעים הן יש להן הגה כח, והן נמכרות בתחום התקציב שלך.

בכל אל תצמד לשנתון אלא קצת ע"פ מצב הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקי, אז רק כדי לסכם - אם אני הולך על ידני עם הגה כוח אז ללכת על פונטו XTZ,

אם אני רוצה אוטומט (חברה שלי אמרה שהיא מעדיפה את זה כנראה) עם הגה כוח אז ללכת על סיטרואן ZX.

נכון? יש עוד הערות?

תודה רבה ו(ברוח יום כיפור) סליחה שאני מציק :)

פורסם

מה לגבי פיג'ו 306? המחיר קצת יותר גבוה אז אצטרך ללכת על שנתון יותר ישן מהאופציות האחרות.

שווה לשקול את זה?

פורסם

אם אתה מסתכל על ה306, אז למה לא ה106? ה-306 גדולה יותר, חסכונית פחות, ובאופן יחסי ל106 גם אמינה פחות. אתה צריך רכב קטן שינייד את החברה שלך ממקום למקום למשך כמה חודשים, אל תקפוץ מעבר לפופיק.

אני מחפשת כרגע גם רכב, ואני יודעת שברגע שמתחילים לחפש בתקציב X ולא מוצאים משהו נחמד במשך כמה ימים, ישר יש נטייה לזלוג מהתקציב ולהתחיל לפזול למעלה כי "לא נורא, אז נוסיף 2000 ש"ח למודל מתקדם יותר", וה2000 ש"ח הופכים ל5000 ו-8000 וזה לא נגמר.

אין סיבה אמיתית לפרוץ את התקציב שלך כל עוד אתה זוכר מה הצרכים שלך: רכב לכאן ועכשיו במחיר הכי נמוך שאפשר לקבל.

קיבלת כאן לא מעט הצעות טובות, עכשיו רק צריך לחפש אחד מהרכבים האלה, במצב הכי טוב מבין האחרים, שיוצע למכירה במסגרת התקציב שלך. אל תתמקד דוקא בסוג ספציפי. ולדעתי, וותר על אוטומטית בתקציב הזה, רעיון רע מאוד.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

תודה רבה על העצות המועילות ;) אני אוותר על אוטומט ואתמקד בידניות שהוזכרו כאן, בראשן פיאט פונטו.

תודה!

פורסם

יש לי חבר שמוכר יונדאי לנטרה 98 מנוע 1.6 ידני,עם מערכת טובה,ג'אנטים..נוסעת טוב מאוד ומטופלת,חיסכונית.

במחיר 10K הוא ציין שהוא גמיש לרצינייים.

דבר איתי אם תהיה מעוניין בפרטי.

Scan Speak

פורסם

אני יכול להציע לך מיצובישי כריזמה 98

הרכב עם הגה כוח , הכל חשמלי ברכב (נעילה מרכזית וחלונות שנסגרים ונפתחים בלחיצה אחת , מראות לא חשמליות)

יש לו אחלה מזגן

והכי חשוב הוא ממש לא צורך דלק כמו שחושבים שהוא צורך (צורך בערך כמו מאזדה 3 , נוסע כל יום מאזור אשדוד להרצליה עם הרכב)

אם זה מעניין אותך אני מוכר אחת כזאת - מטופלת מאד , אם תהיה מוכן להתגמש ללמעלה טיפה רק תרוויח

מוכר כי אני מקבל את הפוקוס החדשה מהעבודה ואין לי מה לעשות עם הרכב אז אני גמיש...

בקיצור אם מעניין אותך שלח הודעה פרטית , אם לא אתה יכול לחפש את הרכב ביד 2

בכל מקרה הוא נראה לי אופציה עדיפה על כל מה שהציעו פה (וגם לא יקר לאחזקה)

בהצלחה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם שוב

עדיין לא קניתי את הרכב המיוחל עקב המתנה לכסף מחברת ביטוח (כמובן שאי אפשר לדעת עוד כמה אני אמתין...), אבל בינתיים השתנו קצת הדרישות.

פיאט פונטו זה אמנם אחלה אוטו אבל הגעתי למסקנה שאין מנוס מאוטומט...

אז הדרישות החדשות הן: אוטומט, הגה כח, 5000-8000 שקל, קטן, חסכוני, אמין וכמה שפחות טיפולים ובעיות.

תשובות קודמות פה אמרו פיג'ו 106 או סיטרואן ZX. איך ה-106? האם היא זולה לתחזוקה? אמינה?

עוד אופציה שעלתה לי היא אופל קורסה.

אשמח לתשובתיכם

פורסם

תראה,

לשכן שלי יש למכירה פיג'ו 405 STI שנת 95

זו ספינת הדגל של פג'ו באותה תקופה - מדובר ברכב שמור ומלוקק.

הגה כוח, אוטומט, מזגן, נוחה בטירוף והכי חשוב - הרכב מלוקק ושמור בצורה מכאנית יוצאת דופן.

אמנם זה שני ליטר ולכן יהיה קצת פחות חסכוני אבל כשאתה קונה רכב בתקציב כזה עדיף שיהיה פחות חסכוני בדלק אבל מטופל ברמה טובה ומוכיח אמינות גבוהה.

להוציא קצת יותר דלק זה כלום לעומת להוציא ים של כסף על תקלות.

הוא רוצה עליה 8500 אבל זה מעל המחירון - אני בטוח שהוא יוכל להתגמש איתך למסגרת התקציב.

אם זה נשמע לך מעניין - תן לי הודעה פרטית ואני אמסור לך את הפרטים שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...