Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יותר פשוט היה למכור את הרכב ובמקומו לרכוש רכב אוטומטי עם מנוע חזק?

שלא תבין לא נכון, הרכב שלך והכסף שלך - עשה מה שמתחשק לך. אבל היה שווה את הכאב ראש של חודשיים במוסך וגם איבוד הכח כתוצאה מהתקנת מערכת גז?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחד הרכבים המוצלחים שסיאט ייצרו, לא חבל להרוס?

תמכור אותו, רכב כזה במצב שמור נמכר מעל למחירון.

תוסיף עוד קצת ותשתדרג לרכב אוטומטי, אולי אפילו ללאון דור2.

עריכה: ראיתי שאתה כבר אחרי הפרוייקט. נחרדתי. לאון טורבו אוטומט?:brickwall::brickwall::brickwall::brickwall:

פורסם

לפותח השרשור : אם אתה כ"כ שונא לנהוג ורוצה כ"כ לחסוך בדלק הייתי ממליץ לך לעבור לקורקינט חשמלי !!

שומו-שמיים !!! לקחת את אחת המכונות המוערכות והמהנות שיש וחשבת שה"מוסך מתמחה וואגיות בכפר באקה אל ג'רביה" יודע יותר טוב מהגרמנים שתכננו את הרכב ...כואב לי הלב , אבל העיקר שאתה מבסוט !

פורסם

וואו לדעתי פרוייקט כזה לא צריך להופיע בפורום הזה, זה כמו להכניס לבית כנסת את הקוראן או לתת לחמאס להתאמן עם צה״ל.:x

( המשפטים נועדו להמחיש את המצב בלי שום כוונה לפגוע):wink:

אבל תתחדש כל אחד מורשה לעשות עם הרכב שלו כרצונו.

שאלה: לא היה פשוט יותר לקנות רכב חסכוני אם זאת הייתה המטרה?.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

לדעתי חבל שהשקעת כ"כ הרבה,שילמת עכשיו ותשלם גם בזמן המכירה,אם תצליח למכור בכלל.

בהצלחה בכל מקרה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגזמתם, זה לא שהוא הסב איזה פרארי F40 ליחידת הנעה של טויוטה פריוס, בסך הכל סיאט לאון 1.8T.

אין ספק שזו לא החלטה גאונית במיוחד אבל צריכים לשמור על פרופורציות, לא? :roll:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פרוייקט בין המעניינים שיצא לי להיתקל בהם.

אני אהיה סולידי ואגיד במילים עדינות כי חבל לי לראות הסבה של רכב ידני (בכלל לאוטומטי), שלא נדבר על וואגית מוגדשת שגם הוסבה לגז... בלי קשר לעלווית, זמן, התאמות וכד'...

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

חבר'ה לקחתם את זה קצת יותר מידי קשה, כן התעייפתי מהקלאץ (הלאון אצלי מ 2007) אז בגלל זה להחליף אוטו? אם היתה לי את האופציה להחליף גיר ולהישאר עם האוטו שאני כ"כ אוהב למה לא? ד"א האוטו נוסע לא רע עם המערכת גז, יצא לי כמה פעמים לבדוק בדרך לעבודה עם כל מיני רכבים, אני נוסע קצת יותר חזק ממאזדה 3 מנוע 2.0(אוטו לא פראייר המאזדה) במיוחד שאני נוסע עכשיו באזור ה 5 אלף ק"מ בשנה אז לא מפחיד אותי כל הקטע של האמינות הבטיחו לי לפחות 100 אלף ק"מ על המנוע הזה. עניין המכירה בכלל לא מענייו אותי אחרי כזאת השקעה בגיר ובמערכת גז אני אפילו לא חושב על זה... תחשבו 180 כ"ס שנוסע חסכוני ועוד בלי הקלאץ המעצבן הזה בפקקים, יש משהו יותר טוב מזה?

פורסם
חבר'ה לקחתם את זה קצת יותר מידי קשה, כן התעייפתי מהקלאץ (הלאון אצלי מ 2007) אז בגלל זה להחליף אוטו? אם היתה לי את האופציה להחליף גיר ולהישאר עם האוטו שאני כ"כ אוהב למה לא? ד"א האוטו נוסע לא רע עם המערכת גז, יצא לי כמה פעמים לבדוק בדרך לעבודה עם כל מיני רכבים, אני נוסע קצת יותר חזק ממאזדה 3 מנוע 2.0(אוטו לא פראייר המאזדה) במיוחד שאני נוסע עכשיו באזור ה 5 אלף ק"מ בשנה אז לא מפחיד אותי כל הקטע של האמינות הבטיחו לי לפחות 100 אלף ק"מ על המנוע הזה. עניין המכירה בכלל לא מענייו אותי אחרי כזאת השקעה בגיר ובמערכת גז אני אפילו לא חושב על זה... תחשבו 180 כ"ס שנוסע חסכוני ועוד בלי הקלאץ המעצבן הזה בפקקים, יש משהו יותר טוב מזה?

אני רוצה סיבוב :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
:-( :-( :-( בתור בעלים של אחת כזאת כואב לי.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

סהכ פרויקט מעניין מאוד ולדעתי כל ה"לא מעכלים" למניהם מגזימים. בנאדם אוהב את הרכב ואוהב לשפר\לשנות, למה לא?

פורסם

חבל על הרכב! אם קודם חשבתי שהרסת את הרכב עכשיו אני בטוח בזה. גם גיר אוטומט וגם מערכת גז? לזה אני קורא הרצחתה וגם ירשת. פשוט עשיתה מרכב טוב אוטו זבל! בלי לפגוע או משהו. אני באמת מצטער על הצורה בה אני מתאר את זה, אבל זה מה שאני חושב. פשוט חבל לי על הרכב ממש הרסת אותו עד היסוד! עם כל הקומבינות האלה נראה אותך שתרצה/ תצטרך להוריד אותם כל הסימנים שנשארו. בחיים זה לא יחזור להיות אותו הרכב. אם לא בא לך ידני הייתי קונה רכב אוטומטי וזהו.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...