Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי כולם! קודם כל- רוצה לומר שאני מאוד נהנית מהפורום ומהאתר הזה.

והנה השאלה: ברשותי ניסן אלמרה אוטמטית, שנת 98. אני כבר כמה זמן מתלבטת אם למכור אותה עקב בעיות כלכליות שיש לי, אבל לפני יומיים הגורל החליט שהגיע הזמן: האוטו התחמם ולא שמתי לב, וצ'יק- המנוע הלך.

היות ואין לי אפשרות מעשית לרכוש מנוע חדש לאוטו, החלטתי למכור אותה כפי שהיא. אני יודעת שמחיר המחירון שלה הוא 16,600,

(הקילומטראז' נמוך יחסית לשנתון), ואני תוהה כמה להוריד במחיר בגלל המנוע. האוטו בסה"כ הוא אוטו מצויין, כך שאני באמת בהתלבטות.

ובכלל- היות ואף פעם לא יצא לי להתמודד אם נושא של קלקול כזה, אשמח בכלל לדעת למה כדאי לי לצפות מבחינה מציאותית, וכמובן, לקבל עצות או טיפים שיעזרו לי במכירה.

תודה רבה!

פורסם

יהיה קשה מאוד למכור את הרכב הזו ליד פרטית במצב זה, החלפת מנוע תעלה בין 3800-5500ש"ח, מה שאני יכול להציע לך הוא לחפש סוחרי רכבים או כל מיני מגרשי מכוניות ולא חסר כאלו ולבדוק כמה יתנו לך על הרכב, אני חושב שיתנו לך עליו במצב זה מקסימום 10אלף ש"ח.

פורסם

השאלה אם הלך רק הראש מנוע או נגרם נזק נוסף?

אם רק ראש מנוע הנזק יהיה פחות וכדאי לך לתקן ולמכור

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

במנועי סאני/אלמרה תיקון "ראש מנוע" מתקרב למחירו של מנוע מפירוק - או עובר אותו.

ההמלצה שלי - לנסות למצוא מנוע בזול - מפירוק מקומי. מכיוון שפרוייקט הגריטה הוקפא, ועדיין לא חל על שנת 93, אני מאמין שאפשר למצוא סאני מוזרקת שלמה לתרומת מנוע, בפחות מ- 3K.

:turn-l:
פורסם

הראש מנוע הוא זה שהלך, אבל המוסך אמר לי שבגלל שכבר הוחלף בעבר ראש מנוע, זה מאוד בעייתי להחליף שוב. מה דעתך?

פורסם
יהיה קשה מאוד למכור את הרכב הזו ליד פרטית במצב זה, החלפת מנוע תעלה בין 3800-5500ש"ח, מה שאני יכול להציע לך הוא לחפש סוחרי רכבים או כל מיני מגרשי מכוניות ולא חסר כאלו ולבדוק כמה יתנו לך על הרכב, אני חושב שיתנו לך עליו במצב זה מקסימום 10אלף ש"ח.

לפי דבריה המחירון זה 16K, באמת נראה לך שסוחר ייקנה רכב ללא מנוע ב10? :lol:

פורסם

יש לי בינתיים שתי הצעות:

1. סוחר שיעשה העברת בעלות ויקנה את הרכב ב- 4000 ש"ח.

2. סוחר נוסף, שאני מכירה הרבה שנים, מציע לקחת את הרכב ולתת לי רכב תקין במקומו (יונדאי שנת 95 כלשהי).

מה כדאי? או שלהמשיך ולקוות שאפשר יהיה למכור את הניסאן במחיר גבוה יותר?

פורסם

מכוניות נוסעות במצב נמכרות ב-10K לפי דעתי במצב הנתון אם תקבלי 5000 ש"ח - זה יהיה מחיר טוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם את צריכה רכב אחר, שווה לך להחליף ביונדאי, בתנאי שהיא במצב טוב לפחות.

אם לא, אז עדיף כסף. הסכום שהוא הציע זה פחות או יותר מה שאפשר לקבל על הרכב.

פורסם

תודה על כל התגובות...

בינתיים הציע לי סוחר חביב 7000 ש"ח, בתנאים האלו: הוא גורר את הרכב ומתקן אותו ומעמיד למכירה, וחותם על התחייבות לתשלום אחרי שהוא מוכר את הרכב. זה בנאדם שאני מכירה ורכשתי ממנו רכבים בעבר, כך שאני נוטה להגיד כן. יש משהו באותיות הקטנות שאני צריכה לשים לב אליו לדעתכם?

פורסם

יש לשים לב לעובדה שכל דו"ח תעבורה וכו' ירשם על שמך.

יש לרשום זכרון דברים המתייחס גם לנק' זו.

המחיר אגב נראה סביר בהחלט בנסיבות העניין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
יש משהו באותיות הקטנות שאני צריכה לשים לב אליו לדעתכם?

כן. אני מאמין שהסוחר לא מתכוון להעביר את הרכב על שמו. אותו סוחר עלול לשנות את הקילומטרז' ולהעלים סימני תאונות. הקונה התמים יבוא אלייך אח"כ בטענות.

עדיף לך למכור לסוחר שיקנה את הרכב ויעביר בעלות מייד.

:turn-l:
פורסם

מצטרף לדעתו של יובל.

עדיף לך למכור את האוטו למישהו אחר שיתעסק איתו. סוחר למשל. העברת בעלות - לדעתי, עלייך למזער נזקים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הבנתי אתכם. טוב, אז מחר אני אבדוק את כל הפרטים הקטנים. מקסימום, אוותר על ההצעה ואמכור בפחות תמורת העברת בעלות מיידית.

תודה על כל העצות, ומבטיחה לעדכן!

• תוכן חדש...