Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלב שלא מפסיק לנבוח

E.L
שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שכנים שלי קנו כלב לפני כמה חודשים. הבעיה היא שהם נעדרים רוב היום,חוזרים רק בערב-לילה,

והכלב המסכן נובח כל היום,ללא הפסקה.

השארנו פתקים על הדלת שזה מפריע,והם בתגובה השאירו פתק שהכלב נאסף מצער בע"ח כשהוא סובל מחרדת נטישה

ומטופל תרופתית ע"י וטרינר (הרי לכם אבסורד: אם הכלב סובל מחרדת נטישה,למה אתם משאירים אותו כל היום לבד?! )

התקשרנו לעיריית ת"א ,הם מצידם השאירו מכתבים על כל שהנביחות מפריעות,אבל זה לא עוזר.

צער בע"ח לא מוכן לעשות דבר בעניין ( "זה צריך להיות מטופל ע"י העירייה או המשטרה" )

והמשטרה מצידה נתנה תשובה : "משתתפים בצערכם,לא היינו רוצםי להיות בצד שלך" WTF !?

בקיצור,

אני אוהב כלבים, אבל המצב הוא בלתי נסבל. נביחות במשך כל היום זה לא משהו שבא לי לחיות איתו.

מה לדעתכם אפשר וצריך לעשות ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר להציע להם לקנות צעצועים ספציפיים לכלב-יש כאלה שניתן להקליט לתוכם קול של בעלי הכלב ולשים בהם חטיף שיוצא באופן אקראי. הצעצועים הללו עובדים על בטריות, והם יחסית קטנים ונוחים לשימוש.

שנית, אפשר לשים באזור הרביצה של הכלב פריטים שיש להם את הריח של הבעלים.

שלישית, אם הכלב סובל מחרדת נטישה-הם יכולים לארגן שכן אכפתי כמוך (לשלם לו יהיה המונח המתאים? :roll: ) שיוכל להוציא אותו לטיולים כשהם לא נמצאים בבית-זה יכול להוריד את הלחץ מהכלב (ומהשכנים) וגם לאפשר לו להתרענן בחוץ ולא להיות סגור בין 4 קירות.

והערה אישית-אני לא מבין מדוע אנשים שחוזרים בלילה ולא נמצאים כל היום בבית מאמצים כלב, ועוד כלב עם חרדת נטישה שמטופל בתרופות. בשביל הכלב זה ממש "מן הפח אל הפחת", וחבל :cry:

אני הייתי בדיוק במצב שלך לפני כמה שנים, והתנדבתי להוציא את הכלב של מכרים לטיול ביוזמתי, העיקר שיפסיק לנבוח. הכלב היה רגוע אחרי הטיול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו הסיבה שאני עצמי לא מאמץ כלב. אם אין לי את התנאים המינימלים להעניק לו,אין שום סיבה שבעולם שאתאכזר אליו

ואשאיר אותו כ"כ הרבה שעות בבית לבד.מסכן.

לגבי ההצעה לטייל איתו,אני בטוח שהם חשבו על זה כבר. אישית אני לא יכול וגם לא מעוניין לטייל עם הכלב שלהם (או כל כלב אחר)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תאמין לי שהכלב מעדיף להיות סגור כל היום בבית ולהיות הכי מאושר בעולם (יותר ממך אם תזכה במיליון שקלים) מאשר שירדימו אותו אחרי שנה מכיוון שאף אחד לא אימץ אותו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי הנביחות שלו (שעות על גבי שעות) ואח"כ הבכי שלו , נראה לי שעדיף לו ללכת לישון ולא לקום. עם כאלה בעלים לא איכפתיים

מה זה שווה? איזה חיים יש לו,ויותר גרוע: מה התועלת שלקחו אותו מצער בע"ח ??? הביאו אותו הביתה וממשיכים לו את טראומת-חרדת-הנטישה שלו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. לפנות לתנו לחיות לחיות ולהתייעץ איתם.

2. להתלונן במשטרה בגין מטרד לרבים.

3.לפנות לנאמן בעלי חיים במשרד להגנת הסביבה.

