Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עוד שבועים מקבל את פיקנטו 1.2 האוטומטי אבל אני קצת בהתלבטויות,,אולי יותר כדאי קצת להוסיף כסף ולקנות רכב בקטגוריה סופר מיני,את רנו קליאו הורדתי מין הרשימה,סקודה פאביה מה שבמבצע כרגע אין וחבל אהבתי אבל הסוכן אמר יש מצב שהמבצע יחזור,וחשבתי על יונדאי i20 1.4 ידני גם הבנתי שזה רכב חסכוני,השאלה כדי להוסיף עוד ש"ח9650 על יונדאי i20 הוא עדיף להישאר בפיקנטו,

פורסם

תנהג עליהן, תחפש פרטים, ותוכל לקבל החלטה שמתאימה לצרכים שלך...

יש גם את ה-206+ או משהו כזה במבצע ב-70K.

מה שבטוח שהרנו והסקודה שבמבצע הן ידניות, אם הפרמטר הזה משמעותי לך.

פורסם

תן קצת יותר פרטים על אופי הנסיעה שלך,עירוני,בין עירוני. האם אתה מתכוון לנסוע ברכב לבדך או שאתה נשוי + ילדים כי הפיקנטו לא רכב משפחתי.

במידה והנסיעות שלך עירוניות פיקנטו תהיה עדיפה מבחינת צריכת הדלק וגם אני חושב שלא בהרבה.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם

כמו שאמרתי צרפתיות לא אוהב וגם 75כ"ס נראה לי זה קצת,אני רווק אבל בחגים מסיע לפעמים משפחה שלי,אני נוסע כול יום מכפר יונה להרצליה לעבודה,קניות וסידורים עושה בעיר,, 60 אחוז מיחוץ לעיר ו40 אחוז בעיר נוסע,

היתרונות של i20, זה 100 כ"ס ולקיה 85 כ"ס

וגם יותר גדול מי קיה,וגם איך שהבנתי צריכה קצת דומה

פורסם

אם כך הפיקנטו צריכה להספיק לך,הרבה אנשים בטח עכשיו מקנאים בך עם כול זמני ההספקה.

אין לך משפחה,ואם פעם בחגים צריך אוטו כמעט מלא אז זאת לא בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הI20 הוא הרבה יותר אוטו ובטוח שהוא שווה את ההפרש הזניח השאלה עם אתה יכול בכלל לבטל עיסקה

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם
הI20 הוא הרבה יותר אוטו ובטוח שהוא שווה את ההפרש הזניח השאלה עם אתה יכול בכלל לבטל עיסקה

מחזק! ה I20 אמורה להיות חסכונית, בנסיעות בין עירוניות היא בטוח תרגיש טוב יותר ואולי תהיה חסכונית יותר.

פורסם

אתם בטוחים שi20 יותר חסכוני על נייר מי הפיקנטו.. אני יודע שמדובר בשתי קטגוריות שונות אבל בכול זאת זה חשוב לי כי מחר אני כבר צריך לתנת תשובה,,

פורסם
אתם בטוחים שi20 יותר חסכוני על נייר מי הפיקנטו.. אני יודע שמדובר בשתי קטגוריות שונות אבל בכול זאת זה חשוב לי כי מחר אני כבר צריך לתנת תשובה,,

על הנייר היא לא יותר חסכונית, במציאות זה תלוי באופי הנהיגה שלך.

I20 - http://www.kml.co.il/Car/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99_i20_%D7%95%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%94-2009_9780

פיקנטו - http://www.kml.co.il/Car/%D7%A7%D7%99%D7%94_%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%95_%D7%95%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%94-2011_10389

פורסם

ההפרש של ה9000 שקל שאתה מדבר עליו הוא בין אוטומט לידני. ומכיוון שכך סביר להניח שכל הסופר מיני שאתה הידניות שאתה מתלבט לגביהן יהיו חסכוניות יותר משמעותית. בכלל קראתי רק רע על צריכת הדלק של פיקנטו אוטומטיות אז אל תבנה על חסכון

טל.

פורסם
אני דיברתי בין הפיקנטו האוטומטי המפואר לבין i2o שלושה דלתות ידני,

ה I20 היא הרבה יותר רכב, I20 הידנית תהיה חסכונית יותר מהפיקנטו האוטומטית.

פורסם

אז ככה הלכתי לסוכנות יונדאי ביקשתי את הדגם בצבע כסף. אמרו יש רק צבע שחור אפור ירוק ואדום, אז שאלתי אפשר להזמין לי צבע כסף אמרו לא מזמינים, אמרו יש כרגע רק הצבעים האלה,זה נשמע לי קצת מוזר מוכרים רק מה שיש בארץ כרגע,אז הלכתי לסקודה ויש להם את הדגם 1.2 tsi הידני 86 כ"ס,מחיר 88K מה אומרים רכב יותר שווה מי הפיקנטו?הוא עדיף הפיקנו וזה סתם ביזבוז למה אני שואל כי אני רוצה קנות רכב טוב.וחסכוני ולא הגלה,

פורסם

איך אתה משווה בין "הסקודה" (פביה, אני משער) שעולה 88K, לפיקנטו שעולה 62K? אתה באמת חושב שיש פה שאלה מי טובה יותר?

לגבי ה"עגלה" שאתה חושש ממנה, תעשה נסיעת מבחן, ותחליט לבד! חבר בדק את הפיקנטו, והוא בחור שלא יורד מהמהירות החוקית כשהוא נוהג, ואמר שהאוטו מתנהג מצוין גם ב-130. כנראה, שלו זה מספיק, אבל יכול להיות שלך זה לא יספיק. יש פה הרבה עניין של טעם ונוחות אישית.

• תוכן חדש...