Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פותח השרשור נעלם כמו הלאון טורבו האוטומטית שלו.

אגב למי שלא שם לב בסמלון של פותח השרשור יש לאון שחורה השרופה המדוברת כסופה בנוייה קצת יותר חזק מהמקורית ככה שלא הגיוני בעליל לשים על רכב כזה גיר אוטומט שישבר אחרי כמה לחיצות טובות.

שלא נדבר על מערכת גז בסטאפ כזה.

לדעתי מישהו פה צחק בלי סוף.

סיפוריי חארטה במילים אחרות :)

פורסם

כן סיפורי חארטה, הרי בחג אין לי יותר מה לעשות חוץ מלשבת בפורום ולהגיב כל דקה. והתמונה בסמלון זה בכלל לא האוטו שלי, חיפוש קצר בגוגל וגם לך תיהיה תמונה יפה של לאון, ד״א משנשאר מהטורבו זה רק החלק החם מעניין איך קבעתם איזה גודל. בקיצור מבחינתי אפשר לנעול את הת׳רד הרי אני רק מחרטט כאן, חבורה של יפי נפש אתם... בקיצור לא חייב לאף אחד שום דבר אפשר לנעול....חובבי רכב חחח מצחיקים אתם...

נ.ב.

עם הביטוח הכל בסדר השמאי כבר בדק

פורסם
הגדיל לעשות האדון מהציטוט למעלה. רק שנבין, הוא חייב לך משהו?

יש לך בעיה כלשהי בהבנת הנקרא?!

אם פותח השרשור החליט לשתף את הסיפור המוזר הזה בפורום הוא צריך לקחת בחשבון שתהיינה גם תגובות שלא לרוחו.

איך שלא תהפוך את זה, ההחלטות שלו לא הגיוניות בעליל. מקרה הזוי של אדם לא חכם במיוחד.

וראה איזה פלא - ברגע שהתחלנו לשאול שאלות לגבי השיפור המדובר שגרם להכל,

בעל הרכב מחליט שדווקא לזה לא להתייחס ומבקש לנעול את השרשור.

חבורה של יפי נפש אתם... בקיצור לא חייב לאף אחד שום דבר אפשר לנעול...

בקיצור שא ברכה, אם אתה בא לחרטט אותנו, לפחות שיהיו לך את כל הפרטים בשלוף...

אהבתי את הדמיון והניסיון! :lol:

פורסם

נו באמת למה שבנאדם יחרטט על איזה סיאט ישנה :| אפשר לחשוב שזה יגרום לאנשים לא לישון בלילה... גם אני חושב שהיה משתלם יותר לקנות אוטו אחר אוטומטי וזהו, אבל ברור לי שיש אנשים שחושבים שונה ויעדיפו להשאר עם מה שיש, ואני מאמין שאף אחד לא עד כדי כך הזוי כדי להמציא סיפור על איזה אוטו :shock: איזה אינטרס יש לבנאדם לעשות כזה דבר? אין...

~ts~ חבל שלא הפסקת אחרי האוטומט וזהו, זה היה יכול להיות אוטו מאוד מעניין לאוהבי האוטומט. הגז כבר היה מיותר לגמריי...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
בתור אחד שהחזיק רכב דומה (לאון 4),אגב אקסודוס למה אתה מוכר אם אפשר לשאול?

עדיין לא מוכר, אבל פוזל לכיוון GTI MKV או לאון FR מהדור החדש.

יש קצת כסף, מה נעשה איתו אם לא נקנה אוטו חדש יותר? :hihi:

עם הביטוח הכל בסדר השמאי כבר בדק

שמח לשמוע.

שוב, תתיעץ לפני רכישת הרכב הבאה.

אני דווקא תמים ובטוח שהבחור והסיפור אמיתיים, למרות שתמונה הייתה עוזרת.

אגב, אם אתם כל כך סקפטיים פשוט תרימו טלפון לאיציק ותשאלו.

מצחיק אותי לפעמים שלא כל מי שמגיב תוך 12 שעות נחשב "נעלם מהשירוש".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לגבי זה שאני לא מוסר את החלק ששיפרו זה עקב בעיות עם הבנאדם שהתקין לי את החלק, בינתיים אני לא יכול למסור פרטים נוספים

פורסם

שירשור מעניין מאוד. מה גרם לבחור לעשות מה שעשה אני לא יודע, אבל אם הוא נהנה מהתהליך או מתוצאותיו עד הסוף הטראגי..אז זה עניינו.

למשהו יש תמונה של הרכב לפני או אחרי השריפה? זה שלא מופיעה שום תמונה של רכב שהוא כה מיוחד (לפחות הסיפור עצמו מיוחד) מעורר תהיות. לי למשל יש תמונה אחת לפחות של כל רכב שהיה לי. ולא היו לי רכבים מיוחדים מעולם..

פורסם

מעניין מה כל אחד ירגיש ברגע שהוא מפסיד 60K+ שקל.

ויודע שעשה טעות.

וכל זה בתוך כמה דקות של חוסר אונים ובנוסף סכנת חיים של ממש.

?

פורסם

וואו יש פה כמה תגובות באמת לא לעניין,

קודם כל - חבל מאוד לשמוע על מה שקרה לרכב, כדאי מאוד שתגיד מי עשה לך את השיפור של ה 100 כ"ס כדי שאנשים לא ילכו אליו.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכם חברי הפורום המכובדים, לאחר כמעט שנה מאז המקרה של השריפה הגיע סוף של הסיפור.

עד עכשיו התנהל המשפט מול חברת הביטוח שניסתה בכל תוקף לדחות את התשלום(של האוטו). לאחר בדיקות של שמאי ניטרלי השופט הגיע למסקנה שאני דובר אמת וכל "השיפורים" נעשו לפי חוק.

קיבלתי עכשיו את מחירון המחירון שהיה לפני שנה על סה"כ 48 אלף שקל(היום כבר פחות מ 36).

אז זהו אין לי יותר מידי מה להוסיף חוץ מלומר לכם להיזער ממוסכים חאפרים.

נ.ב.

אני מעוניין לקנות רנו פלואנס חשמלית מה דעתם על הרכב?

פורסם

אין איפה לטעון אותה ואתה לעולם לא תמכור אותה.

למה אתה מסבך לעצמך את החיים?

בכסף שקיבלת + עוד טיפה אתה יכול לקנות לך רכב חדש מהחברה, או רכב בן שנתיים אם נתונים אחלה.

יותר מזה, אתה יכול לקנות אפילו לאון ידנית.

ותעשה טובה, שים תמונות של הרכב שנשרף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הלחץ? בחיים לא ראית תמונות של רכב בוער יוסי? :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...