Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

שמתי עין על רכב ספורטיבי שנת 2006 שאני מעוניין בו ומוצע למכירה במגרש רכב.

המגרש נראה רציני עם עשרות רכבים למכירה

הרכב מוצע ב 20,000 שקלים פחות מהמחירון

כלומר אם המחירון של הרכב הוא 108 הם רוצים עליו 88 וייתנו לי 30 על הרכב שלי אצטרך להוסיף 50

המגרש מתחייב על בדיקה או אחריות לשנה

הלכתי לראות את הרכב וגם הוסעתי בו, המנוע נשמע טוב והרכב זז מצויין

ישנו בלאי קל נקודתי בפנים הרכב

הפלסטיק הזה שעוטף את ההגה ומנגנון ההצתה היה משוחרר קצת חשוד לא?

אפשר היה למשוך את הראש של הידית הילוכים מהמוט עצמו (ניסיתי להבריג בחזרה לא ממש עבד)

קיצר איך הם מוכרים אותו 20 מתחת למחירון?

אין מצב שהם מצפים לעשות רווח של 20 על המכונית שהם מקבלים בטרייד אין וגם אם כן אז הם רק כיסו את ההוצאות.

מישהו יכול להסביר לי?

העיקר שתהיה ידנית

פורסם

לא ציינת באיזה רכב ספורטיבי מדובר ולכן קשה לתת לך תשובה ספציפית אבל באופן כללי - יש רכבים שנסחרים מתחת למחיר המחירון. יש גם רכבים שיש להם תאונות קלות או עבר בליסינג שגורר הורדת מחיר (אבל לא פוסל קניה). כל מקרה לגופו.

ידית הילוכים זה משהו שאפשר לתקן בקלות יחסית וזה לא צריך להטריד אותך. לגבי כל השאר - צריך לבדוק בצורה יסודית יותר. ממליץ לך לגשת לבדיקה מקצועית ואז להחליט.

• תוכן חדש...