אחינו, כנראה לא קראת את ההודעה הראשונה שלי:

1. פניתי לצער בע"ח, שזה המקום שהם אימצו ממנו את הכלב

2.פניתי למשטרה. אין להם אפשרות לעזור.

3. מה זה ? מה התפקיד? ככ הם נקראים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי הנביחות שלו (שעות על גבי שעות) ואח"כ הבכי שלו , נראה לי שעדיף לו ללכת לישון ולא לקום. עם כאלה בעלים לא איכפתיים

מה זה שווה? איזה חיים יש לו,ויותר גרוע: מה התועלת שלקחו אותו מצער בע"ח ??? הביאו אותו הביתה וממשיכים לו את טראומת-חרדת-הנטישה שלו...

אולי כדאי שניישר את ההדורים בנינו ותציג את עצמך והידע הכ"כ נרחב שיש לך על כלבים מכיוון שלפי התגובות הנחרצות שלך היו לך אלפי כלבים או שיש לך תואר בפסיכולוגיה של כלבים.

אני גם לקחתי כלב מכלביה, הכלב היה ועדיין נורא בעייתי, הוא סובל מחרדת נטישה ברמה קשה מאוד, כנראה עקב העובדה שהופרד מאימו בגיל מאוד צעיר והגיע ישר לכלביה. הכלב שלי אומנם לא נובח אבל משתולל ברמות מטורפות כשאנחנו חוזרים הביתה וקופץ על הדלת כשאנחנו עוזבים/מתקרבים לבית. תגיד לי איזה בנאדם חסר לב צריך להיות בשביל לכעוס על הכלב שלך כאשר הוא עושה את מה שהוא עושה מאהבה/חיבה אלייך ומרצון להיות אתך. זה כמו שאשתך תבוא ותגיד לך שהיא אוהבת אותך ואתה תצעק ותכעס עליה על מה שהיא אמרה.

תאמין לי שכל משפחה אחרת שהייתה לוקחת את הכלב הזה הייתה מהר מאוד נשברת ומחזירה אותו לכלביה, שם היו מרדימים אותו.

אתה צריך להמליץ להם על פגישה עם בעל מקצוע שפתר בעבר בעיה כזו או דומה לאנשים אחרים. כל הפתרונות האחרים שאתה מציע פשוט יגרמו להמתה של הכלב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי מה התלונות שלך לגביי ?

אמרתי שאני אוהב כלבים,ולא מובנת לי ההתעללות בכלב שכביכול "גאלו" אותו מצער בע"ח בכך שלקחו אותו לבית "חם" ,שרק נוטשים

אותו כל יום במשך רוב היום.

אני ממש "מצטער" שהכלב מפריע לי ולשכנים,אבל האטימות של הבעלים פשוט מעצבנת אותי.אין לי שום כוונה לפנות אליו,ובטח שלא

להציע לו טיולים עם הכלב או פגישה עם בעל מקצוע. הוא עצמו דאכ לכתוב על הדלת שהכלב מטופל תרופתית והם מצפים לשינוי בהתנהגות בקרוב.

וכן, אם הבעלים כזה לא איכפתי ואף משפחה אחרת לא לקחה אותו,אולי באמת היה עדיף לכלב המסכן תרדמת מאשר לחיות את הפחד שלו רוב היום. אני זה ששומע את הנביחות המפוחדות שלו ואת הבכי שלו אח"כ, לא אתה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו הסיבה שאני עצמי לא מאמץ כלב. אם אין לי את התנאים המינימלים להעניק לו,אין שום סיבה שבעולם שאתאכזר אליו

ואשאיר אותו כ"כ הרבה שעות בבית לבד.מסכן.

תנסה לגשת לאחת האגודות במהלך החורף ולראות את הכלבים בכלובים. אותי, באופן אישי, זה ממוטט.

האם הבעלים של הכלב, מוכנים להשקיע בפיתרון הבעיה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נמנע מלחשוב על זה. עצוב זו מילה קטנה לעומת מה שאני באמת מרגיש....:|

אין לי "דיבור" עם הבעלים. אני מפחד להיתקל בו מחוץ לבית...אני עלול לא לשלוט בעצמי ולשחרר לו את הכלב לחופשי....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחינו, כנראה לא קראת את ההודעה הראשונה שלי:

1. פניתי לצער בע"ח, שזה המקום שהם אימצו ממנו את הכלב

2.פניתי למשטרה. אין להם אפשרות לעזור.

