Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אישה אוקראינית אחת אמרה לי שעדיף לשתות הרבה יין שמגיעים לאוקראינה כי זה מוציא את הקרינה מהגוף (גם בקייב).

אין ספק שהאישה הזאת בהחלט שתתה לא מעט יין. לתיאוריה המופרכת הזאת אין כל אחיזה במציאות.

אני מניח שהכוונה היא ליוד. אל תתפוס אותי במילה מכיון שאינני מומחה או מבין גדול בקרינה או ברפואה, אבל החלק בגוף שנחשב לרגיש ביותר לקרינה מייננת הוא בלוטת התריס. כחלק מפעילותה, הבלוטה הזאת משתמשת ביוד, וכאשר יש יוד בגוף היא "תופסת" אותו. אחד הדברים שיש לעשות כאשר יש חשש מקרינה מייננת הוא ליטול כדורי לוגול, שהם למעשה יוד. הכדורים הללו מרווים את בלוטת התריס, ובכך למעשה מגבירים את עמידות הגוף בפני נזקי הקרינה, מכיון שהבלוטה אינה יכולה לקלוט את הקרינה.

ההסבר הזה הוא מאוד תיאורטי ומאוד כללי. קח בחשבון שייתכן שנפלו בו מספר אי-דיוקים, אולם הרעיון הכללי כן נשמר בו.

בכל אופן, אני לא מכיר שום קשר בין צריכת אלכוהול או יין לבין פיתוח עמידות בפני קרינה מייננת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שוחחתי היום עם מישהו שחזר מקייב, יותר נכון מ-אומן (כן, נח...מן מהאגדות שלהם).

אתה יודע מה? הוא נראה בסדר. מדבר לעניין. לא צמח לו כלום. ואפילו נהנה מהחוויה.

לי נראה שהסכנה הגדולה יותר היא לקפוץ למים הקרים שיש שם: לא בריא ללב שינוי קיצוני מיידי בטמפרטורות.

קח סוודר וצעיף, וסע לשלום.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
המים הקרים באמת גבו קורבן השנה.:|

מעניין, כשמישהו טובע ביום כיפור או צום כזה או אחר קופצים כל הצדיקים וקוראים "גוי, חוטא, נו בטח, למה צפיתים?" ושאר ירקות.

מה יגידו עכשיו?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
סע בכיף, רק תעשה בכל מכנס חור קטן מאחור לזנב. פשוט שלא ילחץ.

:-D אם משהו אחר יגדל עוד יותר אני מוכן גם לנסוע לכור בצ'רנוביל (ואין לי תלונות על מה שיש)

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אישה אוקראינית אחת אמרה לי שעדיף לשתות הרבה יין שמגיעים לאוקראינה כי זה מוציא את הקרינה מהגוף

יש משחק מחשב שהעלילה שלו מתרחשת בצ'רנוביל ושם כדי להוציא את הקרינה מהגוף צריך לתת לדמות לשתות וודקה:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש משחק מחשב שהעלילה שלו מתרחשת בצ'רנוביל ושם כדי להוציא את הקרינה מהגוף צריך לתת לדמות לשתות וודקה:-)

אבל לא הרבה, שלא תסתחרר יותר מדיי.

לא בדקתי אם הוא עלול למות מזה, האמת, ואוכל עוזר להילחם בהרעלת וודקה.

אחח, STALKER המקורי, איפה אתה ואיפה המשחקי המשך החרבאנה שיצאו לך.:roll:

דריש- ערפדים, LOLS...:lol:

אתה יודע שאתה מכור לקארספורום כש:

-כל פעם שאתה רואה או אתיופי\ת או BMW שחורה אתה חושב על קרינה מיננת. ולפעמים אפילו צוחק קצת.

-כשאתה שואל פה לגבי רמות קרינה. ראבק, חכה קצת לאייפון 4-ASS, הוא יידע לענות לך אם תשאל אותו בנימוס.:roll:

נ.ב.

אחרי מה שהאוקראיינים מתכננים לעשות לקראת המונדיאל, אני חושב שאני נהייתי גזעני.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אבל לא הרבה, שלא תסתחרר יותר מדיי.

לא בדקתי אם הוא עלול למות מזה, האמת, ואוכל עוזר להילחם בהרעלת וודקה.

אחח, STALKER המקורי, איפה אתה ואיפה המשחקי המשך החרבאנה שיצאו לך.:roll:

ההמשך הראשון באמת יצא מישבן של משהו, מרוב באגים לא היה לי סבלנות לסיים אותו. דווקא בהמשך השני הם השקיעו ולדעתי הוא דיי מוצלח. מעביר לך כמה שעות ביום כשמשעמם. כמובן שהמקור הכי מוצלח.

הלוואי שהיה אפשר במציאות לרפא פציעות ירי ע"י אכילת לחם ונקניק שמצאת על הרצפה/גופה של מישהו:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם השלישי היה לא משהו בלשון המעטה.

לפחות הוא לא התרחש באותם המפות... השני היה יותר נסבל לדעתי, אבל היה מאד מאד חסר לי את כל המקומות מתחת לאדמה.

אה, כן, לשלושתם הייתה אותה גראפיקה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...