Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני בשוק!! אני בהלם!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לספר לכם על הדבר המטורף ביותר שאני ראיתי על הכביש . :mad:

אז ככה:

עמדתי בצומת ורציתי לפנות שמאלה.לפני היו עוד 3 מכוניות.שמאלה זה ירידה לאיילון(ליד וולפסון).עומדים ברמזור בערך דקה ולהזכירכם יש ירוק לאלה מולנו.

פתאום מגיעה מצד ימין גולף שחורה,חותכת את כולם,את כל המסלולים,עובר באדום את הרמזור שלנו,את הירוק של אלא מולו בערך על 100 קמ"ש וממשיך לדהור שמאלה לתוך איילון כאילו כלום לא קרה.. עד כמה מטורף אפשר להיות?!?!

אם היה מגיע ממול רכב או אופנוע?

חשבתי שאולי רודפים אחריו אבל לא. הוא פשוט מטורף. :mad::mad::mad:

ר-ו-צ-ח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני צריך להירגע........... :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם

לדעתי אחד כזה צריך תאונה אחת וזה יספיק כדי להוריד אותו לתמיד מהכביש, הנהגים מתחלקים ל3 אנשים. אלה שלומדים לנהוג עם הרכב, אלה שקשה להם ללמוד אבל מתאמצים ללמוד ואלה שלא יודעים לנהוג וגם לא מתאמצים. הבחור שציינת אצלי מדורג בקטגוריה של אלה שלא יודעים לנהוג וגם לא מתאמצים, אנשים כאלה צריכים לקבל זעזוע קשה בשביל להבין מה הם עושים ולצערי בכביש הזעזוע יגרור עוד אנשים חפים מפשע.

אם הנהג הזה פה בפורום אני מאחל לך שתיכנס בקיר בטון באיילון ותעוף לתוך התעלה, ואני מקווה שזה יהיה בקיץ שבתעלה אין מים לריכוח הפגיעה!!!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לדעתי אחד כזה צריך תאונה אחת וזה יספיק כדי להוריד אותו לתמיד מהכביש, הנהגים מתחלקים ל3 אנשים. אלה שלומדים לנהוג עם הרכב, אלה שקשה להם ללמוד אבל מתאמצים ללמוד ואלה שלא יודעים לנהוג וגם לא מתאמצים. הבחור שציינת אצלי מדורג בקטגוריה של אלה שלא יודעים לנהוג וגם לא מתאמצים, אנשים כאלה צריכים לקבל זעזוע קשה בשביל להבין מה הם עושים ולצערי בכביש הזעזוע יגרור עוד אנשים חפים מפשע.

אם הנהג הזה פה בפורום אני מאחל לך שתיכנס בקיר בטון באיילון ותעוף לתוך התעלה, ואני מקווה שזה יהיה בקיץ שבתעלה אין מים לריכוח הפגיעה!!!

תומר, נראה לך שהוא לא יודע לנהוג ופשוט לא מתאמץ ללמוד?

אנשים כאלו פשוט מצפצפים על כל דבר ששנכנס להגדרה של נורמות חברתיות, מוסר וחוק.

הרי אותו אדם (לא משנה מה היתה סיבתו לבצע דבר כזה) יכול גם להיות נהג מצויין (מבחינת שליטה על הרכב) וכנראה שהוא גם מכיר את כל חוקי התנועה, זה פשוט לא מעניין אותו, לא מה שיכול לקרות לו וגרוע מכך....לסביבה.

