Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

האם יש אתר יכול להיות גם באנגלית, שבו ניתן להכניס מאפיינים של שעון שמחפשים, על פי מאפיינים כמו סגנון (ספורט, אלגנט וכו') צמיד (מתכת, עור, סיליקון וכו') סוג הינע (סוללה, קינטי וכו')... בטח כבר הכוונה ברורה. :-)

יכול להיות גם שעונים שלא נמכרים בארץ, פשוט ככה אני יכול להגיע לחנות מוכן יותר טוב ולתת מוכר כיוון הרבה יותר טוב של השעון שאני מחפש.

פורסם

תודה על ההצעה לעזרה

אני מחפש שעון עם המאפיינים הבאים:

1. סכום השקעה רצוי כ 2000 ש"ח, אם יהיה משהו יפה יותר יקר בהחלט ניתן לשקול. אך אינני רואה כל הגיון להשקיע בשעון 14,000 וכדומה.

2. אנלוגי

3. כרונומטר - אני חולה על דיוק

4. רצוי ללא כרונוגרף

5. בסגנון אלגנטי/ספורטבי

6. רצוי מאוד שהמחוגים יהיו בולטים מאוד בחשכה (זרחני)

7. רצועה לא קריטי מתכת או עור, אך אם עור שיהיה מסוג שנפתח כמו רצועת מתכת ולא עם אבזם

8. רצוי קניטי

9. חובה תאריך, רצוי גם יום

10. קוטר כ 40-45 מ"מ

אני מצרף קישורים לאתר שבו יש שעונים שמבחינה חיצונית נראו לי יפה

ועל מנת שיהיה ברור אין בכוונתי בשום פנים ואופן להמליץ על האתר הזה, אני אישית אינני מתכוון לקנות שם, אני מעדיף לקנות שעון tissot ב 2000 ש"ח ולא להתחחזות למי שאינני בקניית רפליקה של ברטלניג או Tag Heuer

דוגמא 1

דוגמא 2

דוגמא 3

דוגמא 4

דוגמא 5

דוגמא 6

דוגמא 7

פורסם

האתר שקישרת לא ממש תקין, אך נדמה לי שאוכל לסייע לפחות בבחירת הכיוון הכללי. ראשית, לגבי קינטי - אני מניח שאתה מתכוון לאוטומטי באופן כללי ולא למשהו כמו Seiko Spring Drive או Citizen Eco-Drive.

שנית, אני מציע לך לבדוק את היצרנים הבאים:

• Christopher Ward - יצרן עצמאי שיושב בלונדון אך משתמש במנגנונים שויצריים. יחסית זול.
  • Hamilton - יצרן אמריקאי לשעבר; כיום שייך לקבוצת Swatch, כמו חצי מהעולם.
  • Junkers - גרמנים, איכות סבירה, קצת יקרים בדגמים מסויימים.

לגבי דגמים ספציפיים מיצרנים אחרים, אני מניח שאלו ימצאו חן בעיניך:

1. Orient Mako - שעון בסיסי אך מוערך - המגנונים של אוריינט רובם ככולם מיוצרים "בבית", מה שמייחד אותם.

2. Citizen World Perpetual - אין פה מה לחדש יותר מדי, סיטיזן זה סיטיזן עם מנגנון חדשני ואורך חיים רציני.

יש גם את Raymond Weil אבל אני פחות מתחבר לסגנון הכללי שלהם.

בהצלחה!

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
האתר שקישרת לא ממש תקין, אך נדמה לי שאוכל לסייע לפחות בבחירת הכיוון הכללי. ראשית, לגבי קינטי - אני מניח שאתה מתכוון לאוטומטי באופן כללי ולא למשהו כמו Seiko Spring Drive או Citizen Eco-Drive.

שנית, אני מציע לך לבדוק את היצרנים הבאים:

• Christopher Ward - יצרן עצמאי שיושב בלונדון אך משתמש במנגנונים שויצריים. יחסית זול.

בהצלחה!

כאן יש מספר שעונים שמצאו חן בעיני, אני מבין שאת הדגמים הנ"ל אין להשיג בארץ אלה להזמין מהאתר שציינת, האם כך הדבר?

במקרה כזה, מע"מ כמובן שיש, האם יש מכס?

C8 PILOT MK II - BROWN LEATHER

C5 BATTLE OF BRITAIN

ובעדיפות הדגם הזה:

C11 MSL MK1 AUTOMATIC - BROWN

ותודה :-)

פורסם

ל-CW יש דילרים בודדים, אם בכלל.

למיטב זכרוני מכס על שעונים הוא 16% -- עדיין שווה מכיוון שבמחירים הללו אין כ"כ מה לקנות בארץ (למעט מנגנוני קוורץ מקבוצת סוואץ', כמו Tissot וכיו"ב).

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

מתעלק על השרשור, אני מחפש אתר מחו"ל עם מבחר גדול ואיכותי לקניית שעון, חוץ מאמזון ואיביי. אשמח להמלצות.

תודה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...