Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבצע על שירוקו יש כל השנה , במבחר צבעים ואספקה מיידית .

הלוחות מלאים בשירוקו חדשות עם ק"מ נמוך מאוד שמי שרוצה למכור

יצטרך להוריד במחיר , והרי מה שקבע בסופו של דבר את הקניה

היה המחיר .

בשביל מישהו שמחליף את הרכב כל זמן קצר לקנות רכב כמעט

חדש עם שנה , שנה וחצי אחראיות במקום שנתיים זה מתבקש .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחירה מאוד מעניינת במיוחד לאיש משפחה, אני אומר תהנה מהאוטו, לפחות בשנה הקרובה ותנסה לעדכן איך הוולוסטר בחיי היומיום והאם הוא באמת אלטרנטיבה טובה וראויה למשפחתית הרגילה (קרי עם 4 או 5 דלתות).

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

באופן אישי, לא מתחבר במיוחד לעיצוב המוחצן של השירוקו ועל אחת כמה וכמה לוולוסטר.

לדעתי היא מאוד מגושמת.

אבל עיצוב זה עיצוב וכל דבר יפה בעיני המתבונן, כך שזה לא רלוונטי.

מצד שני, בכמה כתבות שקראתי על הוולוסטר, נאמר כי יש מחסור בכוח זמין.

זה נושא שלא הייתי מתפשר עליו.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
באופן אישי, לא מתחבר במיוחד לעיצוב המוחצן של השירוקו ועל אחת כמה וכמה לוולוסטר.

לדעתי היא מאוד מגושמת.

אבל עיצוב זה עיצוב וכל דבר יפה בעיני המתבונן, כך שזה לא רלוונטי.

מצד שני, בכמה כתבות שקראתי על הוולוסטר, נאמר כי יש מחסור בכוח זמין.

זה נושא שלא הייתי מתפשר עליו.

אני הזמנתי ידנית כך שאני מקווה שהכח יהיה יותר זמין. לצערי זה לא טורבו...

ולגבי רכישת רכב יקר והחזקתו מס' שנים - ראשית אני אוהב לגוון ושנית יש בעיה ושמה שווי שימוש...

י

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אתה לא צריך להתנצל. הגישה של צ'מפיון ידועה ומוכרת, אתה לא הראשון שמתלנון על מחירים מופקעים לרכב "פרימיום", זילות בלקוחות ומבצעים כל יומיים שמנדנדים את מחירון הרכב שקנית בזעת אפיך.

לפי הרשמים עשית קנייה טובה, תתחדש!

איתמר.

מצד אחד הם מנדנדים את המחירון אבל לפי הטענה שלו זה שהמבצע ממש לא משתלם והמבצע הוא סהכ 3 אחוז!

אז איך אתה בא בכלל בטענה מגוחכת כזו שהם מנדנדים את המחירון ושמי שעבד קשה לרכוש את הרכב מפסיד כסף על ידי כך.

שהרי מבצעי המכירות של המתחרים מפילים את המחירון פי כמה וכמה מצמפיון!

אז מי מנדנד מחירון יותר ? צמפיון או המתחרים אשר המבצעים שלהם יותר משתלמים מבחינת אחוזי הנחה. (יונדאי, כל הצרפתיות שיש בשוק ושאר המתחרים שמורידים פתאום את המחיר בעשרה אחוזים?!?)

אז מי דופק את מי יותר ? צמפיון או שאר המתחרים שיוצאים עם מבצעים מטורפים שמורידים למי שקנה רכב שלהם שבוע לפני המבצע את המחירון בעשרה אחוז במכה אחת בלי למצמץ.

לדעתי צמפיון מוכיחים אחריות לקהל הקונים שלהם עי מבצעים מתונים ושפויים.

פורסם

הוולוסטר רכב נהדר.

גם אם הפלסטיקים פחות מגניבים מאלו של השירוקו (אני לא מבין אנשים כאן יושבים ברכב ומלטפים פלסטיקים כל היום?? :lol:).

בכל מקרה, יש לי 2 דברים לומר בעניין:

1. המבצע הזה של VW יותר נועד לאנשים שממילא רצו לסגור עסקה וגרם להם לבצע הזמנה. בכל מקרה שאתה נכנס לסוכנות גם אם אתה רק מתעניין הסוכן פשוט לוחץ עלייך שתיתן מקדמה ותשמור לעצמך רכב כי "אחר כך לא יהיה". בכל מקרה כבר בתחילת השבוע נגמרו כל הגולפים 1.6 אוטו', עוד לפני המרתון. אבל אני מאמין שלפחות 15% מהן לא יעברו משלב של הזמנה לשלב של רכישה.

