Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח אם תתנו את המלצתכם לגבי רכישת פורד פוקוס 2001, 168,000 ק"מ יד 2 שמורה היטב

ארצה כמובן שתתייחסו לנושא האמינות, חיסכון בדלק, אחזקה ובטיחות

או האם יש לכם המלצות אחרות--- יש לי תקציב של עד 26,000

פורסם

שלום,

לפני כשנתיים היתה ברשותי פוקוס 2001 שנמכרה עם 102 אלף ק"מ ואוכל לאמר לך מניסיוני את הדברים הבאים:

צריכת דלק מזעזעת - הרכב כבד במיוחד בעליות והיה שתיין כמו מנוע 2000 אף על פי שבדקתי אותו לעומק במוסך ולא מצאו שום סיבה שמעידה על צריכה מוגברת.

ברקסים - שוב בגלל משקלו הכבד שנוטה קדימה (אני גר באזור עם עליות) הברקסים הוחלפו אצלי אחת ל-6-7 חודשים בממוצע!

אחזקה - לא היו בעיות מיוחדות פרט לאלו שציינתי למרות שהסיבה שמכרתי היא תקלות חשמליות שהוסבר לי שעיקרן באזור הנעילה המרכזית שחזרו ונשנו ואילצו אותי בביקורים תכופים במוסך.

בטיחות - בנושא הזה ראוי לציין לטובה שההרגשה בנסיעה וביציבות היו טובות בהרבה מיפניות שהיו ברשותי.

כמו כן תנוחת הישיבה מצוינת ושדה הראיה פנטסטי.

תחבר את כל הנקודות ותחליט אם כדאי לך למרות שבשורה תחתונה ממליץ לך לחפש מאזדה 323 או יונדאי אלנטרה בתקציב שנקבת.

בהצלחה

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

חבר הכל תלוי בחתיכה שאתה נופל עליה. אם תמצא אחת עם ק"מ נמוך וטיפולים שוטפים לך על זה ולא תצטער.

פורסם

בכל רכב צריך מזל על רכב שטופל כראוי ושמרו עליו אבל לכל סוג רכב יש "מחלות" האופיניות לו. לא טענתי שהפוקוס אינה טובה אבל במבחן האמינות מול מאזדה 323 היא מפסידה שלא לדבר שוב על נושא צריכת הדלק...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

איזה צריכת דלק היתה לך?

שלי 1:10 בתוך העיר שאשתי נוהגת, כאני נוהג מחוץ לעיר 1:14-15. אני חושב שזה לא רע ולא כ״כ שונה ממאזדה 3.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות

תראו אני מחר רוכש את הרכב בתקווה שעשיתי את הקנייה הנכונה

עשיתי לו בדיקה במוסך ויש לו כמה דברים קטנים שניתן לסדר אותם...

פורסם

היו לנו כמה במשפחה 1.6 ולי יש עכשיו2.0

להפתעתי אין הבדל גדול בצריכת הדלק ולא היא לא כל כך בשמיים לעומת רכבים אוטו שאני מכיר

ברקסים?דווקא אצלי הם די עמידים ולא מתעייפים מהר ואני מדבר על כמה מצבי בלימה

כמו שאמרו קודם אי אפשר לדעת על מה אתה נופל אבל בעייני הוא אחד הרכבים הטובים למשפחה בסכומים האלה בטח יותר מלנטיס מקבילה או אלנטרה

פורסם

הייתה לנו במשפחה פוקוס 2002, מבחינת צריכת דלק, 1/11.5 בנסיעה משולבת שזה נחשב יותר טוב מהמומצע.

בטיחות 4 כוכבים מ-5, שזה טוב ביחס למתחרות, בלאנטיס 3/5... חוץ מזה הרכב יציב מאוד ואפילו מהנה בכביש המתפתל.

ברקסים? לא זכור לי בעיה בברקסים.

לגבי האמינות, אצלי הרכב היה אמין מאוד חוץ מתקלה בחלונות חשמל.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הפוקוס לפי המבחנים שנעשו לה בזמנו מהנה לנהיגה,אצל משהו שמשרת איתו מודל 2005 עם 213K,מגלה אמינות טובה,ב90K נזקק לשיפוץ גיר (נקנה מליסינג) ומאז לא היו בעיות איתו.הוא מאוד מרוצה ממנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שאמרו קודמיי.רכב לא חסכוני בדלק (1 ל-7 בעיר +- ) ,סובל מתקלות מרובות במנגנוני חלונות החשמל.פרט לכך אמין ו"סוס עבודה".

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
כמו שאמרו קודמיי.רכב לא חסכוני בדלק (1 ל-7 בעיר +- ) ,סובל מתקלות מרובות במנגנוני חלונות החשמל.פרט לכך אמין ו"סוס עבודה".

חוץ מתקלות מבעיות חשמל של חלונות יש לו עוד בעיות חשמל או מחלות כרוניות נוספות??? מתאים לאקלים ישראלי או נגיד גומיות מתייבשות מהר או עוד משהו שצריך לשים לב בעת החלטה לגבי הרכב הזה???

פורסם
חוץ מתקלות מבעיות חשמל של חלונות יש לו עוד בעיות חשמל או מחלות כרוניות נוספות??? מתאים לאקלים ישראלי או נגיד גומיות מתייבשות מהר או עוד משהו שצריך לשים לב בעת החלטה לגבי הרכב הזה???

אין בפוקוס הרבה בעיות כרוניות. משאבת מים עלולה להתפגר,חלונות אמרו כבר..

סה"כ אם הרכב מטופל הוא אמין מאוד.

V5

• תוכן חדש...