Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן ג'וק ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בסוכנות ניסאן ברעננה ואמרו לי שידני במלאי (לא יודע אילו צבעים) וניתן לקבל אותו תוך שבועיים ימי עבודה.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

הבנתי שהג'ק נמכר במחיר של 117K לפני אגרות לגירסא הידנית המאובזרת.

מבירור שלי, לא חסרים צבעים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הבנתי שהג'ק נמכר במחיר של 117K לפני אגרות לגירסא הידנית המאובזרת.

מבירור שלי, לא חסרים צבעים.

עידן

רמת הגימור לא כוללת בקרת אקלים ומצבים של ספורט נורמלי וכו' נכון? מזגן כמו בנוט :/

פורסם

לחבר שלי יש את הרכב.

לגבי האבזור - אין בקרת אקלים אבל הוא מאוד מפנק למשל - חישוקי מגנזיום מערכת מקורית עם חיבור ל-Aux\USB ושליטה על האיפון ודיבורית בלוטוט, שליטה מההגה על המערכת כולל כפתורים ייעודיים לענות לשיחה ולנתק.

מבחינת נסיעה, התיבה הידנית מדליקה עם הילוכים קצרים והיא גורמת לאוטו לנצל את המנוע טוב.

:king:

פורסם
לחבר שלי יש את הרכב.

לגבי האבזור - אין בקרת אקלים אבל הוא מאוד מפנק למשל - חישוקי מגנזיום מערכת מקורית עם חיבור ל-Aux\USB ושליטה על האיפון ודיבורית בלוטוט, שליטה מההגה על המערכת כולל כפתורים ייעודיים לענות לשיחה ולנתק.

מבחינת נסיעה, התיבה הידנית מדליקה עם הילוכים קצרים והיא גורמת לאוטו לנצל את המנוע טוב.

אבל המזגן נראה כמו בנוט נכון זה מכער בטח חבל על הזמן אבל טוב כולה בקרת אקלים

פורסם

אין בקרת אקלים, במקום זה יש פקדים מכוערים... טוב נו.

הרכב מאוד מאובזר, כולל ג'אנטים ובקרת שיוט.

מבדיקה שלי - יש להם סעיף הנחה של 2,000 ש"ח. שווה לבקש, יוצא 115,000 ש"ח.

מבחינת המגרעות - הרכב צפוף... הדלת של הנהג ממש צמודה מצד שמאל והמרווח מאחור מצומצם (כולל לראש).

למי שאין דרישות משפחתיות זאת אחלה בחירה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...