2. הייתי בהמון סוכנויות - היחס בסוכנויות VW - והייתי ב-3 - על הפנים. בכלל לא ניתן להשוות לסוכנויות אחרות. מזל שיש בורקסים קרים משלשום וקולה חמה. האמת היא רק שמזגתי לעצמי איזה כוס קולה חמה נטולת גזים התנפל עלי המוכר וניסה לעזור לי (בכל זאת, דופק להם את התקציב של הסניף, נראה לי הקולה הזאת כאן מהמרתון של שנה שעברה ונכנסת למחסן לעוד כמה חודשים עד המרתון הבא בעוד כחצי שנה :oops:).

פורסם
מצד אחד הם מנדנדים את המחירון אבל לפי הטענה שלו זה שהמבצע ממש לא משתלם והמבצע הוא סהכ 3 אחוז!

אז איך אתה בא בכלל בטענה מגוחכת כזו שהם מנדנדים את המחירון ושמי שעבד קשה לרכוש את הרכב מפסיד כסף על ידי כך.

שהרי מבצעי המכירות של המתחרים מפילים את המחירון פי כמה וכמה מצמפיון!

אז מי מנדנד מחירון יותר ? צמפיון או המתחרים אשר המבצעים שלהם יותר משתלמים מבחינת אחוזי הנחה. (יונדאי, כל הצרפתיות שיש בשוק ושאר המתחרים שמורידים פתאום את המחיר בעשרה אחוזים?!?)

אז מי דופק את מי יותר ? צמפיון או שאר המתחרים שיוצאים עם מבצעים מטורפים שמורידים למי שקנה רכב שלהם שבוע לפני המבצע את המחירון בעשרה אחוז במכה אחת בלי למצמץ.

לדעתי צמפיון מוכיחים אחריות לקהל הקונים שלהם עי מבצעים מתונים ושפויים.

אתה נסחף מעט בדברי ההלל לאחריות של צ'מפיון כלפי לקוחותיה. ראה לדוגמה מחירי סיאט חדשות שנחתכו בהרבה למעלה מעשרה אחוז כך גם דגמים מסוימים של סקודה. צ'מפיון מניחה ואולי בצדק שהמיתוג של פולקסוואגן מספיק חזק בכדי לצאת במבצעים של הנחות באחוזים בודדים. ברגע שהם יחשבו אחרת, יש להניח שתוכל לראות הנחות מאוד מרשימות.

פורסם

תאמת לא חשבתי על מותג אחר חוץ מvw לצורך השוואה נקודתית בטח לא על שאר החטיבות של החברה, ונסחפתי מעט אתה צודק, אבל בכל מצב הם נדפקים.

או שמורידים מחיר וכועסים או שלא מורידים מספיק וגם כועסים. בכל מצב עושה רושם שילכלכו על החברה.

פורסם
1 מצד שני, על לקסוס שמעת? זה יצרן קטן ואיזוטרי מהמזרח שמייצר באיכות לא רעה...

תקוותי היא שזה נאמר בסרקזם. כי ליצרן כלי רכב שמוכר מעל 7 מיליון יחידות בשנה והכנסותיו הם מעל 230 מיליארד דולר בשנה לא הייתי קורא "קטן". וליצרן מס' 1 בעולם (עדיין?) כנראה לא הייתי קורא "איזוטרי"... :roll:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

אני לא חושב שאפשר להשוואת בין שני הרכבים, אם נשים את המנועים בצד.

מבחינת איכות הרכב והחומרים היונדאי נופלת בכמה רמות.

ואם נתייחס למנועים, 1.6 עם 140 ו17 קג"מ לא עומד גם עם ה122, שלא לדבר על ה160.

עניין המחיר כן יכול להכריע כאן לטובת הלוסטר, העיצוב החיצוני מעניין, יש אחת אדומה בנהריה.

נראת מאוד קרבית, אבל עדיין זה דיי עגלה.

Got To love It

פורסם
אני לא חושב שאפשר להשוואת בין שני הרכבים, אם נשים את המנועים בצד.

מבחינת איכות הרכב והחומרים היונדאי נופלת בכמה רמות.

ואם נתייחס למנועים, 1.6 עם 140 ו17 קג"מ לא עומד גם עם ה122, שלא לדבר על ה160.

עניין המחיר כן יכול להכריע כאן לטובת הלוסטר, העיצוב החיצוני מעניין, יש אחת אדומה בנהריה.

נראת מאוד קרבית, אבל עדיין זה דיי עגלה.

אני יודע שהחיים הם לא מאפס למאה, אבל בפרמטר הזה היא דווקא עומדת יפה מאוד מול ה-122. לגבי תאוצות הביניים התוצאה ככל הנראה מעט פחות טובה, אבל כל המבחנים שראיתי עד עתה דווקא מהללים את המנוע כאחד הטובים שבין המנועים הבלתי-מוגדשים.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...