3. מה זה ? מה התפקיד? ככ הם נקראים ?

אז כנראה לא הבהרתי את עצמי או שיש קשיי הבנת הנקרא;

1. עליך לפנות לתנו לחיות לחיות שהיא עמותה פרטית לא לצער בע"ח. בתנו לחיות לחיות יש מתנדבים שמעונינים לעזור לבעל החיים ולא להמיתו כמו בצער בע"ח. תרים טלפון לתנו לחיות או לחלופין לאתי אלטמן הדוברת ותתיעץ איתה.

2. תגיש תלונה בגין מטרד לרבים. אח"כ תיגש לשכנים ותודיע להם שהגשת תלונה ואם הרעש לא יפסק תגיש תביעה אזרחית.

3.http://www.sviva.gov.il/bin/en.jsp?enPage=BlankPage&enDisplay=view&enDispWhat=Zone&enDispWho=animalTrustee&enZone=animalTrustee

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כלב שנובח כל היום לא מאוזן ויש לו בעיה כלשהי. תמליצו להם לפנות לבנאדם שמתמחה בפסיכולוגיית כלבים(כגון סיזר מילאן - ה"לוחש לכלבים") והוא יעזור להם לפתור את הבעיה. היות והם אוהבים את הכלב שלהם אני מאמין שהם רוצים רק בטובתו, אז כך הם יעשו.

בינתיים זה שהוא לבד ויש לו חרדת נטישה גורם לו לסבול כרגע כל פעם שהם עוזבים אותו. תסביר להם את ההגיון בזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

SSC ,

הם לקחו אותו מצער בע"ח. אז פניתי אליהם. נדהמתי מהאטימות ומהתשובה שקיבלתי. השאלה אם "תנו לחיות לחיות" יוכלו לעשות משהו,אני די בספק. הרי הם לא יפרצו לו לבית ויקחו את הכלב. (לצערי)

SMIRO ,

כתבתי בהתתחלה את הבעיה של הכלב.

הם אנשים רציונאלים,ויודעים שיש לכלב בעיה.עד שלא יקרה משהו רע לכלב חלילה הם לא יבינו את חומרת המעשה שלהם.

אם הייתי יכול,היתי פורץ להם את הדלת ומשחרר את הכלב לחופשי. (ואז פותח פה פוסט של כלב שמחפש בית חם)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וכן, אם הבעלים כזה לא איכפתי ואף משפחה אחרת לא לקחה אותו,אולי באמת היה עדיף לכלב המסכן תרדמת מאשר לחיות את הפחד שלו רוב היום. אני זה ששומע את הנביחות המפוחדות שלו ואת הבכי שלו אח"כ, לא אתה.

מעניין אם אתה היית רושם את אותו דבר אם חלילה מישהו מהמשפחה שלך היה סובל מבעיה כזו או אחרת שהייתה מפריעה לי ואני הייתי טורח להתלונן לרשויות עליך (וכתוצאה מכך מעבר לעוגמת נפש שיש לך מהמשפחה שלך היית צריך גם לרוץ למשטרה וכל מיני מוסדות ממשלתיים אחרים כדי לספק תשובות).

אין לי שום דבר נגדך ואם זה מה שהבנת מדבריי אז זו לא הייתה הכוונה שלי. תאמין לי שלבעלים לא יותר נעים ממך, פשוט לפעמים הטיפול בבעיות כאלה לוקח זמן וכל התלונות שלך רק יסבכו את הבעלים ויזרזו אצלו את ההחלטה להמית את הכלב, אני בטוח שזו החלטה שמאוד קל לך לקחת מכיוון שאינך קרוב בצורה זו או אחרת לכלב אבל תחשוב שניה אם הגלגל היה הפוך ודבר דומה היה קורה למישהו שהיה קרוב אלייך (אני בכוונה רושם משפחה ולא כלב כי אני לא יודע אם היה לך בעבר בעל חיים שנקשרת אליו), האם גם אתה היית נותן את הפקודה להמית אותו כ"כ מהר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...