Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנס על נסיעה עם אורות ערפל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן,היום זה קרה,קיבלתי קנס על אורות ערפל,השאלה שלי היא כזאת,במוסך שבו התקנו אותם אמרו שלא יהיו בעיות עם המשטרה בגלל שהם פועלים,אבל בפועל זה אחרת,האם באמת אורות ערפל מפריעים כ"כ?

ועוד משהו,חייבים אישור על התקנת אורות ערפל????גם אם הם לא פעילים

ועוד שאלה,האם יש נקודות כלשהן על "עבירה" מסוג זה?אני נהג חדש וממש לא רוצה שלא יחדשו לי את הרשיון בגלל שטות כזאת.

יש מצב לבטל דו"ח כזה?

נב-הנסיעה הייתה בתוך העיר אם זה משנה !

תודה מראש,אולג-מבואס מהקנס הראשון שלו.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
כן,היום זה קרה,קיבלתי קנס על אורות ערפל,השאלה שלי היא כזאת,במוסך שבו התקנו אותם אמרו שלא יהיו בעיות עם המשטרה בגלל שהם פועלים,אבל בפועל זה אחרת,האם באמת אורות ערפל מפריעים כ"כ?

ועוד משהו,חייבים אישור על התקנת אורות ערפל????גם אם הם לא פעילים

ועוד שאלה,האם יש נקודות כלשהן על "עבירה" מסוג זה?אני נהג חדש וממש לא רוצה שלא יחדשו לי את הרשיון בגלל שטות כזאת.

יש מצב לבטל דו"ח כזה?

נב-הנסיעה הייתה בתוך העיר אם זה משנה !

תודה מראש,אולג-מבואס מהקנס הראשון שלו.

כדאי לך לעשות חיפוש !!!

פעם אחרונה שמישהו העלה הודעה מאוד דומה לשלך אני שטפתי אותו חבל על הזמן, אז לא כדאי שאני אתחיל גם אתך ...

יש חוקים שכתובים בספר איך צריך להתקין פנסי ערפל, אם תפנה בפרטי לקומפי אני בטוח שהוא ישמח לתת לך את התקנות ...

לא צריך אישור מיוחד להתקין פנסי ערפל, לכל רכב ניתן להתקין פנסי ערפל. אם מזמינים בוחן תנועה והוא מוצא שהפנסי ערפל לא מותקנים לפי החוקים אז יש סיבה להוריד את הרכב מהכביש ...

בשורה תחתונה, אם היית "גבר" מספיק לסוע עם פנסי ערפל לפחות תהיה "גבר" מספיק לשלם את הקנס. אין שום סיבה לבטל את הקנס, ואני שמח לשמוע שוב שמשטרת ישראל פועלת נגד האנשים שנוסעים סתם באמצע הקיץ בצפון ת"א עם פנסי ערפל דלוקים ...

באמת הגיע הזמן שתחזור ותפתח את הספר, כי שם רשום שהשימוש בפנסי ערפל הוא אך ורק בגשם קשה או כאשר חס וחסה יש ערפל (תופעה מאוד נדירה בארצנו הקטנטונת). לא רשום שם שמותר להדליק פנסי ערפל בשביל לעשות פוזות או להרשים את בנות המין היפה, לכן עברת על החוק לפחות תהיה גבר ותשא בתוצאות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פנסי ערפל בלילה מסנוורים את הנהג ממול ואין שום סיבה מלבד ערסיות או פוזה(שזה גם חשוב לפעמים) להדליק אותם בלילה בהיר.

לגבי הקנס סליחה שאני לוקח את תפקידו אבל נותן לו את כל הקרדיט :oops:

קומפי כתב באחד השרשורים שהפנסים חייבים להיות לפחות 25 ס"מ גובה בצבע לבן או צהוב ושלא יאירו יותר מהפנסים הרגילים של הרכב.

פורסם

פוזה..פוזה...ושוב פוזה

עזוב אותך משטויות. פנסי ערפל זה יפה, אבל בשביל מה הפוזה? מה זה נותן?

פעם אחרונה שהדלקתי את הפנסי ערפל (לפני יותר משנה) חטפתי על זה דוח, ולמדתי לקח. מיותר.

וכן, כמה שלא רציתי להקשיב כשאמרו לי את זה- פנסי ערפל מסנוורים.

פורסם

אין פה שום קשר לפוזה,הרכב לא שלי,אי לכך לא אני התקנתי את האורות ערפל,ואמרתי שצריך להוריד,אבל לא הקשיבו לי...הבעיה היא שהם מופעלים יחד עם האורות הרגילים,ובמוסך בו הם הותקנו אמרו שלא יהיו שום בעיות עם המשטרה עקב כך !!!!!

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
אין פה שום קשר לפוזה,הרכב לא שלי,אי לכך לא אני התקנתי את האורות ערפל,ואמרתי שצריך להוריד,אבל לא הקשיבו לי...הבעיה היא שהם מופעלים יחד עם האורות הרגילים,ובמוסך בו הם הותקנו אמרו שלא יהיו שום בעיות עם המשטרה עקב כך !!!!!

פתח את הפנסים ותשלוף את הנורות. הרכב ייראה עם פנסי ערפל והרווחת את הפוזה, אבל לא יסנוור אף אחד.

ובימי ערפל קשים - סע במונית.

פורסם

ואין לי אלא להצטער שלא נותנים דוח"חות גם לדפוקים שנוסעים עם אורות ערפך מאחורה...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ואין לי אלא להצטער שלא נותנים דוח"חות גם לדפוקים שנוסעים עם אורות ערפך מאחורה...

רון.

עושים דברים כאלה???

אחי כמה קיבלת ? שאני אדע אם זה שווה את הסיכון.....קיבלת נק' גם?

I should win a fucking AWARD for being me

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...