Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי,

ראשית כל אני בעלים של לאון 1.8 TSI DSG ולכן אני יכול להגיד רק שזהו רכב מדהים!

כשאני מסתכל על היתרונות של הרכב הזה כרכב משפחתי אני רואה אותו מתאים לכל חובב הגה שמעוניין ברכב משפחתי:

1. מימדים נדיבים- חמישה אנשים בוגרים יכולים לשבת עם מרווח רגלים טוב, תא מטען בהחלט סביר + (הכנסתי בו שני מזוודות טרולי ומזוודה גדולה.)

2. בטיחות - רכב יציב עם בטיחות אקטיבית ופסיבית טובה ביותר, כפי שפותח התרד אמר: "וכשארצה לעקוף אני לא אצטרך לרדת מהאוטו ולדחוף מאחור..." , הרכב בעל זמינות כוח מדהימה, בולם נהדר ולהיגוי הקל מתרגלים כל כך מהר שזה נהיה מפנק בטירוף.

מגיע כמובן עם כל סוגי האבזור הבטיחותי שרק צריך.

3. שילוב מנוע וגיר - מנוע שאין צורך להרחיב עליו במילים (אבל אני יעשה זאת) - מנוע נדיר בכישוריו, כל כך גמיש שרקדנית בלט מקצועית ניראת קשה לידו, בנסיעה רגועה נותן תצרוכת דלק ממוצעת של 1/14 ליטר לק"מ, וכאשר צריך לצאת לעקיפה הוא מנוע טורבו אימתני לכל דבר, מתפרצים להם כל הסוסים ונותנים לך להרגיש כל אחד ואחד מהם..

לגבי הגיר אני יכול לומר שאני ממש מרוצה ממנו ושהוא מגיב בצורה מדהימה ושאני באופן אישי לא נתקלתי בבעיות כל שהם בקפיצות והחלקות, יתכן ותוקנו כל הבעיות שהיו להם.

4. מראה - המראה של הרכב ניראה עדכני למרות שזהו עיצוב שלפני 6 שנים.

החסרון היחידי מבחינתי הוא שהפלסטיקה של איזור הקונסולה מרגיש מעט זול.

ואני יכול לומר שכל מי שעלה על הרכב ישר נדהם ממנו וממה שהוא נותן ביחס למחירו.

אני אישית הייתי ממליץ בחום על הרכב לכל מי שמחפש רכב טוב, חזק, אמין, מבית טוב, בטיחותי...

במחיר של משפחתומטית "מסריחה" אתה מקבל רכב מולטי שנותן הכל!

כך שלדעתי לך על הלאון!

בהצלחה

רוני נ.

מסכים עם הכל , יכול רק להוסיף שמדובר ביצרן מוכר ולגיטימי ו"לא בדלתא יש בה הכל ".

פורסם

תודה רבה לכולם

היום הייתי בסוכנות פורד ואהבתי גם את הפוקוס האצ'באק ספורט - יש לי נסיעת מבחן בשבוע הבא ונראה איך היא...

התא מטען הוא קצת קטן אבל הבנתי שיש מה לעשות בנוגע לכך, אבל חוץ מזה זה הרגיש יותר איכותי מהיונדאי וולוסטר...

לגבי הסיאט- כל מה שאמרתם נכון, הבעיה היחידה מבחינתי היא שהבנתי שאוטוטו הדגם הזה מוחלף, וכמה שזה יישמע טיפשי זה קצת יבאס אותי אם עוד חודשיים שלוש נראה כבר סיאט לאון חדשה על הכבישים (הקנאה...)

פורסם
לגבי הסיאט- כל מה שאמרתם נכון, הבעיה היחידה מבחינתי היא שהבנתי שאוטוטו הדגם הזה מוחלף, וכמה שזה יישמע טיפשי זה קצת יבאס אותי אם עוד חודשיים שלוש נראה כבר סיאט לאון חדשה על הכבישים (הקנאה...)