ערן ניסח את זה הכי נכון, רוצח :!:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מצטער להגיד לך אבל לדעתי הוא לא יודע לנהוג! המשמעות של לנהוג בשבילי זה לדעת לשלוט ברכב במגבלת הסביבה והרכב עצמו, אותו אחד לא נהג לפי מגבלות הסביבה ואני מאמין שגם לא לפי מגבול הרכב. לאדם כזה אין זכות נהיגה והוא מזכיר לי דבר 1, את אותם צעירים שמוציאים רישיון והולכים לספר לחבר'ה איך הם השתוללו ואיך הם נהגים מצויינים יותר משומאכר ושהם כבר בעלי ניסיון רב בעקיפות, וכל זה בגלל שהם נסעו על 100 ולא על 90. ראיתי מלא צעירים שעוקפים ומשחקים אותה "כלים" על הכביש (במיוחד שיושבת החברה ליד) כשבעצם הידע שלהם בנהיגה מסתיים בעקיפות מהירות ולחיצות בימי שישי במפגשים. אלה אותם צעירים שבגללם יש לנו ביטוח יקר לצעירים בגללם יש לנו "שם רע" ובגללם אנחנו הצעירים "התמימים" סובלים קשה בכבישים ומחמירים איתנו. אני מחשיב את עצמי כאחד שלא יודע לנהוג אבל כן מנסה אם זה בלמצא כסף ללכת לקרוס ואם זה שאני נכנס למצבים אז אני מנסה לתקן וגם אם אני לפעמים מתפרע שזה נסיעה מהירה עם עקיפות סתם אז אני עדיין נזהר ולא מבהיל אנשים אחרים בכביש כמו שהבחור עשה ברמזור, לסיכום לא כולם חרא אבל גם לא כולם צריכים לסבול בגלל חרא ומקומו של רוצח בכלא ולא על הכביש!!!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מצטער להגיד לך אבל לדעתי הוא לא יודע לנהוג! המשמעות של לנהוג בשבילי זה לדעת לשלוט ברכב במגבלת הסביבה והרכב עצמו, אותו אחד לא נהג לפי מגבלות הסביבה ואני מאמין שגם לא לפי מגבול הרכב. לאדם כזה אין זכות נהיגה והוא מזכיר לי דבר 1, את אותם צעירים שמוציאים רישיון והולכים לספר לחבר'ה איך הם השתוללו ואיך הם נהגים מצויינים יותר משומאכר ושהם כבר בעלי ניסיון רב בעקיפות, וכל זה בגלל שהם נסעו על 100 ולא על 90. ראיתי מלא צעירים שעוקפים ומשחקים אותה "כלים" על הכביש (במיוחד שיושבת החברה ליד) כשבעצם הידע שלהם בנהיגה מסתיים בעקיפות מהירות ולחיצות בימי שישי במפגשים. אלה אותם צעירים שבגללם יש לנו ביטוח יקר לצעירים בגללם יש לנו "שם רע" ובגללם אנחנו הצעירים "התמימים" סובלים קשה בכבישים ומחמירים איתנו. אני מחשיב את עצמי כאחד שלא יודע לנהוג אבל כן מנסה אם זה בלמצא כסף ללכת לקרוס ואם זה שאני נכנס למצבים אז אני מנסה לתקן וגם אם אני לפעמים מתפרע שזה נסיעה מהירה עם עקיפות סתם אז אני עדיין נזהר ולא מבהיל אנשים אחרים בכביש כמו שהבחור עשה ברמזור, לסיכום לא כולם חרא אבל גם לא כולם צריכים לסבול בגלל חרא ומקומו של רוצח בכלא ולא על הכביש!!!

רק מילה אחת:

:mm_yeah:

פורסם

הכל טוב ויפה....מילים כדורבנות וכו'....

אבל זה עדיין לא סותר את מה שאני אומר שיכול מאוד להיות שאותו עבריין יודע לנהוג טוב מאוד, כלומר שולט על האוטו שלו מצויין והוא פשוט סתם חרא של בנאדם.

הרי לא ראית בשום מקום תיאור של חוסר שליטה או איבוד השליטה על האוטו...

העבירה נעשתה מתוך ידיעה ושליטה על האוטו.

לא?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אלו שיודעים מה הם עושים ופשוט שמים זין, גרועים בעיני עשרות מונים מנהגים שעושים עבירות חמורות מתוך חוסר תשומת לב...

בכל מקרה, אני כמעט נרצחתי אתמול בערב. מגיע לצומת מרומזרת על כ-60 קמ"ש. רמזור אדום. כמה עשרות מטרים לפני אני מתחיל לבלום, ובשניה שאני לוחץ על הבלם הרמזור מתחיל להתחלף. אז אני עוזב את הבלמים, ובמזל אדיר מחליט שלא ללחוץ על הגז, כי שניה אחרי זה, כשהרמזור שלי כבר ירוק לגמרי, עוברת מונית את הצומת במאונך לי, כשלה יש כמובן אדום בוהק... אם הייתי שניה לפני כן מגיע לצומת - מי יודע מה היה קורה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לך המון מזל רוני.

מצחיק לחשוב שאנחנו מפחדים מפיגועים בעוד שעל הכביש מסתובבים חופשי

רוצחים על 4 גלגלים.

מה יהיה הסוף............ :mad::(

פורסם
יש לך המון מזל רוני.

מצחיק לחשוב שאנחנו מפחדים מפיגועים בעוד שעל הכביש מסתובבים חופשי

רוצחים על 4 גלגלים.

מה יהיה הסוף............ :mad::(

בדיוק, ומה שהכי גרוע, זה שהרוצחים האלו כלל לא מודעים לעובדה שהם רוצחים... מבחינתם הם הרוויחו כמה שניות ברמזור, או הספיקו אותו ברגע האחרון... הם לא מודעים לעובדה שאם אני הייתי מגיע שניה לפני כן לצומת, או מישהו אחר היה מגיע מהנתיב החוצה - זאת הייתה תאונה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הייתי רוצה לראות אחד כזה עושה תאונה ,ואז כשהוא יוצא לבדוק מה המצב של השני-

שיגלה שזה מישהו שהוא מכיר או בן משפחה.

ואז איך הוא היה מרגיש?!?!? :mad::mad::mad::(

• תוכן חדש...