Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר ליצור איתי קשר בטלפון 0524347334, למי שצריך הסברים איך להגיע ...

פרטים נוספים בקישור (או באתר המועדון):

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=40918&highlight=%EE%E5%F2%E3%E5%EF+%E0%E5%F4%EC

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
זה רק אני או שאין כ"כ ביקוש למפגש הזה?? לפי מס' התגובות באשכול

צפויים להגיע כ 30 איש.

יפה נקפוץ לראות אני גר גם ככה יריקה מהאיצטדיון

Honda hornet 600

פורסם
זה רק אני או שאין כ"כ ביקוש למפגש הזה?? לפי מס' התגובות באשכול

תראה, לי לא משנה הכמות אלא האיכות. אני מרוצה מאוד מהחבר'ה שכרגע רשומים במועדון, מדובר בחבר'ה נחמדים שמאוד אוהבים את המותג, וזה בסיס טוב לגדילת המועדון.

אני גם מאוד מרוצה מסוגי הרכבים שיש לחברי המועדון, יש עירבוב נחמד מאוד בין אופל ישנות (GT, קדט, אולימפיה רקורד, מנטה) ואופל חדשות (קורסה, אסטרה, וקטרה).

זה בסך הכל מפגש ראשון והמועדון קיים בקושי חצי שנה (וגם הפרסום היחיד שהיה לנו בחצי שנה האחרונה הוא "מפה לאוזן"). מועדון בונים לאט לאט, אני לא מצפה למפגש של מינימום 100 איש כבר על המפגש הראשון. לי כרגע חשוב לבסס את המועדון, לדאוג לגבש את חברי המועדון ולהפוך את המפגשים לשיגרה ...

יש לנו דווקא הרבה תוכניות מעניינות לעתיד, לדוגמא, רוב הסיכויים שלמפגש הבא תגיע האסטרה החדשה ואולי גם נוכל לעשות עליה נסיעת מבחן ...

כבר ארגנתי הזמנות להשקה של האסטרה החדשה לכל חברי המועדון. קבלנו גם תמיכה מ-UMI, זה משהו שלא כל מועדון מקבל (ובאמת חבל). אני שמח שמנהל מותג אופל בישראל רואה את הפוטנציאל שיש במועדון שלנו, ואני שמח שהוא החליט לתת לנו תמיכה למרות גילי הצעיר (בד"כ זה מרתיע את היבואנים שעומד מולם ילד בן 19) ולמרות שהמועדון שלנו מונה בסך הכל קצת מעל 30 חברים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

סלחו לי על הבורות אבל איזה דגם המכונית בתמונה הראשונה? :roll:

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם
הינה לינק לעוד תמונות:

http://fixxxer.pic.co.i

**למנהלים : ניתן למחוק את התמונות בהודעה שלי למלעה, כדי לא להעמיס על האתר.

הבעיה שהלינק שלך לא עובד !

Bad Gateway

The following error occurred:

A DNS lookup error occurred. The host was not found.

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...