"שמועות על מותה של לאון מוגזמות" (ויסלח לי מ.ט.). למרות שחלק מחברי הפורום מנבאים זאת כבר יותר משנה (לקראת כל מבצע מכירות של סיאט), בינתיים אפילו הקדימון שלה לא הוצג בפרנקפורט, בניגוד לציפיות, ועיתונות בחו"ל מדברת על 2012-2013. אופתע רבות אם היא תושק בישראל לפני מחצית השניה של 2012. בכל מקרה, בעוד חודשיים-שלושה לא תראה אותה על כבישי ארצנו.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

1+

כבר זמן רב מדברים על מחליפה ללאון וגם אני התלבטתי רבות לגבי הסוגיה.

ומחשיבה פשוטה ניתן לראות לאן נושבת הרוח:

ניקח את האחות התאומה של הקבוצה, הגולף וניראה כי שינו את העיצוב אך המנועים והגיר פחות מוצלחים ואני אפרט.

המנוע התאום הינו 1.4 TSI 160 HP סידרת ההיילין וזהו מנוע מדהים אך מאוד מתוח והתוצאות ניראות בשטח.

מס' מנועים לא מבוטל נתנו נשמתם לבורא

כך שמה שאני טוען הוא שלא בטוח שהדגם הבא יהיה טוב יותר או מוצלח יותר.

היו מקרים בעבר שהדגם המחליף היה פחות טוב (ע"ע סיוויק, קולט וכו'...) דגמים ישנים היו מוצלחים יותר מהחדשים.

חזקים יותר ומהירים יותר.

כך שתחיה את ה"היום" וכרגע החבילה הכי הכי שניתן לקבל בעבור הכיס שלך היא הלאון.

אין לי ספק שאם תנהג על הלאון במשך יום אחד (לא נסיעת מבחן שאינה באמת ממצאת מאחר התנאים אינם אידאלים (כאשר יושב לידך נציג מטעם החברה) אתה ממש תבין מהוא הרכב הזה.

אבל את השיקולים הללו אתה צריך לעשות בעצמך, לא אני ולא אף חבר פורום יכולים לעשות עבורך.

בהצלחה

ומקווה שעזרתי במשהו,

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

את הוולוסטר לא מכיר, אבל הגימיק הזה של שלוש דלתות הוא אוילי למדי, לפחות לטעמי. הלאון אוטו הרבה יותר פרקטי לפחות על נתוני המידות שלו וצודקים פה אלו שמשבחים את יחידת הכח שלו ומראהו החיצוני. יחד עם זה אני לא אהבתי את ההגה המנותק שלו ואת הנסיעה הקשה יחסית. לא מכיר גם את הפוקוס, אבל נראה שהוא בהחלט שווה בדיקה, כך גם האסטרה של אופל שהיא מכונית מאוד נוחה ונעימה בגירסת הטורבו, אבל עיצוב לוח השעונים הטרנדי של שתי האחרונות כבר מתחיל להמאס, יחד עם היותו בעייתי מבחינת מיקום פיתחי האויר.

פורסם

הבנתי שזה נמצא בגיליון ספטמבר של הקונסיומר ריפורטס... הבנתי שדיי קטלו את הגיר, וזה קצת מפחיד אותי...

פורסם

גם בלאון היו בעיות ופתרו אותן,

כיום הגיר אמין ויש אחריות של שלוש שנים על הגיר והמנוע כך שרוב המחלות יטופלו במסגרת האחריות.

רוב הבעיות הינם ברובוט שמחליף את ההילוכים.

אני אישית ממש אוהב את הגיר ובשונה מהגיר הרובוטי המחו@#ן שהיה בטויוטה זהו גיר נהדר.

מוניות רבות נוסעות עם גירים דומים (למעט היותם DSG 6 בעל עוקה רטובה בשונה מהגיר שמגיע ב 1.8 TSI שהוא DSG 7 בעל תמסורת יבשה, שהוא מסוגל לספוג פחות מומונט ומגיע במקסימום רק ל 32/35 קג"מ (?!).)

אילו ההיתרונות של הלאון על הפוקוס

תנהג בפוקוס ובלאון ותראה מה מרגיש לך יותר טוב, יותר "אתה".

פורד אכן משתנים ומתקדמים לכיוון הגרמניות, יתכן והיא תיתן פייט טוב ללאון.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...