Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

חג שמח ושנה טובה !

מרימי השמשות ,כמו כל ההזעקה הותקנו ברדיו-מילאנו .

בזמן המועט בו האוקטביה נמצאת בבעלותי,מספר פעמים קרה שלחצתי על נעילה ,המתנתי ואחד החלונות לא נסגר.

לא מדובר בתקלה ,כי לחיצה והמתנה נוספים סגרו את החלון שלא נסגר קודם לכן,פשוט מדובר במנגנון מאוד מעצבן

על מנת שהחלונות ייסגרו,יש ללחוץ על "נעילה" בשלט ולהמתין.

בכל הרכבים שהיו לי ,מרימי השמשות נכנסו לפעולה מיד לאחר נעילת הדלתות,אני לא מצליח להתרגל לאופן בו מרימי השמשות נכנסים לפעולה?

האם אני מחויב מטעמי שמירת אחריות ו\או מטעמים אחרים,לבצע את החלפת כל ההזעקה או מרימי השמשות בלבד ב"רדיו מילאנו" ?

תודה

פורסם

האזעקה ומרימי השמשות הינם שני מכלולים נפרדים. וניתן להחליף כל אחד לחוד. במקרה שלך את מרימי השמשות.

המרימי שמשות מקבלים פיקוד מהאזקה לגבי נעילה ואז מבצעים נעילת חלונות. אם חלון אחד עולה ו/או הדלתות ננעלות המערכת של האזעקה לגבי נעילת חלונות תקינה. ויש להחליף מערכת סגירת חלונות.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם

מרימי החלונות הם מקוריים, כמו האעזקה.

תכנס למוסך ותבדוק את זה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

הדלתות ננעלות מיד והכל תקין ,למרימי השמשות לוקח זמן להיכנס לפעולה וזה מאוד לא נוח .

ניחא והחלון אחד פתוח ,אבל אם שני חלונות פתוחים,לאחר הנעילה,חלון אחד נסגר (חלון הנהג נסגר תמיד ראשון) ורק אז נסגר החלון השני.

3 פעמים קרה שהחלון השמאלי נשאר חצי פתוח,בנס (טפו טפו טפו) לא פרצו לרכב.

אני לא רוצה לפנות לר.מילאנו ,האם יש לי את האפשרות לבחור מתקינים אחרים ?

האם תוכלו להמליץ על מתקין באזור ראשל"צ ?

מה ז"א למוסך,ההתקנה בוצעה כאמור ברדיו מילאנו ,כנראה שאין ברירה ואצטרך לפנות אליהם פעם נוספת

פורסם

בלי קשר לתקלה השניה (חלון לא נסגר עד הסוף) -

סגירת החלונות בזה אחר זה היא לא תקלה.

זו ברירת מחדל של המערכת, כדי לא ליצור עומס רב על המצבר.

אולי אפשר לשנות את זה ולתכנת אותה לסגירה של כל החלונות בו זמנית.

פורסם

סגירת החלונות בזה אחר זה לא מפריעה לי .

אגש לרדיו מילאנו ביום ראשון נראה מה הם יכולים לעשות ,אם לא ישפרו את המצב הקיים

קרוב לוודאי שלא תהיה ברירה אלא להחליף את מרימי השמשות.

• תוכן חדש...