Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להחליף את ריפוד הגג אצלי ברכב,קיבלתי הצעת מחיר ממקום ברעננה אשר רצה(בלי להתבלבל רק ראה את הרכב מבחוץ)

1400שח,לאחר קריאה קלה בפורום שמעתי המלצות על מחיר באיזור ה600-700 ועם תוספת עבור הסאן-רופ,

התקשרתי למקום שהומלץ כאן בפורום,קיבלתי הצעת מחיר של 1800!! למה? בגלל הסאנרוף,לאחר שאמרתי לו שראיתי שמישהו כאן בפורום עם סידרה 3 עשה עבודה אצלו לפני מספר חודשים ב800 ש"ח ,"אז בסדר אפשר לעשות את זה בלי הסאנרופ ב800" ,אני מרגיש קצת מורחים אותי ,עלות העבודה והחומרים בלי הסארוף זה 800 ועם זה 1800,נשמע לי מוזר ביותר.

הייתי מעוניין לקבל קצת סדר במספרים,והמצלה על מקום באיזור תל אביב-השרון:)

בתודה,

נמרוד

Porsche 944 turbo

פורסם

800 זה המחיר,אני ממליץ בחום על בחור בשם אבי .

ב BMW שלי הוא עשה עבודה יוצאת מן הכלל.

אני ימצא את כרטיס הביקור שלו בערב.

פורסם

יש לך סאן-רופ? אם כן אז שים לב שהרפד מנוסה עם הסאן-רופ הספציפי שלך, יודע כיצד להרכיב/לפרק אותו ומוכן לתת אחריות למנגנון הסאן-רופ אחרת אתה עלול לאכול אותה ובגדול.

שילמתי לפני כשנתיים כ 1400 ש"ח להחלפת ריפוד הגג ברכב שלי (ודווקא במקום שהומלץ כאן בפורום רבות), ריפוד הגג בוצע היטב אך הסאן-רופ נדפק בתהליך ולא הצליחו לתקן אותו.

פורסם
800 זה המחיר,אני ממליץ בחום על בחור בשם אבי .

ב BMW שלי הוא עשה עבודה יוצאת מן הכלל.

אני ימצא את כרטיס הביקור שלו בערב.

התקשרתי לבחור שלך,הוא רצה 1800 עם הסאנרוף ו800 בלי,עשית אצלו גם סאנרוף במחיר הזה?

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...